Podivuhodné stromy Farma, Baha a Měsíční svět / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem BlackDragon, 21/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

jan.svatek: Otčenáš a zdrávas Maria ;)
    Jinak ceny na trhu BB jsou nyní nabídek 9: amer. topol 230 - 245 tisíc, rambutan: nabídek 10: 352 tisíc, jediný prodávající.:oops:
    libakos: nápodobně, jen mám třetí topol. A druhou jedli. Novinka jen ta jistá. Baha za 20 min. -.-
    Edit: Baha 1 x mahagonovník, 1 x dvouslivák. Takže tentokrát tedy úspěch nulový.

Naposledy upraveno: 16/8/19
    jirinasinova198, raddre a marketka47 tohle ocenili.
  2. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Andělíčku můj strážníčku... ten se chudák za ty roky, co jsme spolu, se mnou nalítal! Myslím, že už stříhá metr, až půjde zas o dům dál. Takže ho s nějakejma sazeničkama nehodlám dráždit.:p

3. L.Lady

L.Lady Vážený autor

Pěkný večer, i já se jdu pochlubit. Tentokrát úspěchem, protože mám obě novinky :D Wolemie vyrostla dokonce 2x a ke stromovitému kapradí ještě jeden dvouslivák. Jeden jsem už sice měla, ale aspoň na to plození nebude sám :p
    Jinak mám ještě 2x pouštní růži XXL, montezumu XXL a XL, pitombu XXL, nějaké eugénie, 2 jasany, ořechovec pekanový XXL, sladký kaštanovník XXL, 2x jidáš XL a nesmí chybět javor cukrový XXL a datlovník XXL.
    Mám obr radost a ostatním ji taky přeji. Ať vám vyrostou novinky :)

MatysekKamilek a Honzulka05 tohle ocenili.
  4. jesterka74

jesterka74 Vévoda fóra

Koupila jsem tajemničky až teď po 15 ks na Bahu i Farmu,ale nemám je kam umístit :D Všem hodně štěstí

Dvousliváka mám z minule,ale chybí mě ten Amerikan topol,tak snad něco vypadne

MatysekKamilek a Honzulka05 tohle ocenili.
  5. jana151049

jana151049 Veterán fóra

Hurááá - dvousislák !!!Novinka žádná,tak zkusím něco přikoupit.

Další jidáš XXL.Taky kupuji po 3 TS,ale pak jen po 1 ks a konec.Nemám na rozhazování.Stejně v družstvu chybí předchozí novinky tak je to jedno.
    Zrovna tak jako činčila,mravenec..
    LV 215

6. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Tak mne už přestaly bavit i tajemnice, koupila jsem 12+12 a novinka žádná, jsem hodně zklamaná a asi už do toho moc dávat nebudu :wuerg::eek:o_O

7. larelay

larelay Analytik fóra

Já se z vás picnu. Asi jste nastavili nový trend, to by bylo RT opravdu hloupé, kdyby v tom nepokračovalo, když jdete tak krásně na ruku. Vždyť to jde koupit na trhu...(i chudák jan.svatek, gratuluji, že se povedlo). Já bych vám nechtěla dělat ježíška :D Proč tak brbláte, když pak jdete a uděláte i víc, než snad RT čekalo? Nechápu a naštěstí chápat nemusím. Ale gratuluji a ať se poštěstí dostat, co si přejete!

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  8. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

Jak jsem již dnes psala kupuji po 3-5ti kusech, dnes jsem koupila 3+3

na baha ze 3 padlo toto... no ještě teď mám vysazenou sanici :D
    na farmě bohužel nic.. a další kupovat nebudu
    ps si mě chtějí asi udobřit :D

9. babicka38

babicka38 Magnát fóra

tak já po dlouhé době koupila na baha na jistotu balíček a novinka stromové kapradí se nekoná tak proč se prodávají balíčky na jistotu ?opět zase dlouho nekoupím

jirinasinova198 tohle ocenil(a).
  10. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

babicka38 - v balíčku na jistotu dostaneš 30 tajemných sazeniček + 1 novinku. Tu najdeš v inventáři mezi stromy (je to už normální strom - takže hledej Stromovité kapradí) ;)

