Plnění punčoch (14.12. - 19.12.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 13/12/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. kazetacka

kazetacka Pisálek fóra

tak ja taky hlasim hotovo hura hura po dlouhe době to vyšlo ale jen diky tomu že mam dnes dovolenou a stihla jsem posbirat dlouhodobky byt v praci tak mam zase smulu

evainfo, eli2006 a myš59 tohle ocenili.
  2. karbar

karbar Vévoda fóra

Ahoj napiš nám jak se jmenuje Tvoje farma. Nám všem to hlásí že neexistuješ. Proto Ti třeba ani večer nemohl dárek poslat, protože Tě nedohledal.
    Jinak jsem si vytočila včera 100 procent do stodoly a padalo to ze salátu i mrkve, kterou jsem točila.

eli2006, myš59 a MaryGent tohle ocenili.
  3. Coruska

Coruska Aktivní autor

Zas ty blbý padátka. Všechno nakonec napěstováno a chybí přiblblý krabice. Nechce se mi utrácet floreny, ale zase být tak blízko finále a kvůli padátkům nezabalit 2 poslední dárky, to je teda na mašli :(

eli2006, .selka70. a myš59 tohle ocenili.
  4. myš59

myš59 Vévoda fóra

Tak jsem na tři plochy dala 2x skleníkové růže s SH a vodou a nakonec i já hlasím hotovo...děkuji sousedům a Pitrýsek 47, Xenie6161 za poslaní krabice

5. nepovimk

nepovimk Zelenáč fóra

Zajímalo by mě, jak ovlivnit padátka, žeru MJS, mrkvový chleba jednou jsem si vytočila 200% BZ, podruhý 100% a nedodělám dva dárky. To by mě zajímalo co dělám špatně.

eli2006 tohle ocenil(a).
  6. bodlinkaMici

bodlinkaMici Perspektivní autor

tak to nakonec dopadlo
    řádek řádkuje a krabic 675

evainfo a eli2006 tohle ocenili.
  7. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj nepovimk,

nejlepší způsob jak ovlivnit je mít runu Živoucí legenda aspoň na stupni 25 a hlavně nemít velké prodlevy.

eli2006 tohle ocenil(a).
  8. jitikw

jitikw Perspektivní autor

ahoj, s jazykem na triku, ale ráno jsem zabalila poslední dárek. Mám pocit, že krabic mi dnes vyskočilo z polí více než jindy. Já teda nejela v jedné barvě balícího papíru, ale všimla jsem si, že jsem nepoužila zelený dárek, jinak mám od každé barvy něco a snažila jsem se i trochu zapamatovat předmět, který balím - ale určitě někdo dostane stejný - chudák.:)
    Z tajemek na mě žirafka nevykoukla :(, ale chvíli před odtajněním jsem si aktivovala chov tuleňů a buch - z tajemky vyskočili oranžoví tuleni, takže nakonec taky radost:music:.

evainfo, sisinka a eli2006 tohle ocenili.
  9. caddy-beru

caddy-beru Pisálek fóra

Ahoj, chybí mi 104 krabic, tak přemýšlím, co s tím ...:(

10. vera2610

vera2610 Pisálek fóra

Nic si z toho nedělej já mám taky vztek, že makáš ,ale někdo ti nedovolí dokončit , rostlinek hodně, bedny žádný

eli2006 tohle ocenil(a).
  11. -Andree72-

-Andree72- Pisálek fóra

jen matička bez 3,mám hotovo od soboty krabic moc navíc a to mám jen 5 JCTrochu jsem se unáhlila na téhle farmě hotovo nebude ale dárek jsem poslala odtud;)

Naposledy upraveno: 19/12/17
  12. nanyblacks

nanyblacks Znalec fóra

Já měla akci hotovou už v neděli a JC nemám žádného. Jen na noc jsem dávala tentokrát špenát a zázvorovník. N.

13. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Ahoj, to už zabal ,-)) dárků můžeš dostat 20, tak nevím, podle toho co máš ještě na ploše.

