Plnou parou vpřed! (25.4. - 1.5.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 24/4/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. pepino1972

pepino1972 Expert fóra

Dobré ráno všem farmářským bláznům.
    Tady je vidět typicky česká nátura:když se nic neděje, tak brblají , že je nuda a volají po další akci, když jsou akce souběžné tak zas brblají , že je toho moc xD.
    Já do akcí půjdu,hezky si budu pobíhat mezi kuchyní,pračkou, žehlícím prknem,opravdovým skleníkem,záhonky,PC nebo tabletem,v kapse mobil na budíka, samozřejmě myslím i na chvilku pro opalování,kávičku a dortík.Děti a manžela odstrčím na vedlejší kolej a pošlu na výlet.Akorát mi do toho neštymuje čtvrtek neb jsem v práci,ale to dáme dlouhodobky, že?
    No a 1.5. mě odvezou erzetou pro totální vyčerpání,asi do PL Opava neb když jim povím, na čem jsem závislá tak si budou zdravotníci klepat na čelo.xD
    Takže hurá na to!

2. axamík

axamík Perspektivní autor

Jara268 myslím, že na Baha dřevo pěstit nepůjde :(
    Juknu ještě na 1 stránku.

3. Janina0971

Janina0971 Baron fóra

Ahoj, pokusím se stíhat obě akce. Robot už mě netrápí - dala jsem 31 tanečků a konec. :) Jo a aby jste nezapomněli - od soboty máme ještě děsivku na hřbitově. :D

4. Veram14

Veram14 Aktivní autor

Paráda, dvě akce :inlove:
    A ty vláčky, ty vláčky, máme jich doma plno, beztak musím mít i tyhle :D:D.

5. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Tak na tuhle akci bude nulova priprava, takze padatka potesi hlavne ty ocelovy kolejnice... na druhou jsem vytrhal baha vsechno a tam tedy problem nebude, takze mozna jsem si mohl udelat dlouhodobku, jenze spis jde o omezeni ze mam na mytine trvaly chlivky... a protoze tu mam delsi kytku a chce toho vic, tak to asi bude muset pomoct kolo stesti... ale cca 250 listku padlo pri minule akci a tak zasoby bedynek nejsou tak velky, no a tim padem si zahraje hlavne nahoda...
    Zatim vidim ze tu lidi nasli optimalni cesty k vyberu opakovacich policek, ale zatim jsem se neodhodlal je zkoumat, takze az bude napestovano dost a nejspis i namleto, teprve budu dokopan se podivat kudy jit :)

6. marian.rom

marian.rom Perspektivní autor

Tak to je hustý....kdyby byly alespoň stejné časy no a navíc podle kalendáře příjde na víkend Děsivka !
    Mě to už připadá,že hra je asi pro lidi v důchodu a nebo nezaměstnané,jelikož normální pracující člověk tohle nemůže zvládat.A nebo do hry "narvat" spoustu peněz (což je asi účelem) a hodně si toho nakoupit.
    No nějak se s tím poperu i když ta chuť co bývala už nějak není.

7. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Krásné ráno Želežničáři...

To tedy bude hromadné neštěstí když nám budou vyskakovat ty kolejnice?
    Bude asi potřeba hodně všeho, hlavně lékárničky, obvazy a dost sádry?
    o_Oo_Oo_O

Tak že já vám zazpívám a popřeji mnoho zdaru v této akci...

Přednosta stanice,
    ten nekouká jen na šíny.
    Přednosta stanice,
    ten umí prohnat mašiny.
    Přednosta stanice,
    to prazvláštní je tvor.
    Před ním se klaní semafor,
    šarže je hrozná,
    každej ho pozná,
    červený nos i čepice,
    to je přednosta stanice...

8. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Ahojte.No paráda nad parádou dnes som si to všetko poriadne pozrel a obracajú sa mi panenky.Neviem ešte ako to urobím,musím si to ešte zrátať ale nevidím to ružové.Tých dvoch pajdátek bude treba hodne,ale ak akcie nedokončím tak mi to bude šuma-fuk.Košíky kupovať nebudem to ma ani nenapadne môžu si ich pre mňa za mňa dať za kaláp(klobúk).

9. Lenca_85

Lenca_85 Osvícený autor

Co to tady jeeee? Muzeme byt radi, když ke dvou akcim pribude jen desivka, ještě by se totiž dala vyuzit specialni plocha... :p
    No jo, taky cumim jak pero z gauce :p 3dny jsme byli téměř bez internetu (odesel nam modem) a když jsem se tady dostala, nestacim zirat :) Ale pustim se do vseho ;) Dokonce jsem uz vyhnala vsechnu zver z farmy a vykácela lesy, takze hura na to. Masinky se mi libi, uvidíme, jak pujdou bez pripravy, nicmene venku je hezky, takze to vidim vselijak :p Ale nohu za krk si kvůli tomu nedaaaaam :) At se dari získat vsem to, co si prejou, hodne stesti ;)

10. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Lenca_85
    o_Oo_Oo_O
    Tři dny bez internetu?
    Nám doma vypadl proud a to na hrozných šest minut.
    Tak jsem varoval dodavatele že jak to nebude do pár minut opraveno napařím jim účet za uhynulou zvěř na farmě!

