Podmořská výprava (19.2. - 23.2.2025) / Diskuse

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 18/2/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Cihel mám 152.803 ks. Při dožínkách už jsem k nářadí nedošla, je hrozné to dodávání po jednotlivých položkách. Ale loni bych na dílny neměla, to jsem na farmě neměla ani hřebík xD
    Takže chobotnice na šlechtění mám, materiál na výrobny také, na akci jsem připravená :)

2. KJ12

KJ12 Zelenáč fóra

miluju šlechtící akce, ale bohužel ještě nemám otevřené všechny místnosti v chrámě, takže akci si nezahraji :((((

3. 14087

14087 Dozorce fóra

Já mám taky všechno, ale raději jsem posadila několik chobotnic na plochu, kdyby náhodou nešli přeskoky :p

4. Prepperka

Prepperka Hvězda fóra

KJ12 - byla by škoda akci nedělat. Chybí ti banánů ještě hodně? Třeba 30 jich můžeš koupit v rama obchodě (jestli je už je tedy nemáš koupené) + dej na bahamské plochy co nejlepší dekorky ať rychle postupuješ, za každý postup dostaneš 5 banánů + hodně banánů lze získat plněním úkolů v družstvu + nějaké padají i z některých beden. Zkus to, třeba to ještě půjde. :)
    --------------------------

Většinou čekám na šlechticí slevu, ale tentokrát část pošlechtím už zítra. Mám totiž podle příspěvků z fóra podezření, že tohle první šlechtění je lépe nastaveno co se týče přeskoků než při pozdějších slevách. Tak to chci zkusit, a půlku pošlechtím zítra a tu druhou o víkendu a snad při slevě.

5. albína1927

albína1927 Aktivní autor

Někdy jsem ji viděla v aci ,ale chobotnici před úpravou musíš nejdřív zmrazit ,aby se maso roztrhalo . Přeji pěknou hru :music::D

6. Y_n_O

albina1927, já vím, i tak příprava trvá přes tři hodiny. Ale občas jsem si ji dopřála, když jsem dělala za kasou v Mak.., teda modrožlutém obchodě :)
    Jste mě tady všichni nahlodali, asi až sklidím arašídy, hodím na plochu ještě nějaké chapadlovce :)

7. Trepifajksl

Trepifajksl Titán fóra

Tak sběračů pírek 222, chobotnic 3951. Dost mě zásobuje i ta v cylindru na spešl ploše. Já už mám jen 1 barák s oranž. chlévy a růžový chlév na ploše. Uvidím, jaký bude stav po šlechtění a když tak zůstane na ploše jen ten růžový a do zvěřince dám hrochy - nějak jsem je také zmasakroval. Mám tam tedy ještě jiné potvory v menším množství, ale protože mají celkem malou hodnotu, tak se neženu do množení.
    Jinak se mi líbí akce, oproti jiným je zpestřena novou dílnou a výrobkem, který musíme ihned dávat do akčních úkolů. V jiných případech se dílna stavěla až kvůli úkolům v družstvu. Ale protože nejsem děd Vševěd, mohu se mýlit.
    Růži jsem sice vyšlechtil, ale ten sběrač mne tenkrát nějak obešel. Nu, založil jsem skleník a uvidím.
    A děvčata, víte, co je v mořské žouželi ftalátů, mikroplastů, různých ropných derivátů, hormonů a jiného neřádstva?

8. davidson00

davidson00 Baron fóra

zdravím, akce s chobotničkami se mi líbí až na ty výrobny. Akce je dlouhá 4 dny, chce to 40 inkoustů, to znamená hned po začátku akce si udělat v dílně aspoň 5 výroben a krmit a krmit. Lepší by to bylo, kdyby byla akce na zkrácené výrobny, to by šlo jedna báseň.

9. Y_n_O

Plajznerčinej, to bych si už ani s chutí nemohla vypít mlíko, kdybych měla přemýšlet nad tím, čím tu kravku krmili :)

10. rosnička007

rosnička007 Vážený autor

Šlechtění mám ráda,takže zítra jdu do toho. Tak ať se to hezky tulí a množí :):D

11. INČUČUNA1959

INČUČUNA1959 Komisař fóra

Dinoalesi díky za výpočty, též Ti přeji super přeskoky.

12. KJ12

KJ12 Zelenáč fóra

moc děkuji za rady :) , já právě doteď měla dekorky v parku, něvěděla jsem, kde je výhodné je nechat, tak zkusím ještě rychle přemístit, úkoly právě plním, ale chybí mi ještě 4 místnosti :/ no uvidíme..

13. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Bych to zase tak tragicky neviděl.Jenom řádků na zvýšení produktů s dílen sem napočítal 4 ks,dále máme 2 dekorace na výrobny a samozřejmě ještě 100% do zlatýho slotu a ještě 100,200,300% do diamantu. Klidně se to dá zvládnout s jedním panelákem na jeden zátah.
    Jelikož sem ráno byl ještě hodně rozespalý,tak sem si dekorace odpálil.:cry:Naštěstí při sklizni nebe už sem byl zcela při smyslech a řádky ponechal k dispozici chobotnicím!8)
    Řádky na větší zisk zvýroben co jsem dohledal(nevím jestli jsou všechny):
    mazlíci:bouda zaníceného velikonočního zajíčka + chata pro jehňátko
    Produkty na zkrácení výroben:

+ asi ještě 7 řádků na zkrácení výroben!
    Samozřejmě,že novější hráči vše mít nebudou,pro starší by měla být akce brnkačka!

14. 14087

14087 Dozorce fóra

15. ašada01

ašada01 Polobůh fóra

Řádky i dekorky sklízím vždy ráno, tak výrobu inkoustu nechám na zítra. Chobotnic mám dost, tak si dneska zašlechtím.
    S přeskoky je to u mě bída, uvidíme, jak to půjde.

16. albína1927

albína1927 Aktivní autor

Děkuji kaolín za rady a dinoalesi za výpočty . Těch výroben koupím 10 .8 dám do paneláku a 2 na plochu , nakrmím SK a bude hotovo . Nářadí mám dost ,chobotnic asi 8000 no a krmivo pák kousků dokoupím .Tak přeji všem pohodovou hru .:music::p:D

17. goro19

goro19 Pilný autor

Trepifajksl - máš pravdu. Nemám potřebu hned všechno mořské sežrat.
    Něco málo ze zvědavosti pošlechtím, ale akce mě neoslovila. Nějaké barevné chobotnice už mám. I tu růžovou.

18. 14087

14087 Dozorce fóra

Líbí se mi animace :D a samozřejmě čekám až se udělá výrobna inkoustu :p :D

19. babina51

babina51 Hrabě fóra

Co s tím je,nic nereaguje,dala jsem jednu řadu do domku a dál to nejde.Už to zas jede normálně,ale musela jsem se odhlásit a restartovat.Asi se přetížil internet anebo nám soudruh Putin stál na kabelu.evinana-samo,že mám nešlechtím poprvé a nejsem blbej.

Naposledy upraveno: 19/2/25
    modro.ocko22 a INČUČUNA1959 tohle ocenili.
  20. bačkora85

bačkora85 Hrabě fóra

Ahoj, jde to dobře ;). Našlechtěno do úkolu komplet ... přeskoky byli parádní a teď už jen čekat na inkoust ;):)
    Ať se vám daří :)