Podzimní festival a TOP 4000 (20.11. - 26.11.2025) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 19/11/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Hlásná trouba

Hlásná trouba Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

..:: Podzimní festival a TOP 4000::..

Obtížnost akce pro základní dokončení:

• střední
    Obtížnost akce pro umístění v TOP 4000:
    • těžká
    Všechny uveřejněné informace vycházejí z testů a je možné že dojde ke změnám po zavedení do hry. Tyto změny naleznete v aktualizovaném FAQ k akci.

Pro zobrazení FAQ, lze rolovat dolů v tomto tématu. Pro zobrazení jednotlivých částí FAQ nebo vstup do diskuze stačí kliknout na požadovanou část FAQ.

2. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Odměny jsou stále horší a horší, za celoroční práci si představuji něco jiného, ještě se jdu podívat na ty dekorky :)
    Edit: Dekorky docela dobré, ale stonek nestojí za moc, chýši Cucy a graviolu mám a to mi stačí, vždyť na nic moc nebudou už potřeba, to je tak pro ty, kdo neplnili akci
    Na stonek jsme byli zvyklí aspoň 500% BZ, možná bylo i 1000, vždyť do té akce naházíme opravdu hodně moc protihodnoty, abychom byli do 1000 místa na řádek

Naposledy upraveno: 19/11/25
  3. Dob

Dob Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

4. anvan

anvan Velvyslanec fóra

Uvidíme - na zlato vůbec nehledím, ale o stříbrnou příčku by se možná dalo zabojovat...otázkou je, kolik bilionů protihodnoty bude potřeba, a kolik lidí se zapojí. Je to rok od roku náročnější, ale jak píše evoku, odměny se zas až tolik nelepší. Takže počkáme, jak se to bude vyvíjet...

5. dinoalesi

dinoalesi Hvězda fóra

Ahojte a máme to tady.... to na co celý rok čekáme.... taky jsem docela zklamaná z odměn, vypadá to že se to stává už trendem.... je vidět, že se tady spoléhá na to, že je umístění pro hráče spíše taková prestiž....
    Nemá cenu dělat zde nějaký rozsáhlý přehlde, není snad farmáře, který by tuhle akci neznal a tak sem hodím hlavně součet toho, co budeme potřebovat v záladní části:
    Akční rostlina:
    [​IMG]Vousatec - 1.866 ks (Akční pole)
    zraje 5:00
    nezapomeňte, že vousatec můžeme také směnit v akčním obchodě za šlechtěnce!
    • 22x Vousatec - 1x Hnědý netopýr
    • 18x Vousatec - 1x Vlněné prase
    • 18x Vousatec - 1x Černá ovce
    • 26x Vousatec - 1x Duhová ryba
    • 22x Vousatec - 1x Azurový papoušek
    • 18x Vousatec - 1x Bílá vrána
    • 18x Vousatec - 1x Shetlandský poník
    • 18x Vousatec - 1x Zaječí kukaččí ušák
    • 14x Vousatec - 1x Černá koza
    • 34x Vousatec - 1x Kočka kaliko
    • 30x Vousatec - 1x Cirkusový medvěd
    • 80x Vousatec - 1x Chlupatý chrlič

Padátko:
    [​IMG]Celá skořice - 700 ks (Farma, Bahamarama)
    z rotlin a stromů

dále také dodáváme komodity z Farmy, Bahamaramy:
    Zvířata v protihodnotě - 400.000
    Plody v protihodnotě - 60.000
    Produkty v protihodnotě - 500.000
    Rostliny v protihodnotě - 400.000

na Akčním poli nám bude vypadávat
    [​IMG]Dýňová šťáva - protihodnota 100.000
    a ve mlýně můžeme vyrábět
    [​IMG]Dýňové latté - protihodnota 399.000
    1ks = 6x vousatec, 3x dýňová šťáva, 6x celá skořice

obojí lze dodávat do TOP 4000
    [​IMG][​IMG]

za mě nejlepší odměna tato
    No a mě už zbývá jen popřát všem spolufarmářům, aby každý z vás dosáhl na svůj vytyčený cíl a abychom dohromady za naší komunitu dali opět farmářskému světu na vědomí, že s námi se musí počítat! ;):inlove:

6. tronaldo55

tronaldo55 Velvyslanec fóra

Prvé dožínky, ktorých sa konečne zúčastním na "plnú silu" a hlavne odmeny v najvyššej kategórii uplne o ničom :D ešte aj ten riadok :D :D bedňa sice dobrá, pravidelne z nej padá SK ale akože takúto bedňu dať ako zisk z riadku z dožíniek za umiestnenie v najvyššej časti? :D V pohode sa stačí umiestniť do tej strednej kategórie... viac ísť je zbytočnosť. Tých 40 000x level :D no to som zvedavy za čo ju budem predávať v oad :D :D za asi 10x JC :D :D :D

7. tenista99

tenista99 Hrabě fóra

Tak máme tu zase akci na kterou čekáme celý rok. A i když odměny nejsou žádný zázrak tak jdu do toho na 100% jako vždy.
    Lehký základ mám ale to hlavní mě čeká. Za ty roky už farmu moc neřeším jedu si tak jak jedu a jestli tam naházím vše to je mi také jedno. Už za ty roky nic nehrotím. :D

8. kocieva

kocieva Veterán fóra

Pááni, bájo, a mně se to líbí, hlavně odměny v základní části, poté tam přidám něco navíc a budou další bedýnky.
    Farmičku si nezruinuju.

