Podivuhodné stromy Farma, Baha a Měsíční svět / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem BlackDragon, 21/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Prepperka

Prepperka Hvězda fóra

megi - a díváš se do inventáře zvlášť na normální farmu a zvlášť na Baha?

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  2. jana151049

jana151049 Veterán fóra

Asi jsem měla unavenou mysl po srazu v Brně a koupila po 5 TS.Opět až na ambroň lišta a to i na baha.Kdyby aspoň pekanový ořech,ale třešeň XXL,katalpaXXL,modřín-toho mám hafo v liště.

LV 134

3. megi1967

megi1967 Rádoby autor

Prepperka- velice děkuju za radu, netušila jsem, že se to připisuje i na baha. Jak jsem stará, tak jsem blbá :D ještě jednou moc děkuju a omlouvám se za blbou otázku. ;)

Honzulka05 a Prepperka tohle ocenili.
  4. vrbovka

vrbovka Pilný autor

Tak já z 10 koupených 1x ořechovec, zbytek lišta. Na baha z 10 koupených 1x chlebovník + eugenie ( chyběla mi ) , jinak lišta.
    U expresu - zlato, tak zatím leucadenton xl, jinak lišta. Uvidíme, jak to půjde dál. Zatím mi 4 stromy zrají a expres jede ..... :)

5. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

jako vždy jsem koupila balíčky - na baha docela úspěšně, tam již opečovávám 4 chlebovníky, na farmě je to slabší, jilmy jsou jen 2, ale víc nekoupím, časem jich bude plná lišta ... zato vlak vozí zpět lištovky, jen upgrade na leucadendron jsou použitelné (vlak jel zatím cca 30x, polovina na baha a polovina na farmu, skoro vždy ta nejdražší sazenice)

Honzulka05, burds a Prepperka tohle ocenili.
  6. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Jsem chudej důchodce, samoživitel, nekupuji nic:cry:xD

Honzulka05 a burds tohle ocenili.
  7. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

vláček se vrátil na farmu poslal jsem ho 6x odtajnil jsem zatím jen 1 mám na farmě (2 stříbrné a měl jsem 1 zlatý)
    na bahamaramě mám 2 zlaté stromy a 1 stříbrný a měl jsem jeden bronzový
    Sazenice:je to hrozné mám jen 3 floreny takže si nemohu koupit žádnou sazenici z tajemných stromů

-Kuteno-, alloha8 a dasa1143 tohle ocenili.
  8. alloha8

alloha8 Perspektivní autor

Tajemničky nekupuji a vláček vozí zatím zpět samou vrbu jívu, modřín a na baha samé eukalypty xxl ( a to posílám zlato a 2x stříbro).

9. mamanka21211

mamanka21211 Aktivní autor

Ahojte, pod čím mám hľadať tovar z vláčika?
    Ďakujem

10. dencice

dencice Stálice fóra

Ahoj,poradíte mi, prošla jsem co mě napadlo,ale nějak neumím zařadit žakii? co to je plod/strom? díky moc

herda21 a Honzulka05 tohle ocenili.
  11. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

mamanka21211 - sazeničky z vlaku najdeš v inventáři mezi ostatními stromy. Záleží, jaké sazenice z vlaku hledáš - jsou zvlášť pro Baha a zvlášť pro farmu - takže podle toho hledej buď na Baha nebo na farmě.

dencice - Chlebovník (Chlebovník)
    Základní čas: 19:30 hod.
    Základní zisk: 200 TBZ a 4x žakie (ovocie chlebovníka)
    Protihodnota plodu: 280
    Dostupnost: 1. level

Jinak vše o tajemných sazeničkách a expresu najdeš tady.

herda21 a Honzulka05 tohle ocenili.
  12. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Je úplně jedno, jestli bronzová nebo zlatá sazenička, stále jen na farmě javor, buď cukrový nebo ten druhý japonský a na bahamu taky jen stromy xxl, tři se dají do zlatého a jeden se vrátí, škoda mluvit :eek:

Naposledy upraveno: 23/6/18
  13. doben

doben Ikona fóra

Tak ze začátku jsem vzal z vlaku 10 kusů od každé sazenice a uvidím. Asi ještě něco pošlu, ale nejspíš už budu brát jen ty bronzové, protože ostatní jsou strašně drahé na to, co z nich může padnout. Podle toho, co tu píšete je asi šance na novinky hodně malá, tudíž by se tyto stromky mohly stát nástupci ambroně. Ale to jen v případě, že se brzy neobjeví v nějaké akci, RAMA obchodě, úkolu nebo v TS.

