Plnění punčoch (14.12. - 19.12.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 13/12/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

maikli72: pokud vím tak vánoční akce začíná 21.12.

2. maikli72

maikli72 Pisálek fóra

• Prosím, necituj příspěvek pod který píšeš. Pajda361
    *** odstraněna zbytečná citace***

tak to se omlouvám ale mně to ukazuje 24.12. jinak bych se samozřejmě neptal takže díky za info

myš59 tohle ocenil(a).
  3. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

maikli72: můžeš mi dát odkaz na to kde je taková informace uvedená?

4. cipísek53

cipísek53 Perspektivní autor

modící klobou dolů a pevné nervy. řetezová kytkaVás utrápí. To je tu lenochů co nečtou.

5. kája53

kája53 Expert fóra

pajda361 - Tak si myslím, že pana kolegu maikli72 zmátl název akce. Štědrý den je přece 24.12.

6. libakos

libakos Polobůh fóra

Vždyť stačí přečíst první stranu na to čas není potřeba a proto dík modíkům za trpělivost.Tulipán všude kam šel zasadit,1-3 splněno jen tu kytku nemám;)na pokračování:pZásoby také nějaké jsou ,tak jdem na to......Jo a pro samou kytku nezapomeňte na ponožku:)

7. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

A taky je k dispozici kompenzační balíček ;)

8. mituli

mituli Polobůh fóra

libakos-oblékla jsem hned dvě ,páč by mi bylo zimaxDmalanek70-děkuji za ponaučení,taky tě miluju:inlove:.

9. babako

babako Expert fóra

Myslím že bude lepší když to bude v každé řadě..

10. kája53

kája53 Expert fóra

Snad si nemyslíš, že to pomůže? :D

bursuk59 tohle ocenil(a).
  11. -migos-

-migos- Veterán fóra

Zdravím, tak akce na první pohled hodně dramaticky nesrozumitelná, ale na druhý snad pohodová akce.

Z odměn budu brát u všech postav 550x level kr a 1xpárty lístek, nic jiného mě nenadchlo.

Tak ať se daří ....

Jo a krabic (doufám z recyklovaného papíru) zatím 456.

12. stěby

stěby Hvězda fóra

Právě se zpožděním funím na startu, i s podpůrnými úkoly 1 - 3 na skladě 469 krabic a pole napříč farmou se hned bez SH modrají. To sa mi páči, totok :D:inlove:. Ještě bych k ob-příspěvkům výše dodal: No, modíci, ta řetězová květinka, to je takový ošklivý a skoro bych řekl zlý, zlý, modíci, nepěkná věc ;).

Edit: teď koukám, že ta políčka s tulipánem jsou zelená o_O. Asi to přestanu hulit :cry::p.

13. Skali

Jó, stěby - my si to nevymysleli ;) Ale aspoň to tu trochu ožije xD Dyť bychom se ukousali nudou. A já využiju ty barvičky, co mi zbyly z jeskynní akcičky :p (ale dochází mi červená :()
    Edit: Máš to ňáký rozbitý

Naposledy upraveno: 14/12/17
  14. stěby

stěby Hvězda fóra

Skali - já spíš myslel ty neustále se opakující výkřiky, kdeže tu zatrachtilou rostlinu hledat. Její samotná existence mi nijak žíly netrhá, naopak mi přijde zajímavé, že se propojí víc akcí najednou. A ta možnost podpůrného úkolu, to by bylo na palec hore, kdyby tu nějaký byl :).

P.S.: chceš přes monitor nějakou pěknou pastelku procpat? Mám jich tu mraky :D. Nebo napiš mojí sousedce aničcemalířce, ta je má připravené v pohotovosti na Královnu ;).

Edit: njn, mi to nějak roste pomalu, nebo co. Jéééélene, oči máš zéééélené xDxD. Nespěchám, dneska už akční dvakrát neotočím, tak proč plýtvat vodou a bobky? Ha, tak už jsem mírně zrůžověl :inlove:.

15. šebejda

šebejda Baron fóra

Vydržel jsem. Zatnul jsem zuby a a akci nedělám. Pročet jsem celou diskuzi a protože mi mnohonásobně nebylo uspokojivě vysvětleno, kterak bych získal řetězovku, tak jsem na sebe hrdej, že jsem akci vynechalxD:p.

16. Skali

šebejda - si se neptal o_O Ale ty se ptát můžeš, bo akci nejedeš a nemůžou tě skásnout o těch 220 tulipánů ;)

17. tatusa2

tatusa2 Pisálek fóra

Šebejdo je třeba pořádně číst pomocný ůkol se vztahuje i na vánoční akci,čili řetězovku najdeš,až v další akci to je vánoční

myš59 tohle ocenil(a).
  18. majkkigett

majkkigett Rádoby autor

Hm, tak jsem začátek trochu prokaučoval, takže jsem přišel o dost padátek. Ale i tak si myslím, že bych to celé nezvládl. 6 -7 dárků bych měl stihnout pohodovým tempem, tak uvidím, kam až se dostanu.

myš59 a bursuk59 tohle ocenili.
  19. stěby

stěby Hvězda fóra

Ha! Tak asi do toho nějaký bobky přeci jen nacpu -.-. [​IMG]

20. šebejda

šebejda Baron fóra

stěby-> já dal akci šanci. Párkrát jsem si zatočil a kdyby to padlo, akci bych rozjel.

myš59, DANKA722 a bursuk59 tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.