Plnění punčoch (14.12. - 19.12.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 13/12/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Boty

Boty Magnát fóra

Mi se hra odpojuje velmi často a když se chci přihlásit znova na Farmu, tak mi píše hlášku že se chci přihlásit k nebezpečnému vebu a hrozí mi zavirování PC, pomůže jen restart celého PC. tak nevím co si mám o tom myslet.
    Stonek mám, ale s těmito potížemi s přihlášením se na hru, to byl fakt boj. :cry:

babina51 tohle ocenil(a).
  2. JandaPanda

JandaPanda Vážený autor

pro: matička3: tak si hoď správný nick do podpisu a máš vyřešeno :)

Pitrýsek47 a babina51 tohle ocenili.
  3. matička3

matička3 Perspektivní autor

• necituj příspěvek pod který píšeš, stačí oslovit jménem
    ***odstraněna zbytečná citace***
    dobrá rada, až bude víc času, mrknu jak se to dělá. Díky

Naposledy upraveno moderátorem: 19/12/17
  4. christt

christt Zelenáč fóra

• Příspěvek bez vlastního obsahu je považován za spam. Skali

5. miduška

miduška Pisálek fóra

prosím kde dostanu řetězovou květinu????

6. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

miduška - dočkej času, jako husa klasu. Řetězová květina bude k dispozici v akci Štědrý den - zhruba 21.12.

modro.ocko22 - teďka je tvůj podpis v naprostém pořádku - výška je 131px + 20px jeden řádek ;)

Naposledy upraveno: 19/12/17
  7. bropyk

bropyk Hrabě fóra

Ahoj,
    Evoku možná přemýšlím až moc - akce je pěstování akční rostliny, získávání padátek a plnění úkolů (balení dátků) a proč by nemohla skončit akce v části pěstování a padátek dříve a úkoly se mohly plnit dále. A najednou při začátku další akce bychom zjistili, že úkoly budou podle toho jak jsme zabalili dárky v předchozí akci. Je tato dedukce úplně mimo já si myslím, že ne a k tomu abych takto nepřemýšlel a nededukoval stačilo napsat název akce (úkolu), který bude přístupný dále a nebo ještě lépe do informace pro tuto akce takovou informaci nepsat vůbec. K čemu mi je informace, že něco bude pokračovat po skončení akce, k čemu to použiji. Nemám nic pro kombinace, ale popis je tím náročnější a hlavně by neměl být zavádějící

8. tepui

tepui Mistr fóra

Přeji pěkný úterní podvečer,
    stonek jsem stihl včera ale těch vypadavátek bylo zapotřebí docela moc.
    Gratuluji všem co to stihli.
    Těším se na štědrý den co bude v těch punčochách :).

Pitrýsek47, babina51 a karbar tohle ocenili.
  9. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

bropyk a proč v tom hledat něco, co v tom není, stačí se kuknout v novinkách na upoutávku Čarovná zima a jsi doma ;)

10. hynek67

hynek67 Zelenáč fóra

Zdravím všechny. Prosím pomozte. Jak se dostanu k té řetězové květině? Díky

11. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

hynek67 - vpravo vedle příspěvků je takový obdélníček, říká se mu posuvník. Když na něj dáš ukazatel myši a stiskneš levé tlačítko, můžeš s ním pohybovat nahoru a dolů. Až pojedeš nahoru, tak si určitě všimneš, že 4 (slovy čtyři) příspěvky nad tvým je odpověď na tvou otázku.

