Podivuhodné stromy Farma, Baha a Měsíční svět / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem BlackDragon, 21/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. janar53

janar53 Perspektivní autor

Já se taky musím podělit - již několikrát jsem nekoupila sazeničky, takže nemám z posledních stromů nic, krom muďoulu, který byl jako odměna. Tak jsem si řekla, že do toho teda ty peníze z důchodu vrazím, když nebude moc nových, budou ty, co nemám. Ale OUHA:mad:na Bahamce 1 /+1 povinný/ 2x muďoul, mahagonovník žádný a na farmě jen 1 ten povinný a ani jeden tulipánovník, ani jasan. Takže zase hóóódně dlouho nic nekoupím:cry:. Jeníčků mám armádu, tak kdo bude chtít, daruji;)

2. mituli

mituli Polobůh fóra

Jsem na tom podobně-příště ani betla>:(

michalka59, Honzulka05 a anajavonuj tohle ocenili.
  3. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Kolikáté je to už příště? ,-))))
    Nekupoval jsem, ale muďoul nemám ani ze hry a nějak mi nechybí ,-) nebude trvat dlouho a budu mít celý sad jako od každého stromu.
    Jeden tulipánovník mám.

4. Katule008

Katule008 Veterán fóra

Tak se povedlo na baha i na farmě mám novinku + 3x jasan, ale chybí mahagonovník a stále nedostižný tisovec.

dasa1143, Honzulka05 a MatysekKamilek tohle ocenili.
  5. kytička62

kytička62 Aktivní autor

Prosím jak získat strom Muďoul trojlaločný? Díky.

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  6. Pitrýsek47

kytička2: Čekat až odněkud vyroste ,-))) plody se dají koupit na trhu.

7. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Honzulka05 a MatysekKamilek tohle ocenili.
  8. jana151049

jana151049 Veterán fóra

Tak já dnes boduju : ze 3 TS - prehistorická jedle a 2x sigillaria.Stalo se mě to poprvé a asi taky naposled.Přeji vám všem ostatní taky štěstíčko!A ještě muďoul,který už mám.
    Koupila jsem ještě po 2ks a zase jedna jedle,ale topol nikde.Na baha ani jedna novinka z dalších TS,ale sladký kaštanovník XXL.Aspoň něco co nemám.
    LV 212

Naposledy upraveno: 15/6/19
    michalka59, Honzulka05 a Pitrýsek47 tohle ocenili.
  9. davidson00

davidson00 Baron fóra

zdravím, já se také musím pochlubit, na farmě hned první sazenička s hned odkrytím americký topol a na baha plumerieXXL, sigilaria a třetí dvouslivák ježatý, díky, díky díky a schází mi jenom ta manta, jednu jsem ulovila na trhu. Přeji všem také takové úlovky. Vláček neposílám, přeji příjemný víkend

Pitrýsek47 a Honzulka05 tohle ocenili.
  10. Katule008

Katule008 Veterán fóra

Tak a já tomu nerozumím, vysvětlí mi to někdo? V novém úkolu Moudří blázni to chce Rambutan a to je co za strom? V Letní sníh to chce Semínka amerického topolu, to je v pořádku ten už mám z TS, ale zase nikam nepatří Dvouslivák ježatý.
    Tak jsem se domnívala, že jeden strom je z TS na Baha a jeden z TS na Farmu a jeden od slona....ale jak koukám tak slon žádné novinky nemá. Tak já nevím.

Honzulka05 a Y_n_O tohle ocenili.
  11. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Tak já mám na farmě stromky komplet, na baha přibyla siligaria, tudíž chybí dvouslivák. Ze zvěře sále činčila a manta.

12. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Katule008: rambutan je plod dvousliváku... stačí chvíli hledat, naši moderátoři se o nás starají víc než dobře. :)

Honzulka05, mituli a michalka59 tohle ocenili.
  13. Katule008

Katule008 Veterán fóra

Y_n_O tak to pak jo. Já to hledala, ale nenašla, asi blbě hledala. Díky Tak mám 10 kousků na Baha a ránose dozvím jestli jo nebo ne.
    Chybí manta, ale ona se taky dostaví.

