Podzimní festival (13.11. - 18.11.2019) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 12/11/19.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Twinulka

Twinulka Dozorce fóra

První tři topkaři už plní bezedný sud. Vlajky nerozeznám ani v brejlích, ale budou to cizinci :D
    Chybí mi 182 kytek, takže ani když teď sklidím, tak mi to sakra nedá o_O Tak tedy o půlnoci, no.

2. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Tak už máme první tři TOPkaře a začínáme pěkně zvostra!:eek:
    Ta už je čtvrtej a jestli to tak půjde dál,tak se budu jen koukat.:wuerg:

3. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

jo jo taky jsem mrkla. Už jich je tam sedm. Pokud to půjde takto dál, tak raději své zásoby nahážu do akcí a recyklomatu a za mince si koupím něco potřebnějšího :)

4. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Tak děcka, jestli dobře vidím, tak první 4 jsou Rusáci, 5 Němec, 6 vlajku nemá a 7 Španěl ....
    Čísla mají šílená... chybí mi 448 kytek ... a bude hotovo...

5. libakos

libakos Titán fóra

No,vypadá to,že ani nestihnu ty 3 stánky,nic jsem nekoupila, po desáté spím a dokonce zapomínám včas sklízetxD je fajn,že je po dlouhé době docela pohoda;)

6. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Po sklizni, která bude za pár minut, budu pěstovat do té poslední pětistovky.
    Dívala jsem se na proplacení přebytků po akci, tak asi budu pěstovat dál a namelu ten dýňový nechuťák, tam jsou lepší body a krejcary jak za samostatné suroviny...
    Letošní TOP je supertop xD

EDIT: a bude mezinárodní farmářská válka...

Naposledy upraveno: 15/11/19
  7. TheMikev2

TheMikev2 Vážený autor

Tak to je síla, první v topce 1,83 miliardy, mno tak v poklidu snad stihnu napěstovat a počkám v pondělí okolo oběda jestli má cenu se vůbec zúčastnit. Jinak hezky prožitý večer všem

evainfo a Y_n_O tohle ocenili.
  8. stěby

stěby Polobůh fóra

Jenom jsem se podíval na patnáctku v TOPce o_O a ten poslední záchvěv myšlenky to taky zkusit mě rychle přešel :cry:xD. Asi ani nebudu pěstovat na třetí stánek a tuhle taškařici odpískám.

9. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

xDMataHari je dobrá, ta se vyzná:D

A jeden od nás, fandímééé.

matlafous123 a Y_n_O tohle ocenili.
  10. Y_n_O

Pirýsku, však sbírá zkušenosti neustále xD Škoda, že ta původní už o tom neví, tady by si odpočinula...
    Na poslední stánek mi chybí 422 ks akčního plevele, pak budu pěstovat do mlýna.

EDIT: koukla jsem a fandím prvnímu ze statečných :inlove:

matlafous123, larelay a Pitrýsek47 tohle ocenili.
  11. larelay

larelay Analytik fóra

No, je ten žebříček trochu depresivní. Já si tedy myslela, že letos to nepůjde, teď už jsem si skoro jistá :( I když naděje umírá poslední, uvidím v neděli. No jo, to je tak, když není na farmu čas, a to ani na to zavčas změnit způsob hraní. Každopádně to ale vypadá zajímavě, o to větší drama, a to ještě většina pěstuje. Přemýšlím, jestli se někdy povedlo tady v československé komunitě sladit při topce erby, jak to mívají jiné země, mám pocit, že ne?

12. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Kyslík, potřebuji kyslík:D právě jsem se vyšplhal na vrcholek hory.
    Stejné erby se všem nepovedly vytvořit nikdy. Pár vlajek se ale třepetalo. Vypadají tam pěkně pohromadě.
    Pardón nějak se mi ta vlákna prolínají jsem přidušený;).

Edit: To bude, vyspí se a už to začne, to je lepší než Velká pardubická:Dčekám na akční.
    A je tam, madam z Polska:D nenechala na sebe dlouho čekat.

13. Y_n_O

Pitrýsku, ty se máš, já eště šplhám aj se potápím, v džungli hledám stonek.

Tak to bude TOPmasakr, až přijdou loňští favoriti...

EDIT: Udavačka? Jdu se podívat, kolik nasypala...

14. larelay

larelay Analytik fóra

Y_n_O: proč je k.tynka. udavačka? Asi se ještě drží zkrátka. Mně je nejsympatičtější ten poslední na 25. místě s protihodnotou 25 :)

Edit: děkuji! Tak možná některé věci raději nevědět :D No, některým bohužel zůstaly praktiky ještě z mateřské školy. To si pamatuji loni nějaké zmatky s těmi Maďary, nebo kdy to bylo. Možná už předloni? Nějak jsem měla pocit, že to bylo posledně tak nešťastné, že se ozývaly hlasy, aby už topka nebyla... tak snad to letos bude jen příjemná záležitost... i na té Pardubické jsou ale ošklivé konce :(

evainfo a Y_n_O tohle ocenili.
  15. Y_n_O

larelay, posledně napráskala toho, kdo ji předhonil, že nehraje podle pravidel... Vyřadili ho, ale asi to nakonec nebyla pravda, protože hraje dál...

EDIT: a už dosypala a je první...

16. jamibe1

jamibe1 Obyvatel fóra

Njn udávat se nemá, ale hlásit se to musíxD že by byla k.tynka původem z Čech ?xDxDxD ale zatím dostává po papuli od MataHari s vysypanýma fazolema v nicku xD Už vím jednoznačně komu budu fandit :p

Y_n_O ty se nestyď, ty jsi naša :inlove:

GordonSargent mně hlavně přijde děsné vtipné, že se někdo může rozčilovat kvůli omalovánkám xD

17. Y_n_O

Mno, jamibe1, moc jsem se styděla, že jsem taky částečně polka. Dyť je to jenom hra. A když do ní někdo strká peníze ve větším množství, tak ať se nevztěká, že někdo dá víc nebo je šikovnější...

evainfo, -pechfógl- a jamibe1 tohle ocenili.
  18. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

není původem z čech, pokud vím nežije ani ve své rodné zemi. Ale, pokud se při minulé topce cítila ukřivděna, tak se ozvala. Že ji v poslední chvíli zařízli, je jiná věc a ti co to udělali používají ještě drastičtější prostředky. Vážně chcete, aby jste se v této společnosti viděli? :)
    edit:
    jamibe, mně taky a proto se každý rok bavím, co se tam nahoře odehráváxD

19. Y_n_O

Netopýrku, já na to nemám protihodnotu, rochním si ve svém farmosvětě. Ale pokaždé obdivuju ty, co jdou do arény...

GordonSargent tohle ocenil(a).
  20. larelay

larelay Analytik fóra

GordonSargent: však tam jsou snad i nějací poctiví :) Každého věc, jeho svědomí, i když chápu, že ho ne každý má. A takových lidí je mi pak spíš líto. No a jestli takováhle věc někomu udělá radost, tak proč ne, lidi dělaj horší věci. Myslím, že kdo se vhodně připravoval (což já tedy nejsem), tak to dá i s těmi pár vykuky.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.