Rostlin máte přebytek, tak místo nich chtělo zasít dlouhé....

matička3 běduje, ale aby se ozvala, že má nick bez 3, to ne, třeba to neví, ale nejsme detektivní kancelář ,-))
    zkusím 2x pak mě to otráví

Xenie6161 a eli2006 tohle ocenili.
  14. farmarka158

farmarka158 Znalec fóra

aj ja mám hotovo nejak mi v poslednom čase vychádza dokončenie až posledný deň,ale nevadí hlavne že sa zadarí

evainfo, eli2006 a Pitrýsek47 tohle ocenili.
  15. matička3

matička3 Perspektivní autor

píši na forum jako matička3, všem, kteří mi chtěli poslat padátko na tento nick se velice omlouvám. Asi jsem si ho někdy změnila. Po přečtení příspěvků jsem rychle hledala kde je chyba a jak se teda vůbec jmenuji. Tak ted to vím, jsem mami314. Už to musí být tak hrozně dlouho, že fakt nevím proč a zrovna takto jsem se pojmenovala. Fakt se všem omlouvám a cením si vaší snahy. Stonek jsem ted dodělala, pomohla jsem si pohnojenou dlouhodobkou a vyšlo na chlup. Ted jen doufám, že až zase někdy budu potřebovat pomoc, ten správný nick do zprávy napíšu.Ale spíše dřív skončím,farma mi už bere moc času a už se u ní spíše vztekám,jako ted, když jsem odtajnila 3 stromy xl kterých mám dostatek. Pěknou hru všem

eli2006 tohle ocenil(a).
  16. Bixii88

Bixii88 Zelenáč fóra

Zdravím, chci se zeptat řetězová květina. Je k sehnaní kde?????

eli2006 tohle ocenil(a).
  17. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Bixii88 počkej do 21.12. a i řetězová květina bude xD

nepovimk produkty na zvýšení BZ ti nejsou nic platné, nejde o počet BZ ale o délku rostliny a stromů, co máš zasazeno, produkty si šetři na postup, na padátka ti nejsou nic platné, tam to chce sázet přes noc a když máš napěstovánu akční i přes den co nejdelší rostlinu, nejlépe vyšlechtěnou ve skleníku aspoň na zkrácení vodou a hnojem. Také záleží na tom, jak dlouhé jsou prostoje, pokud mám zasezenu 5ti hodinovku a dostanu se na farmu 2x za den, tak akci nemůžu stihnout, rosliny napěstuju, ale padátka nemám
    ;)

18. bropyk

bropyk Hrabě fóra

Ahoj,
    teď budu trochu hnidopych. Ve FAQ akce je napsáno, že úkol bude dostupný do 23.12. 23:59:59 a úkoly nikde. Na jednu stranu jsem rád, protože nelze dodávkou ovlivnit další akci na druhou stranu je ta informace matoucí. Asi tam mělo být úkol Čarovná zima, pak by to bylo jasné. Teď už je to jedno spíše pro příště

19. Druid.Panoramix

Druid.Panoramix Hrabě fóra

Ahoj bropyku, já si myslím, že se to celé vztahuje na trojici úkolů "Plnění punčoch", který dnes skončil. Dále na úkol "Čarovná zima", který docela slušně vytváří dostatečně dobré podmínky pro splnění jak ukončeného "Plnění punčoch", tak i úkolu "Štědrý den", který teprve příjde. Proto se tolik lidí shání po řetězové květině, ale její čas teprve nastane. ;)xD
    A teď drobná otázka. Jsi hnidopich, tedy ten, kdo napichuje anebo píchá hnidy anebo hnidopych, tedy člověk ten, který hnidy krade? :)

20. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

bropyk už jsis mohl zvyknout, že v předběžném kalendáři se dost často akce jmenuje jinak, než když začne, u čtení první stránky to chtělo jen trošku přemýšlet a každému by došlo, že ten úkol v družstvu je pro dvě akce, i z kalendáře je to patrné, že je to průvodní akce pro dvě akce - předvánoční a vánoční, ale farmáři jaksi nečtou a už vůbec nepřemýšlí, to občas bolí. Napsat ale nejsou pohodlní, tady se toho dozví
    :music:

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.