Podzimní festival (13.11. - 18.11.2019) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 12/11/19.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Apachie1

Apachie1 Velvyslanec fóra

25 velkých + 9 půlek + 10 malých = 30 dýňové šťávy

2. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

26 veľkých, zbytok 2*1 a 1*1 [​IMG], budem si musieť škoricou zachrániť miesto v top500xD, ten riadok na možnofloreny a možnobonusy chcem mať:p;);)

3. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Padatka ted jeste neresim, ale konecne jsem si vsimnul, ze to latte vlastne nepotrebuju, jen mozna pro splneni upgrade kvetinoveho jako protihodnotu, akorat ze po zvyseni protihodnoty je uz i 40 000 vyssi nez polozky v nem... nebo ma to latte i jiny vyznam?

4. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

matlafous123 - ahoj, odpověď ohledně umístění festivalových dekorek :
    - pouze dekorace Barevný květinový stánek lze vložit do mazlíkárny, žádná jiná :)

zejdy66, matlafous123 a Pitrýsek47 tohle ocenili.
  5. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Skali Dekuji pekne! :)

EDIT: Z poli 1x2 a zbytku pidin shodny pocet, jako z velkych poli tzn. 25 padatek.
    EDIT II: Z pidin na cele plose 37 padatek, takze jedu na malych.

Naposledy upraveno: 14/11/19
    zejdy66 a Skali tohle ocenili.
  6. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

z malých polí 29 a 21 šťáviček :)

matlafous123 tohle ocenil(a).
  7. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Tak jsem sklidila ten svůj mix polí a zisk je 29 padátek. Jak vidím výsledky od dobena, matlafousky a od Medvánek, nebudu nic měnit.

Pitrýsek47 a matlafous123 tohle ocenili.
  8. libakos

libakos Titán fóra

1X1 Zisk 34 padátek,pěstuji jen tak ze setrvačnosti,nic mě to nestojíxD

mituli a jindrasofr tohle ocenili.
  9. gigis99

gigis99 Perspektivní autor

Vskutku velikost polí na vypadávátka nemá vliv, proto si jedu na co největších polích (mix), abych měla více kytek k dispozici a nemusela tolik hnojit. Grafika potěší oko, jen asi zaúřadoval šotek.... při plnění zel. stánku před stromem narůstají ovečce květiny a naopak, při plnění květin mývalovi přibývá zelenina :D

10. matlafous123

Doplazila jsem se pro zeleninovy stanek, prebytek dohazela na kvetinovy (at neco vydyndam ze systemu) a v TOPce stale zadny nakupci kosiku...?
    EDIT: A porad se couram na akcni plochu koukat se, jak pada listi :D Jak prastena, vim, ale ono je to tak hezky... ;)

11. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Krásně studený podzimní dník :) tak kolik mě padá vůbec nesleduji, ale jeden stánek hotový a druhý rozdělaný, pomohla i výměna v obchůdku a hlavně si hlídám připsání 5 kusů zadarmo :D Taky mě to dnes dost vypadává, tak jsem už dvakrát čistila, ale snad je to proto, abych si hned všimla dalších nových nabídek akcí :p na Topku jsem zvědavá, ale poslední tři hodiny nebudu na farmičce a to je ten čas, kdy se jede bez dotace pěkně rychle dolů xD tak snad to dopadne, zásoby jsou a jak tu někdo psal, možná už příště nebude a tak to tam nahážu, no né :p

12. doben

doben Ikona fóra

matlafous žádný nákupčí košíků zatím v topce být nemůže, jelikož lze ten jeden košík zakoupit jen jednou. ;)

13. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Taková diskriminace pro platící hráče?Muset normálně farmařit!:cry:xD
    Jde to trochu z tuha.Málem sem včera semlel ty dýňový blivajzy.:wuerg: Naštěstí jsem ještě mlel i jiný krmivo,tak sem to zavčasu zrušil. Než napěstujem akční plodinu,bude málem po akci. To teda bude latéčka do bezednýho sudu!o_O

14. libakos

libakos Titán fóra

Políčka 2x1 mi dali 28 padátek,tedy o 6 míň než ráno,vracím se k 1x1 Na noc zkusím velká polexD

DANKA722 tohle ocenil(a).
  15. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Mám teprve 330 vousatců a sklízím průběžně. Tak nevím co dělám špatné:(;)

16. matlafous123

doben A ja bloud si myslela neco o rozumu! Certa rozum, zazrak se stal - cinan nechce prachy. No to me podrz! xD

17. papulice

papulice Hrabě fóra

:cry:tedy než to napěstuju bude po akci

evainfo, naruto2002 a DANKA722 tohle ocenili.
  18. Kostejnesmrtelny333

Kostejnesmrtelny333 Znalec fóra

No taková oddechovka v klidu se dá pěstovat a nemusím nic bourat.

evainfo a DANKA722 tohle ocenili.
  19. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

A já to chválím, tady mají možnost i začátečníci jen je nutné věnovat farmě čas...
    Tak že tady by poradili jen Albert Einstein nebo Stephen Hawking když by nám prozradili něco o čase a jeho posunutí...

avotram tohle ocenil(a).
  20. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

naplnila jsem zeleninový stánek a rozkvetly kytky, schválně - co se zobrazí na ploše až naplním květinový stánek - ty dýně nebo sladkosti či co to je? xD

naruto2002 tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.