Plnění punčoch (14.12. - 19.12.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 13/12/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. arab146

arab146 Rádoby autor

chybí zabalit dva dárky.....kvůli padátkům ale neva zítra bude hotovo ...opět na poslední chvíli

2. romanafa

romanafa Vycházející hvězda fóra

Jsem na tom stejně jako arab146,sadila jsem šípek,ptž jdu na noční,ráno sklidím a uvidím;)

3. mituli

mituli Polobůh fóra

Mám to taky tak,nejsem žádný vořezávátko,ale fakt mi nepadaj.Bojuju s krabicema už od začátku>:(

4. Eliter

Eliter Vycházející hvězda fóra

Ahoj všem :)
    chybí mi 94 padátek... do posledního dárku. Snad to během dneška ještě napadá, zítra jsem celý den v práci. Kupovat se mi je nechce.
    Tak ať se daří :)

------------------------
    Tak mám hotovo :) pajdátka ještě přepajdaly :)

Naposledy upraveno: 18/12/17
  5. ell1956

ell1956 Komisař fóra

Uff, mám stonek, akční jsem napěstovala v pohodě, ale krabic mi chybělo polovic, tak jsem dala šípek, pak karafiáty s pomocí skleníku a hurá, napadaly potvůrky, kdo finišuje přeji moc štěstí;):)

6. bropyk

bropyk Hrabě fóra

Ahoj,
    akce ukončena už včera. Dnes odtajněny tajemky a úspěch první žirafa. Zbytek lišta, odhadem novinka je 1 ze 40 až 50. S takovou úspěšností tajemky kupovat nebudu, protože by to byly vyhozené floreny a tím pádem i korunky.

7. ell1956

ell1956 Komisař fóra

S tajemných stromů mám modřín a smuteční vrbu, ostatní jsem měla, tak mám radost:)

8. naruto2002

naruto2002 Vycházející hvězda fóra

Ještě 126 kjabiček a je to hotovo,sadila jsem šípek,až přijdu zítra ráno z noční,tak to sklidím a šup do kanafasu;)

9. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Tož teď jsem zasadil stromečky 16 x XI-HU a 4 x Benanee. Tak jsem zvědav, jestli se mi ukáže modřín a sladký kaštanovník! Byli by vřele vítáni.
    Na baha jsem měl ty chlévy a ani jsem si nedělal žádné iluze: zlatá anakonda, bloudi oranž a ŽIRAFA! Hned jsem se lekl, že ji nemám čím krmit, ale 700 kousků by jí mělo na nějakou dobu stačit.

10. herda21

herda21 Expert fóra

Jj, souhlasím. Napěstováno již včera dopoledne, ale ač jsem zkusila různé, v tuto chvíli chybí zabalit dva dárky a podle dosavadního propočtu (dle získávaných padátek) to nevypadá, že by to dopadalo. Nu uvidíme, zdaleka by to nebylo poprvé, co zůstávám trčet těsně před cílem. Rozhodně sebou kvůli tomu neprásknu na zem a nebudu do ní bušit pěstičkami a kopat nožičkami. Pohodový podvečer.

11. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Herda21: prosím, jak jsi na tom s runou Živoucí legenda a s poháry z úkolů v družstvu?

Prepperka, Helena1313 a ell1956 tohle ocenili.
  12. zmel

zmel Pilný autor

Tak sa už aj ja môžem pridať k tým, čo už majú zbalené xD
    Oplatilo sa nasadiť šípky, celkom dobre to z nich padá .

13. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

Poslední krabici jsem balila ráno, přeci jen je znát ta jedna chybějící plocha. Žirafa zatím v nedohlednu, ale na farmě se objevil druhý modřín a první sladký kaštan!
    Do každé punčochy padly dárky v různých barvách, trojici stejných jsem nedala ani jednou.

14. bursuk59

bursuk59 Veterán fóra

tak já už jen 15 krabic a taky hotovo, ale až ráno, jak sklidím noční - dlouhé ;)

Helena1313, myš59 a ell1956 tohle ocenili.
  15. mituli

mituli Polobůh fóra

herda21-a to já teda budu(ale opatrně at si neublížím),už ted jse na spadnutí,že mi škatule chybí:oops:

16. ell1956

ell1956 Komisař fóra

Z tajemných stájí mám žirafku, to mám takovou radost, že to neumím ani vypovědět, prostě bájo, všem co budou odkrývat přeji moc štěstí:):):):)

17. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Z tajemniček z akce prakticky samé jalovce, začínají se ke mně stahovat jako dříve kowhai a ještě před nimi sakury:p Tedy samozřejmě myslím vylepšené verze. K tomu 1 vistárie a mandloň.
    Z TCh přibyla svítící anakonda, oranž.opice a myslím, že ten třetí byl lenochod, ale to už nevím.
    No řekněme, že nic, o čem bych domů posílala telegram, ale neutratila jsem za ně ani zlatku, tak co bych si stěžovala - já jsem spokojená :)

18. farmařkastatkařka

farmařkastatkařka Stálice fóra

Stonek už maká od oběda, a 444 krabic už mám navíc, doufám že jsem vybrala správné krabice s dárečkama:)

sisinka, Helena1313 a myš59 tohle ocenili.
  19. myš59

myš59 Vévoda fóra

Chybí mi ještě 256 krabic do dvou dárků a snad to taky ráno ukončím, pokud napadají z dlouhodobek;)

sisinka a Helena1313 tohle ocenili.
  20. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Jsem na tom stejně krabic mám 35 a dva dárky chybí, živoucí legenda 29-30 a poháry s úkolů v družstvu si nemůžu vzpomenout o co se jedná;)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.