Podivuhodné stromy Farma, Baha a Měsíční svět / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem BlackDragon, 21/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Naposledy upraveno: 4/3/19
    Honzulka05 tohle ocenil(a).
  2. danielka0000

danielka0000 Stará škola

Tak jsem konečně odtajnila a žasnu a zírám.Tulipánovník,skvrnitou vrbu,mudoul a završil to pyžamový koník :inlove:

3. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Mám 20 Fl, pravděpodobnost, že padne na obou farmách novinka je mizivá, holt asi počkám. Jen mi je záhadou, proč teď do úkolů cpou jak plodiny, tak zvěř... :(

4. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

Kupovat či nekupovat?
    To otázkou pro mě není.
    Proč mám RT zálohovat,
    když se mi pak z centra tlemí?

Čas jsou nejen vzácné money,
    ale také krátká doba,
    za kterou si nové stromy
    v cenách najdu nejspíš oba!

Jinak samozřejmě všem, kteří nakupovat budou, přeji hojnost novinek...

5. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Tak to já vzoreček koupím, jako téměř vždy, ale zlehka, Fl moc není a šetříme :p moc se na mne BP nezahojí

Honzulka05 a michalka59 tohle ocenili.
  6. larelay

larelay Analytik fóra

Ale zase jsme se už dostali do prehistorie, třeba je vyčerpáno :D No vím, že ne, navíc je tu prostor pro fantazii. Ale ta plavuň je pěkná. Určitě něco málo koupím, sice nic nedostanu....ale lepší než chlívky za 15Fl.

7. billy1111

billy1111 Zelenáč fóra

nové družstevní úkoly platné od 5.7.2019 není to překlep?

8. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

billy1111 - ahoj, vypadá to na překlep. Nahlásím to k prověření. Díky za postřeh ;)

9. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Dala jsem vzoreček 10+10 - na bahamě se urodila novinka, na farmě ne - tak zase příště :music:

DANKA722 a Honzulka05 tohle ocenili.
  10. jana151049

jana151049 Veterán fóra

skvrnitá vrba,blahovičník XL a další jakási vrba XL,co už mám několik.Dobrý vykopávky XL.Nevímproč nejsou jen stromy XXL,když se za ně platí.Na Baha samá lišta - mýdelník a kiwi XXL a 5-tá pouštní růže. Víc nekupuju.Další otevřený úkol v družstvu a hned nových stromů 50 aby se nedaly ani koupit.
    A aby se to nepletlo,tak z TS v "pirátech" další vrba XL a dokonce starodávný modřín XXL.
    Tak jen pro zajímavost dnes vytočená 45 katalpa XXL na kole "štěstí".Paráda

LV 207

Naposledy upraveno: 7/4/19
  11. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Taky si myslím, že tuto misi si mohou vetknout za cylindr.

Honzulka05 a Pitrýsek47 tohle ocenili.
  12. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Ja som kúpil 5 sadeníc na Baha iba kôli tomu že som nemal ani nemám mahagonovník ten mi nevyrašil ale plavúň sa podaril.Na farme z 5-tych 2x javor cukrový,brest xxl,sladký gaštanovník xxl a vŕba celolistá.

DANKA722, evainfo a Honzulka05 tohle ocenili.
  13. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Hezký den :) jsem zkusila pár na farmě, pár u moře ... fakt po jednom páru :p a nic ... mě to už nějak neláká a je to divné, asi na mě leze farmářská ponorka xD

14. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Já to mám jednoduché - výplata příští týden, středa-čtvrtek, možná, asi, snad xD Mám pořešeno, i kdybych chtěla koupit. Nechtěla a nechci. Já si počkám, však stromečky budou za chvíli v odměnách...

15. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

2+2 a novinka se nekoná, také jsem vyhodila 15 jakožeponíků a z toho 5 x oranž pávi.... potěšili akorát jedni oranž bizoni...

16. Pliska1

Pliska1 Rádoby autor

Koupila jsem 5+5 a světe div se, mám obě dvě novinky :) Asi zrovínka RT spalo když jsem odtajňovala :D

17. anajavonuj

anajavonuj Magnát fóra

Já se taky přemluvila a koupila 4+4 no a zase nic. Ani mě to nepřekvapuje, od té doby co zavedli balíček s 1 jistou novinkou se mi při malých nákupech nedaří. Fandím všem, co se jim zadařilo!!!!!!!!!

Y_n_O a Honzulka05 tohle ocenili.
  18. hroudov

hroudov Vévoda fóra

také jsem zkusila štěstí, ale bohužel zase nic :cry:

Honzulka05 a Y_n_O tohle ocenili.
  19. Veselá.99

Veselá.99 Vycházející hvězda fóra

mě ani tak nepřekvapuje, že se novinka neobjeví, ale co mě fakt překvapuje, že mám aktivované všechny stomy a nedostala jsem ani jednou nic z posledních 4 novinek z chrámu, korálovec, jabuticaba, černá sapota ani karyokar - ani XL natož XXL.

Honzulka05 a Y_n_O tohle ocenili.
  20. alexandrakerulova00

alexandrakerulova00 Hvězda fóra

Veselá.99 korálovec, jabuticaba, černá sapota a karyokar, tie si mozes aj zakupit v obchode ;)