Plnou parou vpřed! (25.4. - 1.5.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 24/4/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. malanek70

malanek70 Expert fóra

Ailuro Jasně že jo - 28.-29. 4. děsivá noc :D

myš59, evainfo a Milka66 tohle ocenili.
  2. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Kam sa vytratili rýchliky že nehlásia hotovo?O takomto čase by už mali mať fajront.Ja sa plazím z vyplazeným jazykom,lebo čo je veľa to je príliš.Ešte dnes uvidím koľko urobím a na takéto akcie už budem z vysoka pozerať nebavia ma takéto pestovačky.Ani na Baharame to neubúda a na farme ako by dal.Ťahá sa to ako sopeľ.

3. jana.zape

jana.zape Velmistr fóra

Nějak nemůžu najít,kde že se bere ta elektrická hvězdička? Asi jsem slepá :music:

myš59 tohle ocenil(a).
  4. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Kuteno - jak známo, co se vleče, neuteče.
    Zazpívej si k tomu třeba:
    jede jede mašinka, kouří se jí z komínka,
    jede, jede po farmě, vozí samé farmáře.
    Neusínej, nechoď spát, neusínej nechoď spát,
    až do rána bílýho budem sázet, pěstovat.

a hned ti to pojede lépe od ruky.
    Také jsem se ještě pořádně nerozjel. Však času dost.
    :D
    A víte vy vůbec, proč lokomotiva nemá gumová kola?
    Aby nevygumovala koleje.
    :D

5. nezmarka.cz

nezmarka.cz Velvyslanec fóra

Ahoj jana.zape,
    elektrickou hvězdičku nenajdeš, ta se dala pěstovat pouze v původním čase akce. Teď v prodloužení se dala pouze sklidit, pokud byla včas zasazená.

myš59 tohle ocenil(a).
  6. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Zatím tak: https://prnt.sc/jac8ns
    Napěstovat ještě asi 7000 ks dřeva
    napadat ještě kolem 670 kolejnic

7. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

tak, továrny vydaly první "zboží", dekorky odpluly na obláčky, ještě pár desítek kolenic a bude splněno (pokud jsem něco nepřehlédla) ;)

8. jana.zape

jana.zape Velmistr fóra

Tak ted už mám smůlu? Už hvězdičku nezískám?

9. Baroland

Baroland Ikona fóra

Jak tak koukám,je mě prd platný,že na baha končím s pěstovačkou...dřevo na ni nepřidám. Maj to napalicu,co nepotřebuju, jde všady a co bych chtěl, jen na hlavní. Nehledě,že odměny jsou v pendolínu mnohem lepší.

myš59 tohle ocenil(a).
  10. makak-magot

makak-magot Stará škola

Pokud máš na mysli Elektrickou hvězdičku, pak nezískáš. Můžeš si ale vyzvednout kompenzační balíček, a v něm (mimo jiné) najdeš 18 plošných spojů, což ti umožní do 29.4. do 22:00 odtancovat 18 tanečků.

11. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Nejak jsem to prepocital a ted nevim zda dobre, ubral jsem 8 kolenic a pridal 8 koleji, tak doufam ze ta oprava se povedla...

Vypadavat ma 209 kolejnic/den, v tuto chvili ma byt 240 (nebo chybet 1078 ), mam 460 (chybi 858 ), mam 34% hotovo.
    Stav tvrdeho dreva : idealne 4204 kusu (3654/den ), mam 5037 z 23140 (21% ).
    Dodano 4 koleji ze 20.
    Zatim uplynulo 18% casu, zbyva 124 hodin.
    Nezapomenout zamestnat mlyny 4* lektvary+20 koleji celkem cca za 8 hodin.

myš59 tohle ocenil(a).
  12. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Tassadar11 Těch kolejí je 28.

myš59 tohle ocenil(a).
  13. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Hezký večer všem na trati :) sem se taky trošku projela ale chybí tvrdé dřevo, no kolejnic je zatím dost. Dvě továrny už kouří z komínků :p a na třetí si musím chvilku počkat. Na noc mám akční a snad je ráno stihnu sklidit :D, tak přeji hezké projížďky a hlavně dost dřeva ;)

matlafous123 a myš59 tohle ocenili.
  14. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Ještě 2 políčka a mám co jsem chtěl.
    Šrve mě že jsou tu souběžné akce a nedá se pěstovat všude.
    Zatím co květinková akce mě vůbec nebaví, tahle je mi sympatická.

