Podivuhodné stromy Farma, Baha a Měsíční svět / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem BlackDragon, 21/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. 70zinka

70zinka Rádoby autor

Možno by pomohlo, keby jeden strom nemal X názvov. Chápem, že české a slovenské, ale prečo niektorý strom dva slovenské názvy? Potom je v tom hokej.

dingičko tohle ocenil(a).
  2. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

70zinka - ahoj, prosím, můžeš uvést, o který strom se jedná (ať se na to můžeme podívat) ?
    Děkuji

3. wallik68

wallik68 Vévoda fóra

tak já mám radost dostala jsem na baha
    3x stromovité kapradí
    1x zmrzlinový fazolovník
    1x opičí pomerančovník
    2x dvouslivák měla jsem 2
    3x tisovec montez..xxl
    4x mudoul xxl

a na farmě
    3x liska největší
    2x wolemie měla jsem 1
    1xolše oregonská
    2x ameritský topol měla jsem 2
    kupovala jsem po 20 ale měla jsem ještě z ukolů a akce tak nevím co z čeh padalo ale i tak spokojená jsem

-migos-, Jonsdorf a jindrasofr tohle ocenili.
  4. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Semsi uvědomila, že jsme dostali 35 florenů bez práce, v kódu. Tak jsem investovala 3+3. Asi že jsem dlouho nic nekupovala, na farmě olše oregonská a wolémie, třetí byla skvrnitá vrba xl. Na Baha mám tu zmrzlinu fazolovou (ta teda musí být hnusná xD), ty dvě další tajemnice už nevím, byl to plevel...

Jonsdorf a mituli tohle ocenili.
  5. jarda.drak6

jarda.drak6 Mistr fóra

Taky občas mívám problémy se stromy a jejich plody...Hlavně když mají odlišný název.... Ještě jsem nezjistil který strom dává plody mombínu… ty mombíny které mám to evidentně nejsou...

dingičko a Jonsdorf tohle ocenili.
  6. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Naposledy upraveno: 6/1/20
    dingičko, mituli a Y_n_O tohle ocenili.
  7. jarda.drak6

jarda.drak6 Mistr fóra

Aha děkuji budu hledat a shánět....

8. doben

doben Ikona fóra

Video k akci
    Tentokrát jsem koupil oba balíčky a výsledek můžete posoudit sami. :D

rastaman19, ezzra a dingičko tohle ocenili.
  9. Katule008

Katule008 Veterán fóra

Zakoupila jsem po 15 kouscích a mám obě novinky + olši oregonskou, ale v těch úkolech mě plete, že když se strom jmenuje mongongo tak v úkolu to chce Plod voskovníku...a zároveň se dodává Voskovník červený.....nemohly by se plody jmenovat tak jako strom? Třeba jabloň dává jablko. Jasné, logické srozumitelné. Než já někdy najdu jak se, který strom jmenuje, když v úkolu kliknu na plod a vím pr.....

10. L.Lady

L.Lady Vážený autor

Tentokrát se na mě usmálo štěstí v podobě novinky na baha. Koupila jsem po pěti sazenicích a na baha krom novinky vyrostla sigillaria XXL, zmrzlinový fazolovník, pouštní růže XL a mahagonovník XXL. Na farmě jsem ještě TS nezasadila :)
    Tentokrát jsem spokojená, i kdyby už nic kloudného nevyrostlo.

dingičko, davidson00 a Pitrýsek47 tohle ocenili.
  11. jana563

jana563 Dozorce fóra

Koupila jsem 30+30 sazenic a mám po jedné novince.

12. dingičko

dingičko Obyvatel fóra

o_O ľudkovia dobrí, ja mám orech xxl o_O orech .....

Jonsdorf, GordonSargent a Xenie6161 tohle ocenili.
  13. jana151049

jana151049 Veterán fóra

Koupila jsem za poslední FL po sazeničkách a : sagilaria XL a XXL /což je mě jedno,protože mám napěstováno z dřívějších hafo/ a skvrnitá vrba XL a 61 jedle XXL.Nestačí,že je pořád na kole štěstí,tak se musí vyklubat z "novinky"?

LV 220

Mikeš a Jonsdorf tohle ocenili.
  14. .macca.

.macca. Hrabě fóra

Už dlouho nekupuji sazeničky, ale tentokrát jsem udělala vyjímku a koupila jsem na farmu balíček,kromě té jedné jistoty jsem dostala další 4 voskovníky čer. 2 olše a 1 lísku které jsem neměla, takže spokojenost asi mě chtěli navnadit, abych kupovala častěji.

GordonSargent, kaolín11 a njklmn tohle ocenili.
  15. makyna4303

makyna4303 Rádoby autor

A já zase prohloupila - banán XXL, mandlovník XXL a pouštních růží několik do lišty, tak příště už fakt ne!!!!!!!

jana151049 a Veselka tohle ocenili.
  16. jana151049

jana151049 Veterán fóra

Já dala poslední za ts na baha a opět sagilaria XL.Taky na to kašlu a víckrát nekoupím!!!

17. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Tentokrát získáno vše co mi chybělo. 3x Voskovník,2x Líska,2x Mongongo,2x Opičí. :)
    Celkem sazenice za 290 FL.

GordonSargent tohle ocenil(a).
  18. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

To není umění - umění je dostat to všechno z pěti sazeniček.xD

19. raddre

raddre Baron fóra

neriskovala jsem a koupila oba balíčky, kromě té povinné mám na farmě ještě 1novinku z balíčku a po dvou olší a lísku a spoustu wolemií, ale na baha hned 4 novinky a po1 opičí a zmrzlinový, takže úplná spokojenost

20. rastaman19

rastaman19 Velmistr fóra

máte nějakou kombinaci za 500 u expresu ? zbývá mi 20 protihodnota mám 480 z 500 nechce se mi utrácet xxl stromy