Podzimní festival (6.1.2022 - 12.1.2022) / Diskuse

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 5/1/22.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. INČUČUNA1959

INČUČUNA1959 Analytik fóra

Tak jsem do Topky něco nastrkala a končím, na odměny nemám šanci, se nezrůjnuji kvůli pár bednám. Všem movitějším přeji co nejlepší umístění.

2. bbowling

bbowling Hvězda fóra

Má tohle ještě něco společného s farmařením?? Myslím, že určitě ne. Loni jsem na to neměl čas. letos ano, naházel jsem tam úplně všechno včetně nejvyšších šlechtěnců za 100ky miliard, aby nebyl důvod se sem ještě někdy vůbec vracet.

https://www.imgup.cz/images/2022/01/10/Vystrizek.jpg

Jsem hrdý, že moje farma vlastní tuto dekoraci. Tohle totiž byly Dožínky !!! Ne tyhle nesmyslný závody, kde kytky nebo zvířata rostou za nula sekund.

Naposledy upraveno: 10/1/22
  3. modro.ocko22

modro.ocko22 Velvyslanec fóra

Ahoj
    došla padátka na akční ploše,teď při sklízení pouhých 11 kusů.Takhle to asi nepůjde.Už nepřihazuji.Vlastně už není co:D
    PS: obdivuji toto seřazení;)

4. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Nějak nemám páru o tom, zda se mi hodnoty připisují či ne. Neukazuje se mi zelené +.
    Zrestartováno, odhlášeno, přihlášeno a stále se mi neukazuje přičítání.
    Jen vidím, že klesám...xD

moncicak7070 a -Jara05- tohle ocenili.
  5. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

JZD to je jistota ;) nejde srovnávat, i tehdy na vrchol dožínek nedosáhli všichni a ti co ano dělali "psí kusy" a vymýšleli jak by to šlo lépe a snáze....pokrok jde dopředu, tak za pár let budou dodávat třeba roboti :D, ale obrázky jsou stále pěkné a soutěže zajímavé.

6. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

Nakonec jsem odolal a usoudil, že vliv množství dodaného Dýňového latté na mé umístění (snad v TOP500) je tak malý, že nemá cenu riskovat sklerózu a ztrátu mých 4 JC... takže i nadále jedu na akční ploše bez JC... a doufám, že mé zásoby budou na TOP500 stačit (aktuálně jsem na pozici 194, ještě něco mám ve stodole a případně holt nasadím ta Postřikovací umění, která si jinak schovávám na situaci, kdy je hnůj nebetyčně předražený a kdy mám na sklonku Sezóny dostatek Sezónních žetonů využívaných na zvýšení přísunu BZ z dekorací)...

7. -migos-

-migos- Veterán fóra

Zdravím ;)

Pokouším se o jinou TOPku, tu krejcarovou. Takže některé manty už plavou jinde. :)
    Spousta jich už je prodaná, tyhle zatím čekají na nového majitele ;)
    Jednou ta TOPka (klasická) určitě bude 8)

Jo a bbowling zdravím, taky vždy zamáčknu slzu. Hold nová doba ;)

Hezkou hru ...

8. bludička49

bludička49 Vévoda fóra

Taky se mi to + už neukazuje,ale připisuje se to.

-Jara05- a pajaable tohle ocenili.
  9. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Je vidět že RT nikdy nespí a chyba s JC už je opravena!8)
    Dovolím si krapet nesouhlasit stím že TOP v minulosti byla křišťálově čistá. Moc dobře si pamatuju,jak to probíhalo na tržnici. Tehdy se ale nijak zvlášť nezkoumalo,jak kdo ke svým zásobám přišel!:wuerg: Na druhou stranu je fakt,že vše bylo "poctivě" vypěstováno. Ikdyž na více farmách!xD
    Jinak tedy vytrvale klesááámmmm. Asi budu muset opravdu použít nečestný kaštanový řádek s Laskavcem a nějakým tím bonusem.:cry:

10. Madulka_cz

Madulka_cz Hrabě fóra

Pěkný večer.
    Stánky hotové a nyní přihazuji do "společného". Přiznám se, že přihazuji jenom latté. Nechci si vyplenit stodolu. Jsou tam neskutečná čísla. Jedu tak, abych si udělala čárku a řekla si, jó účastila jsem se.:)
    Všem přeji šťastnou ruku, neomezené zásoby a hlavně štestí. Sousedi.... držte se. ;)xD