Honzulka05 a Y_n_O tohle ocenili.
  14. jesterka74

jesterka74 Vévoda fóra

Ačkoli jsem 2 roky nehrála,hodí se xxl k některým tajemným a nebo větší počet.Zkusila jsem štěstí,na Baha mám všechny novinky,na Farmě se neobjevil jen Americký topol,takže to považuji za úspěch.Ke štěstí mě chybí Blahočet chilský xxl,který končí,ikdyž xxl stromků mě chybí určitě víc,ale asi se daj získat už jen v akci O&D nebo zkusím expres ...

BAHA :

Dvouslivák ježatý (Rambutan) ...2x
    Tisovec Montezumův XXL
    (Vodný cyprus XXL) ...5x
    Chlebovník XXL
    (Chlebovník XXL)...4x
    Mahagonovník
    (Mahagónový strom)...2x
    Muďoul trojlaločný
    (Asimina trojlaločná)...2x
    Eugénie XXL
    (Eugénia jednokvetá XXL)...1x
    Sigillaria
    (Plavúň)...1x
    (Eben černý xxl,Cesmína xxl,Tomel japonský xxl,Pitahaya xxl,Fíkovník xxl,Moringa xxl + 7x xl strom )

FARMA :

Ořechovec pekanový XXL (Orechovník pekanový XXL)...1x
    Anjou hrušeň XL
    (Hruška red anjou XL)... 1x ,hodí se mi ,měla jsem jen jednu
    Jilm XXL (Brest XXL)... 5x
    Blahočet ztepilý XXL
    (Izbový smrečok XXL)...7x
    Tulipánovník (Ľaliovník tulipánokvetý)...3x
    Sladký kaštanovník XXL (Sladký gaštanovník XXL)...1x
    Jasan (Jaseň)...1x
    Prehistorická jedle (Praveká jedľa)..2x
    (Javor cukr.xxl,Olivovník xxl,Datlovník xxl+ 2x XL strom)

Naposledy upraveno: 14/6/19
  15. L.Lady

L.Lady Vážený autor

Jesterka74 - moc gratuluji :inlove: Ono není špatné dát si nějaký ten rok pauzu, protože člověk je potom celý hrrr do všeho a v podstatě všechno jsou pro něj novinky :) Měla jsem to taky tak, když jsem před skoro rokem začala po téměř čtyřleté pauze zase hrát. Navíc mi v tajemných vždy vyrostla novinka. Teď, když hraju zase pravidelně, už se to nestává xD Tentokrát ani jedna novinka, zato s blahočetem chilským XXL se roztrhl pytel.

16. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Koupila jsem opět vzoreček a na farmě se zadařila novinka a na bahamě ne, přijde příště ;)

mituli a Honzulka05 tohle ocenili.
  17. jana151049

jana151049 Veterán fóra

2x jidáš XXL a cukrový javorXXL,který bych mohla rozdávat / 78ks/.Na baha ještě nedozrály.

LV 215

Naposledy upraveno: 16/8/19
  18. Pitrýsek47

No, co jsem říkal, javor. Přesně tak by to bylo u mě. Nekoupím ,-))

19. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

Koupil jsem 8 + 8 sazeniček, na Farmě kvůli novince, na Baha se modlím za Dvouslivák ježatý (rambutan)...
    Neznáte nějaké účinné modlitby?:D

marketka47 a Honzulka05 tohle ocenili.
  20. libakos

libakos Polobůh fóra

Z balíčku jen jidáš xxl a 3 topoly , jinak běžné stromy.Kdyby nebyla jistota 1 kousku,novinku nemám>:(Na Baha až za hoďku.Sigilli,kapradí,dvouslivák po 1 kuse a spousta pouštních růží , chlebovníků atd.Spokojenost:)

Naposledy upraveno: 16/8/19