Plnění punčoch (14.12. - 19.12.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 13/12/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. smatrelka31

smatrelka31 Pilný autor

Od rána mám už všetko pobalené, navyše ešte 239 debien, čo u mňa nebýva tak často. Zvyčajne stíham akciu ukončiť ltt.
    Tým, čo ešte čakajú na debny, prajem nech im to dobre padá, keby sa dalo, poslala by som im tie moje prebytočné...

myš59, eli2006 a Helena1313 tohle ocenili.
  2. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Manželka upletla troje ponožky. Když jsem jí řekl že potřebuju punčochy a né ponožky, řekla mi ať už vážně zajdu k doktorovi.

Vypadlo mi tolik padátek že mám též splněno. Docela mě to překvapilo. Včera večír, dneska ráno a po příchodu z práce, to vypadávalo v takových kvantech že mám ještě navíc.
    Takže nezbývá než čekat jestli za to dostanu kulový a nebo něco zajímavého.
    Mám to barevně sladěný, tak snad bude "bonus" za lajnu.

3. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Tak já mám jasno: kulový ,-))
    Musím uznat, že dnes padalo i z prosa, mrkve a dalších krátkodobek, spoléhal jsem při nejhorším na noc, ale mám zabaleno ,-) Díky moc přátelům a sousedům za krabice, pomohly.
    Barva modrá, tři zelené.

4. zelenka91

zelenka91 Pilný autor

Tak už mám poslední dárek zabalen, napěstováno jsem měl od soboty, dohnat to na straně padátek mi vždy trochu trvá, ale i když nemám legendu na plno, vždycky to jde.

No jsem zvědavý jestli zabalené dárky budou mít v další akci vliv na odměny, většinou jsem bral párty lístky.
    Jedna tajemnička uspěla, vyrostl mi modřín. Ale žirafa do výběhu pořád nechce.

5. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Já jsem ještě nebalila, páč mi chybí krabice a ztratila bych se v průběžných propočtech... Žiju v očekávání, že to dopadá, než pudu spat. Esi ne, tak su tam, jak Baťa s dřevákama xD V práci už to nedám. Preventivně po cestě z práce do obchodu zakoupena v Tipsportu pajsejfka za sto, jistota je zichr 8) Ale naštvu se, jestli dokoupím a zítra se dostanu na farmu a ono to dopadá i nad limit ;) Asi zítra rači sklízet nebudu, plevel se mi tam už neobjeví :)

Naposledy upraveno: 18/12/17
  6. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Třeba ve svém PC, kde máš obrázek uložený - klikneš na otevřený obrázek pravým myšítkem a zvolíš vlastnosti obrázku (některé prohlížeče obrázků ti to napíšou rovnou na ploše - např FSViewer).
    Nebo tady na fóru klikneš na svůj obrázek v podpisu pravým myšítkem, zvolíš Otevřít obrázek na nové kartě

Na tu kartu se překlikni a buď tam velikost už přímo vidíš (záleží na použitém uložišti)
    nebo klikneš na té kartě na svůj obrázek opět pravým myšítkem a zvolíš prozkoumat
    [​IMG] No a rozbalí se ti všechny info o tvém obrázku.
    Teď už máš podpis v pořádku - obrázek má výšku 150 px + 2 řádky po 20 px =190 px ;)

7. Janina0971

Janina0971 Baron fóra

Ahoj, včera večer napadaly poslední krabice a mám hotovo. V této předvánoční době - kdy většina z nás peče cukroví, shání dárky a uklízí to byla pohodová akce - samozřejmě díky pomocnému úkolu, kde bylo odměnou plno akční rostliny, tak se rychle rozpěstovalo. ;)

8. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

modro.ocko22 - u tebe bude problém s velikostí samotného obrázku v podpisu - je 990x190 px. Takže pokud bys chtěla mít v podpisu
    i text, zmenši si obrázek na výšku 160 px, pak tam můžeš mít dva řádky textu, nebo na 180 px + 1 řádek textu.

iDavis - takhle je to OK. Děkuji.

petaM2001 - přiřaď si text ze třetího řádku třeba do prvního a bude to OK.