11. emkopa

emkopa Pilný autor

zdravím
    zaseklo se mi počítani v rebríčku mam 236 mil na ploše 239 mil ale dalšie dodane asi 40- 50 mil se neprirátalo doufam že se nestratili poradte modici co delat dík

12. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

emkopa
    - ahoj, nakoukla jsem na pořadí před i po aktualizaci a vidím to u tebe takto

emkopa topka.png

Pokud se ti tedy něco nepřičetlo, my to tu nevyřešíme. Obrať se na herní podporu.
    Jak kontaktovat herní podporu

raddre, INČUČUNA1959 a moncicak7070 tohle ocenili.
  13. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Připsání se objeví až po aktualizaci, ale zajímá mě, co je zase za technický problém, že se připisování při dodávání záhadně vytratilo.
    Asi to nefunguje jak má, přestože na zprovoznění mělo RT času dost. Dodávám a nevím kolik...to si to mám dopředu počítat na kalkulačce nebo dojde k nápravě? Zatím jsem nezaznamenala, že by se k tomu někdo vyjádřil.

-Jara05- a jana.b27 tohle ocenili.
  14. emkopa

emkopa Pilný autor

děkuji za správu ano nepričetlo se mi cca 30 -50 mil za šlechtence už jsem kontaktoval podporu tak uvidíme.

Skali tohle ocenil(a).
  15. wallik68

wallik68 Vévoda fóra

no ani dřív nebyla Topka jednohuchá ale nelítala taková čísla jako ted
    dělala jsem 2x Topku v 2012+2013 odměny byly dekorace v Top 500 jednou bobří pekárna a potom lovec ztraceného banánu mám je obě -tenkrát pomáhali sousedi se zbožím na trhu levněji prodávali a já skupovala co šlo
    dnes už nesoutěžím na to nemám zásoby zdaleka ne
    jen si vyberu pár bedýnek hodila jsem asi 50 mega ze svých zásob a ted dohazuju jen dýnové latté

16. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

*-farmerka*- ahoj, zkus napsat na herní podporu a požádej je o pomoc :)
    Jak kontaktovat herní podporu

17. činčilka12

činčilka12 Velmistr fóra

Tak já vám nevím, kde berete tu protekci všichni, ale mně JC na akční umístit nejde ani přes kombajn (a to si ho každý měsíc poctivě platím!). Že by to měli jen hráči s prémiem? :D Možná to je takto lepší, nerada bych je tam zapomněla a přišla o ně.
    Akční padátka už došla, tak do topky sypu aspoň padátka z farmy a baha (nějaká ta skořice) a akční rostlinku. Snažím se maximálně využívat +5 ks (což funguje, i když vám zůstane pouze 1 plodinka!) a sem tam namelu dýňové latté a dodám. Na nejlepších 3000 bohužel nedosáhnu, ale bedny dělají radost :)

18. maurehata

maurehata Osvícený autor

Já tam teď večer naházela dvakrát tolik, co naposledy a budu doufat, že se udržím. Moc víc už tam házet nechci, i když mám ještě co, ale... Ty čísla u první desítky jsou neuvěřitelný. Já ani nevěděla, jak to první číslo nazvat :D.

19. EleanorCaen

EleanorCaen Rádoby autor

Je možné, že po určité fázi už nedostáváme bedny? Ještě před pár hodinami jsem je dostávala, ačkoliv na dosažení další jsem musela dodat cca 4,5 milionu protihodnoty (možná víc), ale teď je číslo na dosažení další bedny 1) pořád stejné i po přidání, 2) šílený skok v protihodnotě (chce přes 203 milionu). Postup v žebříčku se zobrazí při aktualizaci Topky zobrazí, ačkoliv ho nevidím hned při přidání.

Edit: Díky za potvrzení, že je vše OK, z té tabulky se mi dělají mžitky před očima i po zvětšení, ale nakonec jsem to tam našla. Jen mě vyděsil ten skok mezi hodnotami a to, že nebylo vidět, kolik zbývá dodat do další.

raddre a -Jara05- tohle ocenili.
  20. Dave Lister

Dave Lister Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj, plusko s dodanou protihodnotou by se mělo zobrazovat jen do další aktualizace TOP tabulky, poté již není viditelné a dodaná protihodnota se přičte již k původně dodané.

Můžete nám prosím dát info jestli se tak děje? Popřípadě i screen. Žádné problémy s tímto v jiných lokacích nejsou hlášeny.

EDIT: EleanorCaen, ano je to tak, další odměna je až při 203 milionech dodané protihodnoty. Mrkni do tabulky ZDE. ;)

Ať vás síla provází na všech cestách

-Jara05- a moncicak7070 tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.