Plnou parou vpřed! (25.4. - 1.5.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 24/4/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Tak konecne vim co to je zacit bez pripravy... 28 traverz, to je teda sila... no doufam ze sousedici doplni tuhle stavebninu a ne ty hmozdiny :)

2. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Tož tatím 184 kolejnic.
    Po rozpěstování plodiny pojedu na polích 2x1 i s SH ,když už mám ten stoprocentní bonus!:)

3. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj Tassadar11,

to jsi na tom královsky. Z jedné plochy chřestu 5 ks kolejnic :D.

Edit: ne chřestu, ale feniklu :(
    .

Naposledy upraveno: 25/4/18
  4. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

[​IMG] to som na tom dobre, 3 plochy sena, 3 koľajnice:D

5. Veselá.99

Veselá.99 Vycházející hvězda fóra

mě z poslední várky bonusovky vyskočilo 48 ks, rostlinky na alchymistu už mám napěstované, teď už jen padátka, když dám na bahamu 24hod. tak to snad vypadne, na farmě se musím soustředit a plnou parou pokračovat, uvidíme jak se bude dařit, jen ještě všechno uhlídat a čekat na strašidelnou - tam to ještě neběží...:) až 28.4. to bude sranda - kam dřív???

Naposledy upraveno: 25/4/18
  6. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Ja som na tom lepšie 23 koľajníc bez prípravyxD.Teda týmto tempom ďaleko nedorazím,ale žily mi to netrhá.Uvidím ako na tom budem pozajtra či akcie nepovesím na klinec a bude po paráde;);).

7. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

A zítra nezačíná žádná akce? Nebo jsem něco přehlídl? To se máme nudit? ,-) Kolejnice nemám... k nám vlak nejezdí a na místě staré tratě udělali cyklostezku.

8. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Casey27: zítra začíná akce: Najdi chvilku, kdy jede hra :D

9. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

pajda361: V tom případě v tom máš pěknej nepořádek... v OFI ani v kalendáři nic není ,-)

10. Alexandria1

Alexandria1 Aktivní autor

Tak tohle už je opravdu na mrtvici... RT se vážně zbláznilo. Dvě takové akce se nedajíbez kupování košů zvládnout.. A o to tady jde.. kupujte, kupujte.. Kam asi máme ty rostliny nabouchat?????? :(

bursuk59 a myš59 tohle ocenili.
  11. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

Alexandria1
    Myslím si, že to i bez těch košů půjde. Jen to ale bude makačka... včetně plánování.

12. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

No, výborně - z 3 ploch křišťálů celkem 28 kolejí :D, to to hezky začíná.

13. dinoalesi

dinoalesi Dozorce fóra

Já si myslím, že když už na tu farmu vlezu, tak už mě nezabije, když si sklidím i Bahamku ;)

14. zdenkaamirek10

zdenkaamirek10 Osvícený autor

Krásné odpoledne všem, jo, jo momentálně máme práce nad hlavu a člověk neví, co zasadit dřív. Mám nohu po operaci a musím sedět doma, tak snad se mi podaří akce udělat obě.

15. dominator5

dominator5 Pisálek fóra

jo,a ještě děsivka mi tu chybí,už se celkem přemáhám vůbec k tomu sednout......asi si budu chvíli hrát vlastní akci,je to na palici:wuerg::wuerg::wuerg::wuerg:

16. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

158 kousků kolejnic.
    Na začátek bez velké přípravy to jde.

8)

17. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

zdenkaamirek: Ale noha po operaci ,to je krásné prostředí pro Farmeramu. Jen to nesmí trvat moc dlouho. Hlavně neutrácej!

18. myš59

myš59 Vévoda fóra

Nenaříkám ,nezoufám...bez přípravy=50kolejnic, ted se zvlášt soustředím na vláčky ,no a na baha taky vlezu a co tam stihnu,to stihnu...;)

19. rampusak

rampusak Veterán fóra

Jenom hledím, dívala jsem se do mlýna co by mě stála první akce a rovnou se na ni vyflákla a teď vyskakují kolejnice. Ale vyskočil i kopmpenzační balík to beru...sice nevím za co ale tohle beru. Na akce dlabu. Hodně pevných nervů kdo ty zmatky jede.

20. evicka435

evicka435 Obyvatel fóra

naopak,chtějí abychom nic jiného nedělali a seděli u kompu a hráli a hráli a kupovali a zblbli a zchudli....hahaha,ale je to legrace a zkoušla kdo se dá a kdo odolá

Batory, bursuk59 a myš59 tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.