Plnou parou vpřed! (25.4. - 1.5.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 24/4/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. pepino1972

pepino1972 Expert fóra

Pajdo:kompenzační baliček mi nejde vyzvednout,
    a bez přípravy k akci koleje mám 49 kolejnic,tož uvidíme

a už jsem 4x rest a mám to

Helena1313, bursuk59 a myš59 tohle ocenili.
  2. Milka66

Milka66 Veterán fóra

Nebojte, však ono sa zas niečo Potentonoc ... a bude ďalší kompenzačný balíček, tentoraz s koľajnicami :p

3. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG] ... páni ... tady se to hezky čte a člověk zapomene na pracovní neduhy :p ... já jsem kdysi dětem koupila k vánocům pár vláčků a kolejnice - se mohly dokupovat - a pak přišly stromky, zvířátka, figurky, svítící domečky, závodní trasa ... a najednou jsme zjistili že nemůžeme pozvat ani návštěvu, protože byl obývák několik měsíců přecpaný a nebylo kam šlápnout bez rozbití nějakého vzácného úseku xD
    Tak já včera na farmu nacpala dlouhodobky a vypadlo 201 kousků železa, taky bonusek na 6 hodin tak ho trošku využiji :p a nakonec z kompenzačního balíčku na PL mě skočilo + 100% na celý den xD i když toho využiji málo, protože v práci nesmím na mobil ani kouknout. Tak hlavně ať to padá a můžeme se povozit :p

4. Ailuro

Ailuro Rádoby autor

• Nepiš více příspěvků za sebou. Pokud chceš něco dopsat, použij tlačítko "upravit". Děkuji, Skali
    POBAVILO: Kouzelný strom bude po skončení akce Alchymistova zahrada při své sklizni dávat 1 ks kolejnice - to znamená od 30.4. od 16.30 hodin do 1.5. do 22.00 hodin - kristepane, tak proto máme runu na strom ....

Otázkou je, co nám ještě (třeba na víkend) přidají :)[/QUOTE]
    Řekla bych že děsivku, protože v pondělí je úplněk :D

Naposledy upraveno moderátorem: 25/4/18
  5. tada.k

tada.k Pisálek fóra

Já nebudu dělat ani jednu akci, páč v pátek se seberu a jedu na chaloupku a budu tam až do úterka. Je mi vás líto, co budete trávit prodloužené volno sezením u compu.

6. Adko*

Adko* Pisálek fóra

strata času

bursuk59, hawke a maribeja tohle ocenili.
  7. doben

doben Ikona fóra

Video k akci

Video opět obsahuje kód, který mi pošlete herní poštou.
    Kód není od RT, takže nelze využít jiným způsobem.
    Za kód získá každý 1 JC bod.​

8. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

První SK doma,na PL chybí 4 koleje.8)

9. .evalumar.

.evalumar. Vážený autor

Zdravím, trošku jsem byla na RT naprdnutá, že nám dali zase dvě akce najednou, ale jsem ujetá nejenom přes letadýlka, ale i přes mašinky a představa řádku ze samých mašinek je pro mne natolik neodolatelná, že jsem bourala až třísky lítaly. Krejcary z kompenzace padly za hnůj (nikdy bych nevěřila, že roztočím milión za hnůj) a už to sviští. :) Cíl je jasný - řádek + všech pět mašinek. Mám teď před sebou dva dny volna, tak snad se zadaří. Pak už zase musím do práce, víkend-nevíkend, svátek-nesvátek (ano, jak ten chudák Perun).

Edit: Blbý je, že k otevření továren, které mne zajímají, musím otevírat i továrny, které mne zase až tak nezajímají a neplýtvala bych na ně silami, kdybych vyloženě nemusela.

Naposledy upraveno: 25/4/18
  10. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Tak rozpestovano, ale teda padani zadna slava, no ale spis ted budu pestovat a az bude Desivka tak teprve skusim +1 at to ma vetsi uspech...

Vypadavat ma 182 kolejnic/den, v tuto chvili ma byt 53 (nebo chybet 1097 ), mam 141 (chybi 1009 ), mam 12% hotovo.
    Stav tvrdeho dreva : idealne 942 kusu (3237/den ), mam 417 z 20500 (2% ).
    Dodano 0 koleji ze 20.
    Zatim uplynulo 4% casu, zbyva 145 hodin.
    Nezapomenout zamestnat mlyny 4* lektvary+20 koleji celkem cca za 8 hodin.

11. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Viacej mi padajú tie mažiare ako koľaje.Neviem či mám ísť hľadať popri železničnej trate keď niečo na nej na našom úseku opravovali a či mi neodložili pár kusov niekde v priekope xDxDpopri nej.Nechcel by som si drať labky nadarmo aj keď tú trať mám iba za humnom;).

12. 21Hans

21Hans Vycházející hvězda fóra

Já dělám jednu na bahama a druhou normálně mam to rozdělené.

13. Kostejnesmrtelny333

Kostejnesmrtelny333 Znalec fóra

Dík za info to jsem nějak přehlédnul.

14. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

Zdravím, řekl bych, že se nám do OFI vloudila chybka. U políček 24 a 25 se nedodává 6 a 2 kolejnice, ale je potřeba kolej. To znamená, že celkové počty akční a padátek jsou vyšší, tak s tím počítejte ,-) Jinak továrny vyrábějí, stonek stonkuje a dopěstovávám na ty koleje... ne kolejnice ,-)

15. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Hmm a já si včera večer říkal,že se nějak nemůžu dopočítat kolejí! Akorát na mobilu se to blbě kontroluje,tak sem to tak neřešil.:eek:
    Dík za info!;)

16. olčaML

olčaML Vážený autor

Když dají dvě akce , tak by mohli dát i posílání dárků dvakrát.

17. Apachie1

Apachie1 Velvyslanec fóra

Casey27: děkujeme za upozornění na chybu v OFI! Už jsem opravila svůj příspěvek č. 19 na straně 1.
    Ještě, že jsi takový rychlík ;)

18. bursuk59

bursuk59 Veterán fóra

RT má smůlu, nic kupovat nebudu, je to přeci hra pro radost a zadarmo, takže když nestihnu, tak nestihnu, ikdyž se snažím a nemám moc velké prostoje,navíc na KŠ mám teda fakt smůlu, žádný bonus navíc do stodůlky. Koukám,jak někteří fičí jak o život kupředu,asi použivají více podpůrných, já jen při rozpěstování SH, bílou nevinnost a vánočku, pak jedu jen s vodou, páč hnoje mám furt málo a za nekřestanské peníze kupovat nebudu

19. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

bez bonusov sa to pestovanie vlečie:music: aj som sa pokúšala, veľa pretáčala a koleso nedá a nedá, aspoň ďalšie 2 jazdy na lodi dalo:p
    PL už vyberám, škoda, že nejdú urýchliť ako pri nejakej minulej akcii;)

20. nezmarka.cz

nezmarka.cz Velvyslanec fóra

Ahoj Casey27,
    děkujeme za upozornění, chyba je opravena.

myš59 a malanek70 tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.