Plnění punčoch (14.12. - 19.12.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 13/12/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Hlásím hotovo, můžu v klidu pracovat :) A děkuju moc za poslané krabice :)

Naposledy upraveno: 19/12/17
  2. Vasta54

Vasta54 Rádoby autor

No,u mě až přepěstováno,ale chybí necelých 150 krabic,což je trochu moc.

bursuk59, Helena1313 a myš59 tohle ocenili.
  3. myš59

myš59 Vévoda fóra

ach jo, ještě chybí 62 krabic, snad to do dvou napadne..

4. hnojaka

hnojaka Rádoby autor

• citace bez vlastního obsahu- spam

bursuk59, Helena1313 a myš59 tohle ocenili.
  5. jarda.drak6

jarda.drak6 Mistr fóra

Měl jsem včera pravdu, když jsem tvrdil, že to do rána napadá.... Poslední dárek zabalen a můžeme čekat na další akci. Gratulace pro všechny co už mají hotovo a drží palce všem co ještě bojují....

6. hnojaka

hnojaka Rádoby autor

a proč se mi nepřipočetli vyskakující krabice z celé jedné úrody?

myš59 a bursuk59 tohle ocenili.
  7. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Díky dvěma ztraceným dnům kvůli výpadku internetu jsem tak za polovinou a nemohu být objektivní,jestli padaj nebo ne.

myš59, Helena1313 a bursuk59 tohle ocenili.
  8. bursuk59

bursuk59 Veterán fóra

Tak já si jdu sklidit farmu, že dodám ty ovce, co jsem večer dala na plochu a jdu zabalit a koukám jak tele na nová vrata, já potřebuji 12 hus a ne ovcíxD, no co už , tak jsem je koupila a stonek stonkuje i s přebytkem krabic;)

9. 8erulenka

8erulenka Rádoby autor

Hlásím, že dárky jsou zabalené.:D

10. karbar

karbar Vévoda fóra

Tak jsem se šla podívat kolik mám padátek navíc a nemohu tomu ani uvěřit je jich 1230.
    Tak to jsem snad ještě tolik navíc nikdy neměla.

11. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Jak to delate, ze nemate bedny? Chapu kdo nema otevreny plochy, ale pokud ano, tak je to o Legende a jejim umisteni (do parku fakt nepatri) a pak nedelat prostoje jen kvuli akcni kytce... no a melo by to klapnout, kdyz vidim kolik mam prebytek, tak padalo celkem slusne...

Vypadavat ma 324 krabic/den, v tuto chvili ma byt 1558 (nebo chybet 62 ), mam 2679 (chybi 0 ), mam 165% hotovo.
    Stav tulipanu : idealne 18463 kusu (3840/den ), mam 18626 z 19200 (97% ).
    Zatim uplynulo 96% casu, zbyva 4 hodin.

12. nezmarka.cz

nezmarka.cz Velvyslanec fóra

Ahoj hnojaka,
    tady ti neporadíme, jestli se to opravdu nepřičetly krabice můžou zjistit pouze na podpoře.

myš59 a aljanu tohle ocenili.
  13. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Vysoký jalovec, vysoký jako já ..... někdo má dárky pod stromečkem předem, jiný sekvojí háj, rovněž vistárií ... a vyrostou klidně tři stejné vedle sebe ,-)))) po odtajnění si můžu akorát zpívat lidovky a to ze zoufalství ,-))) jak jsem psal včera, ze stromů a stájí kulový.
    Jistota bude strom z úkolu.

Edit: matička3, já tedy nevím, ale když jsem chtěl poslat a teď znova, tak mi hlásí, že neexistuješ ,-)
    krabic navíc cca 80, měla jsi dát na noc dlouhodobky

14. matička3

matička3 Perspektivní autor

jen tiše závidím, já husa mám na plochách dosti stromů, ze kterých padnou tak 3ks, ze zvěře mnohem víc, ale už nestíhám. Večer jsem prosila o padátka, bohužel ani jedno. Takže i já už končím s posíláním. Chybí jedna krabice ke stonku, nu což, náhodné je prostě náhodné. Včera tu dost psali, že povolili stavidla, že padá i z pšenice, na mém servru určitě né a to je tak pořád. Gratuluji všem kteří dokončili.

myš59 a aljanu tohle ocenili.
  15. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Pitrýsek: Jsou i lidovky plné expresivních výrazů. Ty si zpívávám já. Nějakej jalovec - to je slabá káva.

myš59, aljanu a Pitrýsek47 tohle ocenili.
  16. babča2011

babča2011 Pilný autor

tak mám taky hotovo i když PC stávkuje a každou chvíli se objeví modrá obrazovka - došlo k chybě a musíme restartovat. Úžasné. Firefox nefunguje vůbec, Chrom jak takž dokonce jede. A můj "správce PC" přijede až ve čtvrtek. Velice se "těší".Já jen doufám, že vánoční akce bude v pohodě.
    Krabic mám navíc 98.

17. Lida7373

Lida7373 Stará škola

Dva dny jsem nefarmařila a jen sklidila na všech plochách v sobotu, v neděli a v pondělí stromy. A kupodivu se divím, že mám 133 navíc.

18. Pecuska007

Pecuska007 Vycházející hvězda fóra

matička3 bohužel tě nemohu najít abych ti mohla poslat dárek, nemáš třeba jiný nick?

myš59 a Helena1313 tohle ocenili.
  19. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Nějak přestávám chápat tuhle hru. Včera jsem měla 35 krabic na dva dárky, jeden jsem zabalila ještě včera v 11 a dnes dopadal zbytek a ještě mám zklízet dlouhodobky na dvou plochách-za hodinu- auž mám 24 krabic navíc:p;)
    Firebox mi včera večet taky fungoval na dobré slovo, dnes jede

20. davidson00

davidson00 Baron fóra

matička3, ahoj také ti chci poslat padátko ale píše mi to, že neexistuješ

myš59 tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.