Milka66 a Y_n_O tohle ocenili.
  11. jesterka74

jesterka74 Vévoda fóra

Z 15 ks na Baha se objevila novinka ,neuvěřitelné Pouštní růže xxl,ikdyž prvně vypadla xl,tak jsem moc nedoufala,mám radóst :inlove:

https://i.imgur.com/zNWwzIg.jpg

Ze 14 ks na Farmě : žádná novinka se nekonala,ale vypadnul mě ten American Topol :p (K tomu 5x Jilm xl a 1x Jilm xxl,divný nepoměr)
    Za mě spokojenost,všem hodně štěstí přeji

https://i.imgur.com/rhFhK2s.jpg

Naposledy upraveno: 17/8/19
    jirinasinova198, Honzulka05 a L.Lady tohle ocenili.
  12. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

anickamalirka, mohla bys to pro tydýta jako já ještě pojmenovat? Jedno je Sigillaria, tu mám taky, tu jsem identifikovala, ale ostatní je velký tajem... :oops: Kdybysem to náhodou dostala darem, tak ať se neleknu a zbytečně to nesmažu a vím, co to je ;)

EDIT: kukujem :)

jirinasinova198 a anickamalirka tohle ocenili.
  13. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

Ynuš,
    novinka stromové kapradí, minulá novinka dvouslivák ježatý (plod rambutan) a sigillaria předpředminulá novinka :)

jirinasinova198, jesterka74 a Y_n_O tohle ocenili.
  14. jana151049

jana151049 Veterán fóra

další huráá - stromovité kapradí ! Na baha spokojenost,max.Zkusím ještě koupit 2 TS na normální farmu a uvidíme.
    Z posledních 2 "sahar" pro změnu cukrový javor /79ks v liště/ a prehist.jedle,co už mám více,ale nevadí.Takže novinka se nekoná a tím končím s nakupováním.
    Lv 215

MatysekKamilek, jesterka74 a L.Lady tohle ocenili.
  15. babicka38

babicka38 Magnát fóra

Skali děkuji za radu opravdu v liště byla ale mezi těmi 30ti ne novinka vždy bývala v balíčku a ne mimo. takže moc děkuji za radu jsem ráda že ji mám .

MatysekKamilek tohle ocenil(a).
  16. jirinka39b

jirinka39b Aktivní autor

Koupila jsem 15+15 sazeniček a na farmě 2x wolemie, prehistorická jedle, jasan a jidáš xxl, zbytek nestojí za řeč. Americký topol mám naštěstí 3x už z minula.Na Baha to ještě zraje, ale byla bych ráda alespoň za dvousliváka, protože ten se mi úspěšně vyhýbá :)

jesterka74 a L.Lady tohle ocenili.
  17. jesterka74

jesterka74 Vévoda fóra

koupila jsem ještě 10 sazeniček na Bahu skrz novinku Wolemie a dočkala jsem se ,paráda,k tomu vypadnul další Dvouslivák ♥♥
    Tak chybí akorát Jidášův xxl ,ale mám základ,tak třeba jindy

18. anvan

anvan Dozorce fóra

Jakési to prapodivné kapradí na mě na baha vyskočilo, ale na farmě se novinka nekoná - koupila jsem postupně xy sazenic, ale vyskakují na mě hrušky, kdoule a javory, no fuj fuj..z poslední 4 jsem právě teď odklikla 2 javory a 2 hrušky. o_O:wuerg:

ezzra, Honzulka05 a jesterka74 tohle ocenili.
  19. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Z 20 TS na farmě: 2x Olše oregonská a 3x Wolémie.8)
    Po dlouhé době celkem úspěch!!:)

20. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Ja som po 2 rokoch kúpil po 20 z oboch ponúk a houby.Neviem na čo ešte pchajú jedle,olivovníky a madľovníky.Na Bahame chlebovníky,púštne ruže a iné blbosti.Tak už nekúpim ani mäkké f škoda florénov na také šunty ktoré sa dajú kúpiť v obchode>:(>:(>:(.

Naposledy upraveno: 22/11/19