Podivuhodné stromy Farma, Baha a Měsíční svět / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem BlackDragon, 21/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. jana151049

jana151049 Veterán fóra

Vando díky,dělala jsem to několikrát a nic tak jsem zapla farmu za několik hodin a je jich tam 6.Díky za radu

Sheron11 a Vanda tohle ocenili.
  2. Vanda

Vanda Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

jana151049, nie je za čo, potvory niekde poblúdili, hlavne, že sa našli, prajem, nech pri odtajnení urobia radosť.

lacrima, -Jara05- a Sheron11 tohle ocenili.
  3. Sheron11

Sheron11 Velmistr fóra

Tak jsem vysadila směs podivuhodných stromů cca 47ks

Radost udělal tisovec, nahovětec, osika. Všechny stromy jinak mám :)

Naposledy upraveno: 22/7/25
  4. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Pořízeno 20+20,poté ještě 20 a zadařila se pouze novinka na bahamce (deštný strom). Takže na farmě bude muset přijít z nějaké budoucí sezóny, nebo z akce!
    Jenom RT ví,proč ?!? [​IMG] :wuerg: Skoro při každém odtajňování jich příjde několik!

davidson00, lacrima a Prepperka tohle ocenili.
  5. Sheron11

Sheron11 Velmistr fóra

Hned jako další jsem vysadila 30x Cetus. Z balíčku byl 1x Dub Pyrynejský garantovaný.
    Moc jsem si přála Jedli Bělokorou a Břízu Tuhou.

Výsledek: 3x Dub Pyrynejský, 3x Jedle Bělokorá -2x XXL,1x XL a 3x Bříza Tuhá.
    Potěšil i Tisovec Dvouřadý, jinak padlo spousty Platanu.
    Za mě spokojenost.
    Na Baha se s výsadbou podivuhodna chystám hned po skončení probíhající akce :)

6. JandaPanda

JandaPanda Obyvatel fóra

Tak jsem vyměkla a pořídila balíček. Zaručený strom už sedí na ploše, tajemné dám hned jak dopěstuju hlavonožky. Přivítám s radostí i novinku z minulých tajemek. Snad tam budou :)

7. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Pořídil jsem na dovolený 20+20 TS a mohu říct,že jsem z nakupování nadlouho vyléčen.Nejenže nepadla ani jedna novinka,ale dokonce ani předposlední strom.Pouze na bahamce 2 deštný stromy,které jsem již stejně měl!
    Již sem se smířil stím,že družstvo nikdy nevyprázdním!

8. JandaPanda

JandaPanda Obyvatel fóra

Kaolín: balíček, musíš koupit balíček :)
    S úkoly v družstvu to mám podobně, než splním stávající, jsou už zase nové - aspoň je co dělat :)
    Momentálně čekám na kapustňáka, marně dávám tajemné chlívky a pořád doufám.
    Třeba bude v příští sezoně, no

9. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Ja som po dlhokánskej dobe kúpil oba balíky.Nebudem vypisovať všetky stromy čo mi padli ale ktoré stromčeky som čakal tak som dostal k istote pribudli 2 javory Davidove,Pyrenejské 5 ks ostatné čo som už mal a na Baha k istote modrému banánovniku 1 ks +1 dažďový a 2 figovníky.Najviac kusov som odtajil longan a iné čo išli smer do bez dnovej lišty tam sa ich zmestí až až.Tak som spokojný;);).