Asi po deseti minutách zvonil dole u dveří elektrikář že už je zde!
    :D
    Jenže co teď, co v této akci když dnešní šikanzen jezdí taky na elektriku?
    Pro jistotu doporučuji roztopit pod kotlem nějaké starší parní lokálky.

Všem přeji veselou hru, plácačky do ruky a spousty píšťalek.
    hůůůů hůůůů...

11. Zrzinka11

Zrzinka11 Vévoda fóra

S těmi akcemi se nějak, ale roztrhnul pytel...xD Jako vždy pojedu mým osvědčeným lážo plážo stylem s koktejlem v ruce...:music:

Přeji všem pevné nervy a hlavně se snažte nedostat kolejnicí po hlavě... Nebo spíše ničím a že toho bude padat... :music: Asi budu chodit s košem nad hlavou...xD

12. Lenca_85

Lenca_85 Osvícený autor

Jonsdorf: No vazne! To Ti byla hruza... Ja nervozni, deti nervozni, chlap nervozni z nas... Az jsem po nem po 3 dnech s krvi podlityma očima zarvala, at ten modem sakra radsi koupi hned. A to nemluvim o detech, které si ze zoufalstvi vytahly dokonce stavebnici!!! xDxDxD No jo, jasne ze kecam a prehanim, ale normalne jsem zjistila, ze 3 dny bez netu byly fakt moc pro všechny, vrcholem bylo, když mi učitelka dcery oznámila, ze mi poslala zameskane ucivo na mail a ze mi to prece nebude znovu vyhledávat a diktovat :wuerg: A to si chlap pohraval s myslenkou, ze preci nebudeme kupovat novy modem, když mame v planu UZ za 2 mesice zmenit poskytovatele internetu, ze to prece vydržíme xDxDxD Jako jo, vydrzeli by jsme, ne ze ne, ale když mam doma nemocne deti, tak, jako ted, tak je to na palici, když doma nic nefunguje :p

A syn, velky milovnik vlacku, ten bude mit z akce radost taky, takze uz aby zacala ;) Jdu ještě trosku postudovat kudy kam, ale asi se budu vesmes drzet navodu na první strane, takze dekuji za pomoc ;)

13. myš59

myš59 Vévoda fóra

o já káča, spletla jsem si místo pěstování a na noc dala na baha na novou akci :(,takže až sklidím v 15 na farmě ,tak začnu akci bez přípravy:(no a v 14 sklidím baha :( a budou aspon pajdátka ;)

14. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Koukám, že stačí jedna železniční akce na farmě a milovníci mašinek a vláčků se rázem vracejí do dětských let.
    A nezapomeňte na turúru, turúru, ať vám vlak nevykolejí hned při příjezdu.
    Přeji všem úspěšnou hru bez železničního neštěstí.

15. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Já byl jednou bez internetů 6 dní. Rozbil se mi notebook a neměl jsem nijak velkou potřebu hned běžet do obchodu kupovat nový. Manželka to zjistila myslím až 3 den, když se chtěla podívat na e-maily (na to má chytrej telefon ale ještě cosik potřebovala dohledat) a protože byl Pátek odpoledne, tak nad tím mávla rukou.
    V Pondělí jsme si šli jen tak procházkově z prcekm a se psem omrknout nějaké ty nabídky u nás na konci světa.
    Po pár minutách kdy jsme velmi jasně vysvětlily náž vztah k internetu prodavači, jsme si odnesly krásnej notík, který může plánovat NASA mise po celé galaxii. Stál pomalu jak nové auto ale umí i žehlit, vařit a skládat prádlo do komínků + ho umí roztřídit podle barev a velikosti.

Po x letech se dokonce neošoupaly ani písmenka na klávesnici.
    Jedinou vadu kterou - momentálně - má, je oškrkaná samolepka z konfigurací, a to jen proto že prcek má nenechavé prstíky a pořád to škrábe !!

--------------------------------------------------

Co se týká akce, tak na modelovou železnici velikosti "TT" se to nechytá ani omylem.

16. Jara268

Jara268 Dozorce fóra

axamík - máš pravdu dřevo jde jen na Baha, myslela jsem to ve smyslu, že pojedu pěstování jen dřeva, protoře druhou plodinu mám napěstovanou a budu čekat pouze na padátka, ale díky za upozornění. Jára

maribeja, evainfo a Helena1313 tohle ocenili.
  17. spuntka

spuntka Magnát fóra

Jara268- na BAHA dřevo nejdéééééééé

18. bubák1960

bubák1960 Velmistr fóra

Tak já jen rozpěstuju akční,zítra ráno šoupnu všude výrobny a pofrčím si nechat kuchnout žlučník:cry:A budu doufat,že přežiju a pustí mě v neděli domů.Pokud budu mít dostatek sil(jsem farmářka,tak polezu i po čtyřech)začnu makat.Tahle akce bude pro mně velká výzva.Tak se tu čiňte a neflákejte se.:)

19. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

198 kolejí z první sklizně (45,4% z minimálního potřebného množství).
    Sklizeň nejdelší plodiny na Farmeramě (22:45), obrstromů, 3 JC...
    Ono to půjde, ne že ne!

20. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Tak pro zacatek 54 ks kolejnic z prave sklizene kristalove kvetiny - to je teda priprava... s tim nedobehnu ani k prvnimu baraku -.-:D

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.