Osobně mi na vlaku nejvíce vadí tyto věci:
    - Nelze posílat stromy z Baha. Toto mi přijde absolutně nelogické, když lze získat Baha sazenice.
    - U jednotlivých sazenic není žádný rozdíl v tom, co může padnout. Myslím si, že minimálně v té zlaté už by se v žádném případě neměl nacházet běžný XXL strom ani staré základní stromy z TS.
    - U sazenic není uvedena šance na získání novinky. Chápu, že to v této hře není uvedeno u ničeho a nechci tento případ srovnávat s jinými hrami, ve kterých bývá uvedena šance na zisk jednotlivých předmětů. Ale když je ta šance jediný rozdíl mezi jednotlivými sazenicemi, tak je dle mého názoru celkem neférové vůči hráčům, že tam není uvedena. Protože je celkem rozdíl, jestli je např. v bronzových šance 1%, stříbrných 2% a zlatých 4% nebo v bronzových 10%, stříbrných 12%, zlatých 14%. Navíc rozdíl v potřebné protihodnotě u jednotlivých sazenic je hodně velký.
    - Oproti zvířecímu expresu nelze vlaky posílat pouze za věci, které lze koupit za krejcary. U zvířecího expresu totiž stačí žluté upgrady obyčejných stájí, které lze koupit za krejcary. Tady nelze získat za XL upgrady běžných stromů ani tu nejhorší sazenici.
    - Hledání stromů v expresu. Při posílání velkého množství sazenic je opravdu dost otravné stále hledat potřebné stromy v liště.

Naposledy upraveno: 23/6/18
  14. Xenie6161

Xenie6161 Komisař fóra

A já z vláčku zatím ze šesti sazenic (bronzových) dostala svou první xxl plumérii. I na farmě docela potěšil modřín xxl. Takže zatím spokojenost, uvidíme jak to bude dál.

Pitrýsek47, burds a Honzulka05 tohle ocenili.
  15. fortunela

fortunela Pisálek fóra

u vlaku bych potřebovala posílat i baha stromy. Je tam toho spousta, čeho se chci zbavit.

16. Danielaa25

Danielaa25 Osvícený autor

Prepperka - mixuju, ale převážně za 500, ta úplná novinka nevylezla zatím z ničeho :)

mě se pokaždý osvědčí nejlevnějšší , ale musí jich být hodně ...

burds a Honzulka05 tohle ocenili.
  17. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Zdravím Farmáři a přeji hladké zažíváním po sobotním papu.
    Víte, já bych tuto akci nazval stromky pro chudé neb jen ti nekupují sazenice a tak je pro ně tato akce sedmé nebe,nebo tak něco.
    No a tak je na vás jestli jste oslíček otřes se a nebo ještě mně napadá držgrešle, jako já!
    Prostě nekoupím si vyržínko a nekoupím! Neplačte, sami si za to můžete...
    :D:D

herda21, -Kuteno- a Honzulka05 tohle ocenili.
  18. máťochov

máťochov Stará škola

Zdravím farmáři. Zatím vypraveno cca 60 vlaků ( asi 35 farma + 25 baha ). Tisovec na baha přijel 2x, Jidášův strom na farmu zatím nedorazil ( co taky čekat od stromu s takovým názvem ). Ty xxl padají celkem dost ( pabuky, modříny, zlatolisty, salaky atd ).

Většina vlaků dostala stříbrnou nálož, zlatých a bronzových bylo jen několik. Ono je to zřejmě úplně fuk.

Držím všem palce, ať vám nějaká novinka přijede.

Zoufálkov, michalka59 a burds tohle ocenili.
  19. zabeva

zabeva Aktivní autor

včera jsem naplnila vlak pro stříbrnou sazeničku a dnes to v inventáři mezi stromy nemůžu najít,chtěla jsem se zeptat podpory ale nejde mi to stále mi to píše že mám konkretizovat problém ale znaky ne přesahuju a píšu stručně

20. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

zabeva, když je text krátký, doplň třeba tečkami na potřebný počet znaků, raději víc než míň ;)