Přeji všem farmářům, ať se v TOP 4000 vyšplhají na pořadí, o kterém sní.

9. rosnička007

rosnička007 Expert fóra

Ahojky.tak nevím,asi se pokusím o stříbro.Vždy vyprázdním stodolu,ale do zlata daleko....Za ty roky už taky to moc neřeším a jedu si svým tempem a podle potřeby.Tak se uvidí,kam se dostanu. Tak vzhůru za pohárem! ;):)

10. evinana

evinana Analytik fóra

dinoalesi veliké díky za super přehled a i já přeji všem spolufarmářům úspěch a umístění dle možností každého z nás ;)

11. Erča101

Erča101 Vážený autor

Nesnáším akční pole >:(na co mi jsou všechny ty statisíce SH,ZH a JC :D
    Ale sámo do topky jdu, jak je mou tradicí již od roku 2013 :inlove:
    Už si hlídám jenom střed a dám tam jenom manty a laskavec.
    Ty časy, co jsem tam dala celou farmu, jsou už pryč,
    tehdy v roce 2015 jsem měla 17. místo a tím jsem si splnila cíl.
    Nyní jenom prestižní účast, protože odměny určitě za to nestojí. xD
    Všem držím pěstičky, ať se umístí na fajn místečku a hurá do házení :)

12. kutilka70

kutilka70 Titán fóra

Splním dodávky v základní části a pak se budu hóóóódně dlouho rozmýšlet jestli tam něco hodit :music:
    Protože odměny mne nijak nelákají :wuerg:

13. smoulinek123

smoulinek123 Velvyslanec fóra

Zdravím opět vynechávám, nic pro mě

14. Ciri13

Ciri13 Velvyslanec fóra

Akce se samozřejmě zúčastním. Tradičně jen základní část. Pak možná symbolicky odhodím do sudu karafiáty, možná i stihnu být na vteřinu v TOPce (samozřejmě na ocase), pokochám se, poté se však pohodlně usadím a budu fandit zástupcům z ČR i SR o co nejlepší umístění. 8)

PS: Hodnotu farmy jsem nikdy nepočítala. Chudá jistě nejsem, ale nemám "koule" na to vše vyházet jen tak. Jsem farmář sysel =) vše si nechám, na co kdyby. Holt fénixem, který vstane z popela, nikdy nebudu. 8)

15. Prepperka

Prepperka Polobůh fóra

Mám to úplně přesně jako Ciri13 v příspěvku přede mnou. Něco do topky naházím, ale vše určitě ne, a cíl si stanovím až podle vývoje nutné protihodnoty. Spíš se ráda dívám kdo je kde, hlavně z té naší rodné hroudy. Kdo se zúčastníte v plné parádě, vězte, že vám budu fandit a očima vás pošupovat výš a výš.

Všem topkařům už teď držím palce. [​IMG]

16. -Jara05-

-Jara05- Polobůh fóra

Něco málo uhraji, ale v úterý jedeme do Prahy - vnuk má derniéru ve školním divadelním představení. To nemohu vynechat a vracet se budeme ve středu. Předem vím, že myšlenky na "házení" do TROPky, až se vrátím domů, určitě nebudou prioritou. Abych vůbec byla schopna na spešl ploše něco sklidit, musím se podívat, zda to mobil zvládne a když ne.... nic nenadělám. No co, příští rok bude další TOP...
    :);):)

17. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Celý rok som syslil a odmeny nič moc.Tak porozmýšľam čo do suda nahádžem.Vlani som skočil neviem to presne 2500.Stodolu som vybielil,ale na tie biedne odmeny nahádžem iba niečo málo.

18. Honzulka05

Honzulka05 Ikona fóra

Stejná strategie jako Ciri13, základní část musí být splněna a topka se neřeší

stejně co se týká mě tak ani nemám moc naději na to, abych se umístil v předních pozicích

Vždy jsem jen něco naházel do topky, ale vždy jsem byl pod čarou a to hodně
    Ale jako nedělám si zásoby jako vy ostatní, protože nemám tolik vymožeností jako vy

Ale jakoby jde se na věc, ale až zítra touhle dobou :)

19. stěby

stěby Hvězda fóra

Splním pouze po odměnu 246. Pak už se někomu s tou protihodnotou splašily cvičky :D:cry:xDxDxD.

20. INČUČUNA1959

INČUČUNA1959 Vévoda fóra

Také udělám základ a něco málo přihodím. Jsem syslík přesně jako Ciri13. Kdo má ambice na co nej... umístění, tak mu přeji ať se zadaří.