12. Skali

Někdy mám dojem, že si tu píšeme ty návody, rady, odpovědi....a nevim co ještě... pro sebe. Ach jo :( Je to marný, je to marný, je to...a vůbec o_O
    Řetězovou květinu dostanou jen ti, co umí číst -.-

13. kajina56

kajina56 Zelenáč fóra

• Nepiš velkým písmem, na fóru je to považováno za křik. Skali
    ZDRAVÍM, NEVÍ NĚKDO KDE SEHNAT ŘETĚZOVOU KVĚTINU? DÍÍKY :)

14. stěby

stěby Polobůh fóra

Tajemno ze stonku taková klasika:
    TCH: žirafa, žirafa a žirafa...nebyla ani jedna :sleepy:, ta chamraď barevná letěla rovnou odpočívat do lišty.
    TS: potěšily 2 modříny, bříza, vrba jíva a smuteční vrba, ostatní následovalo zvěř.
    Stonek zatím tvrdošíjně vydává vždy 1 ks farmmince.
    Čtu, proto zatím stav řetězové květiny: nula :music:. Ale chcu ji, to zas néé že néé :p. Té lípy se nevzdám! Teda řetězkytky. Už je jednadvacátého? Ale nejlepší fór by byl, kdyby fakt záleželo na barvách dárků, a ti, co vysmahli (skoro)vše v jedné barvě (včetně mě), by si mohli tu milionkrát omletou kytku vetknout tak akorát za klobouk nebo do úsměvu...;)

kajina56 - už to snad není ani vtipný, by to chtělo nějaký upgrade výkřiku -.-.

15. doben

doben Ikona fóra

Skali do reportu bych tentokrát napsal, že hráči si přejí co nejméně komplikované akce, aby nemuseli číst návod. Takže od příště už jen akce maximálně s jedním úkolem v družstvu a to bude vše, aby to nebylo moc komplikované. :p

Já už mám celkem dlouho hotovo a čekám na tu řetězovou květinu, abych si mohl vyzvednout ten kaštanovník. :D

16. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

stěby, nebudeš daleko od pravdy, když jsem nasísala na zahraniční fóra, je tam tabulka s odměnami při otvírání dárků a je tam hafo kombinací. Já se nebójim, já se nebójim (a to nejsem zajíc a nejdu přes park xD); balila jsem jen modré, čili nejvyšší, a doufám, že RT si nedovolí dát lepší odměny za menší vklady... :cry:

EDIT: a ve finále je to jedno, z monitoru to domů nepřenesu 8)

EDIT2: doben, ale to by navíc musely být úkoly jen s jedním zadáním, žádný stříbrný, zlatý a diamantový úkol. :p

karbar, tydýtková a GordonSargent tohle ocenili.
  17. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Taky zdravím, víme to všichni když pozorně čteme....ty na fóru nevyhledáváš, nečteš?
    Asi hodně lidí doma učili když nevíš, tak se zeptej, ale pozor, ptát se až po vyčerpání možností...

švestinka, karbar a Y_n_O tohle ocenili.
  18. Skali

kajina56
    Tvá otázka už opravdu vtipná není, zvláště vezmu-li v potaz, že jsi se ptala na to samé již v neděli a dostalo se ti ode mě odpovědi. Příště budu takové jednání hodnotit jako spam. Rovněž bych ti doporučila přečíst si pravidla fóra, např. pasáž o psaní velkým písmem, za což jsi byla rovněž v neděli varována v jiném vláknu. Ale jestli chceš rozšířit svou sbírku trestních bodů, klidně pokračuj.

19. stěby

stěby Polobůh fóra

Y_n_O - proč jsou modrásci "nejvyšší"? Něco jsem zazdil? Já se řídil písní "jen červená to může být..." a párkrát jsem si "odskočil" do jiných barev, kdyby náhodou o_O;). Hamtám teď BZ, bo asi tak za bambilión let už budu stovkař xDxD.

Edit: jasně, ale žůžový dárky tam nenabízeli, tak jsem musel ten song maličko upravit - Ilonka jistě promine ;).

švestinka a Y_n_O tohle ocenili.
  20. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Byla to růžová, že... 8) No v těch modrých byly dražší doplňky k základnímu stálému počtu. Alespoň jsem si to tak zapamatovala. Třeba se pletu a spláču nad výdělkem :)

GordonSargent a stěby tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.