(Nezapomínejte při tvorbě své signatury, že i volný - vynechaný řádek vám "sežere" 20 px )

9. satelit

satelit Hvězda fóra

Skali - Díky, netušil jsem že je to tak jednoduché, ve FF je to pravé myšítko -> Zobrazit vlastnosti obrázku a jsou tam všechny informace o obrázku. Také to jde zobrazit v programu Zoner Photo Studio který používám nejvíc. Ale s tím klikancem jsi mě dostala,obyčejně se říká, že to nejjednodušší je správně. Ještě jednou díky.
    K akci - pajdátek mám hafo navíc. ;)

10. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

satelit, pošli, čekám tu na kartony jak čekanka, ať nemusím kupovat :) A všechny, potřebuju i body a grejcárky na výměnu po akci ;)

Naposledy upraveno: 18/12/17
  11. mituli

mituli Polobůh fóra

:music:Sláva,poslední škatule padla.Moc děkuji-evička5555,evik5555:inlove:za poslání krabic,samozřejmě i přátelům mé farmy.Vážně to je napováženou-ze 4růžovek mi vypadla třeba jen jedna,no a tak bych to mohla popisovat donekonečna.Ani dlouhodobky nejsou u mě žádný terno.Držím palce všem co ještě bojujou a hezkou dobrou.

Helena1313, myš59 a Y_n_O tohle ocenili.
  12. modro.ocko22

modro.ocko22 Velvyslanec fóra

Děkuji a zmenším,myslela jsem že stačí přiřadit druhý řádek k tomu prvnímu.Moje signatury tvořil kouzelník Bagira,předpokládala jsem,že budou v poho:music:
    Strašné:cry:do teď jsem se trápila se zmenšováním a stejně to není ono:p>:(

Naposledy upraveno: 19/12/17
    Helena1313 a myš59 tohle ocenili.
  13. iDavis

iDavis Baron fóra

Akcia dokončená, stonek stonkuje a teším sa na tú hlavnú vianočnú. :)

14. tonda2022

tonda2022 Rádoby autor

Opět mohu jen poděkovat za další nesplněný stonek !!! Tulipánů mám asi tak na tři úkoly ale bože, kde jsou padátka ???? Stačí kolik utratím za floreny, co ještě RT chce ? Když se podívám kolik milionů hráčů to hraje, fakt bych plakal a to je stále ještě podporujem. Ale co, naše chyba. Asi najdu hru kde si za svoje peníze trochu užiji.

15. k.vitek

k.vitek Titán fóra

Mám :music:

včera dopadaly krabice...
    ...ale až v tuto chvíli jsem dárky balila
    Stonek stonkuje
    a časomíra ukazuje 8:31 do konce akce ;)

16. cyklopaja

cyklopaja Zelenáč fóra

souhlas,krabice nepadají a nepadají....a proččč

Helena1313, myš59 a dadanca tohle ocenili.
  17. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Zdravím vespolek,

ke krabicím. Toto jsou výsledky z mé zkušební farmy. Level: 104, runa Živoucí legenda 29/30, John Citrón: 0.

Start akce:
    • Farma: 3x skladiště (výrobna, zvěřinec a arboretum - ostatně tyto budovy jsou na ploše i během akce). Jinak malé políčka a na nich bér italský.
    • Bahamarama: základní stromy s 20 hod. růstu. Podotýkám, že poslední část Křišťálových vodopádů stále neotevřena.
    Během akce:
    pěstována akční rostlina v kombinaci s vylepšeným karafiátem nebo jiná rostlina s růstem delším jak 12 hodin před zalitím na všech dostupných plochách a na malých políčkách. V akci spotřebováno 10x superhnojivo, 10x zuzino superhnojivo, 10x hnojivo a nepočítaně vody. To rozpěstování byla moje roztržitost, protože jsem zapomněl na podpůrný úkol. Od sousedů přišli v průběhu akce 2 dárky.
    No v tuto chvíli mám po nedělním splnění akce již 558 krabic navíc plus na polích bér a papričky habanero, které sklidím ještě v průběhu akce. Tedy na Baha je již hotovo, ale sklizeň ještě nebyla.

18. Atina5454

Atina5454 Stálice fóra

Krabice nijak zvlášť nepadají,je to smutné.

myš59 tohle ocenil(a).
  19. pavcape

pavcape Perspektivní autor

Chci se zeptat, kam se obrátit, pokud mám pocit, že se mi nepřipsaly dvě podivuhodné stáje? Děkuji

myš59 tohle ocenil(a).
  20. papulice

papulice Veterán fóra

ahoj nakonec navíc 532 krabic,tak nevím proč říkají že nepadají?:D

Xenie6161, myš59 a karbar tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.