Podivuhodné stromy Farma, Baha a Měsíční svět / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem BlackDragon, 21/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. farmář-Šimon

farmář-Šimon Aktivní autor

Prosím pomoc - z které tajemné sazeničky můžu získat Tisovec montezumův? Ve FAQ se píše z tajemné sazeničky, ale nenašla jsem z které... Moc děkuji :)

Skali moc děkuji, nemohla jsem to najít. Tak to už mám asi peška :(

Naposledy upraveno: 21/12/18
    Helena1313, Skali a Honzulka05 tohle ocenili.
  2. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

farmář-Šimon - Tisovec Montezumův šel získat z farmářského expresu - kuk tady

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  3. lott_lott

lott_lott Stará škola

Mně to zatím vychází pořád levněji, když nekupuji balíčky, ale sazenice a vyšlo by to ještě líp, kdybych nebyla nedočkavá a neodtajňovala za floreny :p No ale nemůžu si s tím odtajňováním pomoct o_O;)xD

4. L.Lady

L.Lady Vážený autor

Já jelikož nekouřím, neholduji alkoholu, ani nepoužívám v přemíře kosmetiku, dopřála jsem si sazeničky :p
    A jako není to špatné. Novinky zatím nemám, ale potěšil chlebovník XXL, muďoul, tulipánovník, jilm a nějaké modříny, blahočety a mýdelníky v XXL verzi :inlove:

5. dedek1947CSA

dedek1947CSA Osvícený autor

koupil jsem po 3 sazeničkách s výsledkem:novinky 0,muďoul,pouštní růže a chlebovník a 2 blahočetyXL a modřín XXL a tak jsem zakoupil znovu a počkám si do rána.stonek zítra bude ,zatím 53/ 8750

Helena1313, L.Lady a Honzulka05 tohle ocenili.
  6. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Na Baha pouštní růže.

7. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

alpenit - nevšimla jsem si, že by probíhalo O/D o_O

Honzulka05 a Y_n_O tohle ocenili.
  8. tykadlo

tykadlo Osvícený autor

Ahoj. Ja jsem si koupila tři sazeničky na baha, s tím, že bych mohla konečně dostat tu pouštní růži. A jak to dopadlo? Mám stále všechny stromy, které mohou být, mimo tu růži, neboť jsem dostala jeden mahagonovník:D

Honzulka05, Helena1313 a L.Lady tohle ocenili.
  9. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Jdu se pochlubit - po delší době jsem koupila pět sazeniček na Baha (floreny za postup zatím padají docela rychle xD, něco zbylo od královny Kostěnky, něco přibylo za nakoupené vyšší šlechtěnce...). Pouštní růže, chlebovník, blahočet, něco, co si nepamatuju, ale hlavně - byl tam 8)

Takže jsem se namlsala a jdu koupit ještě pět na farmu, třeba se zadaří i tam. A kdyby ne - ono to časem z darovaného tajemna doputuje stejně, jako tulipánovník (už mám dva) nebo to trojlaločné podivno na Baha (zatím jeden kousek) ;)

Přeju všem ostatním hodně radosti při odtajňování :)

Naposledy upraveno: 9/2/19
  10. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

mám to půl na půl. koupeno 2+2, výsledek skvrnitá+mahagonovník + plevel.

11. libakos

libakos Polobůh fóra

Je zajímavé že u mě z akcí tajemno vždy jen lišta(stromy i chlévy),když zakoupím tajemno při akci na novinky po 15 kouscích jedna novinka mě skoro vždy potěší.Po jedné tedy mám a stačí,časem toho bude v liště dostxD

12. polacka

polacka Vévoda fóra

Tak jsem koupila jednu tajemničku. Stále jsem nepoučitelná a po odtajnění mandlovník XXL. To je neuvěřitelné.:mad:

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  13. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

polacka - a co čekáš od jedné, to by mě fakt zajímalo, jestli hned čekáš novinku, tak jsi vedle jak ta jedle, někdo jich koupí 20 a nic a ty čekáš z jedné xD jsem se fakt pobavila nad vzteklým smajlíkem

Naposledy upraveno: 9/2/19
  14. Beznoska

Beznoska Velmistr fóra

Já koupil 4,a jednou mrďoul,mahagonovník a 2x chlebovník.:p

15. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Po dlhánskom čase som si kúpil 5 farma + Baha.Na farme som dostal 1 jaseň,1 xxl brest a k ním 3 čerešničky na torte:2 x xxl hruška,1xxl javor cukrový.Baha tam mi ešte rastú počkám kým vyrastú floreny na rýchle odtajovanie nedám.Zase budem mať ročnú pauzu.

16. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Jasan, že na farmě ten Jasan nevyrostl xD Ale co, zkusila jsem to. Ten nový stromek na Baha mi na dlouhou dobu k radosti za floreny stačí 8)

17. L.Lady

L.Lady Vážený autor

Z druhé várky 5 ks tajemna se na farmě vyloupl jasan :inlove: a taky jilm XXL. Na baha mahagonovník cestu nenašel, zato vyrostly 2 chlebovníky XXL. Za mě dobrý :) Ať vám vyroste, co si přejete ;)

18. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Na farmě stačilo 15 TS na novinku, ale na bahamě jsem koupila 25 a mám také novinku, už jsem myslela že nepadne a už bych skončila, tak to bylo na poslední chvíli ;):p:D

19. pavira

pavira Zelenáč fóra

naposledy,co jsem koupila tajemné sazeničky!!To jste fakt už přepískli...samá bříza,jediné,co mě potěšilo,tak z 20 sazenic hvězdičkový strom.Tak jsem jásala ,ale ne dlouho....Proč mi nezůstal,jako ostatní stromy?To je dost uhezený teda,STYĎTE SE !!!jsem fakt vytočená :mad:xD:mad::(:mad:

Honzulka05 a maribeja tohle ocenili.
  20. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj pavira,

nejspíše ti nezůstal, protože se z těchto tajemnic nedal ani získat.