Uvidím jak mi to půjde dál a vezmu třeba i třetí vláček (na O&D)

evainfo a myš59 tohle ocenili.
  15. pistule

pistule Pilný autor

Vypadá to, že akci na baha bych zvládnout mohla, ale tolik akční na Plnou parou vřed na dvou necelých plochách asi nedám (nebourám divokou louku, kdo to tam pak má uhnízdit všechno zpátky). Navíc padátka z první akce padají v dvojnásobném množství, když jdou ze všech polí, u druhé se jim moc nechce a ještě bez přípravy... Do toho dají děsivku, jsou čarodky, takže u PC nebudu sedět a někdy musím zajít do práce, protože buď budu dělat akci a stejně jí nestihnu, nebo skončím v práci, ale to pak nebudu mít peníze na kupování košů. Vidím v tom trochu začarovaný kruh. Ještě že už mi konečně opravili PC, ale za ty 2 měsíce, co to nešlo, jsem si skoro odvykla hry hrát, možná by to tak bylo lepší. Ale jak se tu vždycky píše - kvůli KFC se budu zase honit. :c)

evainfo a myš59 tohle ocenili.
  16. myš59

myš59 Vévoda fóra

nechápu,jak může mít někdo už dvě továrny v chodu, já stojín před první a čekám na koleje..potřebuješ 100,máš 7 :(KŠ je ku mě lakomé, budíka přes den natahuji a vracím se ze zehrady k PC...Prosím, co používate na zrychlení a více krom JC, kterého nemám? Zítra už jdu dopráce až do 1.5:(

karbar a evainfo tohle ocenili.
  17. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

myš59 no já mám na jedné ploše dlouhodobky (párkrát) s SH ale se to vyplatí a je 3-4x tolik padátek, kterých potřebuješ jen 22 kusů na kolej. Dřevo se dopěstuje, ale kolejnicím je potřeba pomoci.

Milka66 a myš59 tohle ocenili.
  18. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Danka, co se dá dělat, taky jsem od mlýna čekala pendolino a jedeme posázavským pacifikem, desítky pokusů a co? růžoví králíci...
    pokud nebudu chtít na farmě vybrat všechno, tak už toho moc neschází, abych se tam i s tím courákem co jedu dostala:
    [​IMG] při druhé souběžné akci už uvádím ostrov do klidového režimu a vracím jedním kliknutím do pralesa stromy;)
    edit: myš59 a také skleník, je náročné si něco vyšlechtit ale na vypádávátka je neocenitelný a to ani nemusíš mít kaštanový řádek nebo velké stromy, jen si šetřit SH . 2x jsem si zkušebně dala na poho růže, pokaždé 100%, dost neobvyklé, zato ty druhé vypadávátka i když jsou nastaveny na větší množství ploch silně zakulhávaly:)

Naposledy upraveno: 26/4/18
  19. 70zinka

70zinka Rádoby autor

Poprosím info... tu sa píše, že BZ 80 za plodinu ale ak kliknem na ploche, ukazuje mi 22BZ... viete mi povedať, kde je chyba?

20. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

GordonSargent, to máš dobré pendolíno, ja sa natriasam na Rajeckej Anči:D a už točiť nejdem, večer otvorím 3.továreň, dôležité veci vrátim na plochy a pomaly dojdem....
    len tak mimochodom, čo tu robíš, u nás práve vyšlo slnko ;);)

70zinka, 80 BS nie je za plodinu ale za veľké pole, na minipoli to máš 80/4;)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.