Plnění punčoch (14.12. - 19.12.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 13/12/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Tak jsem po ránu zašel do květinářství a zeptal se jestli nemají řetězovou květinu.
    Vy hrajete Farmeramu? Zeptala se prodavačka!
    Proč? Sem se zeptal zase já...
    To už jste nejmíň sto-padesátý za týden...
    Tak že můžu zodpovědně prohlásit že tuto květinu nemají ani v květinářství.
    Krásné pondělní vstávání přeji všem...

2. Beznoska

Beznoska Velmistr fóra

Jonsdorf jen jestli ono to nebude krajové,u nás ji v květinářství mají a dokonce se slevou,byl velký zájem a objednali jich moc. :)

3. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Škatule, škatule hýbejte se .... vypadá to slibně, chybí zabalit poslední dárek ,-)

4. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

No krabice padaj jako snih, vcera dvakrat jako na farme, ale rano jen ve hre, nicmene venku stale bilo...
    Akce hotova, vsechny darky stejny, tak ted se nechat prekvapit, jak to bylo chytry :)

Vypadavat ma 324 krabic/den, v tuto chvili ma byt 1234 (nebo chybet 386 ), mam 2217 (chybi 0 ), mam 136% hotovo.
    Stav tulipanu : idealne 14617 kusu (3840/den ), mam 18626 z 19200 (97% ).
    Zatim uplynulo 76% casu, zbyva 28 hodin.

mituli, Helena1313 a Xenie6161 tohle ocenili.
  5. hillaryc

hillaryc Pisálek fóra

Ahoj, mám tulipány, bedne, ale nemám ani jeden kus pozlátkový kvet. Neviem kde ho zobrať.

Helena1313 a eli2006 tohle ocenili.
  6. Beznoska

Beznoska Velmistr fóra

Jupíííí,tak jsem odtajnil podivuhodnou bahama stáj Chrom, výsledek : 1x zebry,1x gepardi,1x pakoně. Jen pro ně nemám krmení. :-(

7. fany2020

fany2020 Dozorce fóra

Ahojky, jak jsem včera slíbila dokončení balení, tak opravdu mám zabaleno, ale jen na farmě, doma jsem jaksi pozadu, neb když byli všichni doma , tak to nešlo, teď už jsem v tom důchodu, tak snad budu akce stíhat(?), děkuji všem za vypadávátka a snad bude i ta další vánoční taky hezká.

8. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

hillaric - v akci od 21.12.
    Na mladších farmách hotovo,stonek maká. Já čekám na posledních pár tulipů. Krabic přebytek.

9. Xenie6161

Xenie6161 Komisař fóra

Já nejen, že mám všechny dárky červené ale navíc všechna zvířátka dostala tři stejné dárky. Možná mi to hodí na hlavu a další odměny nebudou.

10. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

ono je dneska "apríla"? Beznoska, gratuluji! a nosorožce už máš? xD

řetězovou květinu hledejte prosím ve 4. místnosti :p (i bez ní už mám zabaleno - pro jistotu jsem pečlivě vybírala, aby bylo od každého trochu, různé papíry, různé dárky, kdož ví, co naše milé RT vymyslelo pro vánoční akci)

11. verca.bebe

verca.bebe Pisálek fóra

kvítka mám od soboty napěstované jen ty vypadávátka nic moc..ještě mi jich chybí 300 a to už mam po noci sklizeno :( bojim se že to nestihnu.... na jednu noc jsem nenasadila dlouhodobky, protože jsem usla brzy a teď mi to chybí

evainfo, Helena1313 a eli2006 tohle ocenili.
  12. elbedna

elbedna Znalec fóra

Až do ranní sklizně jsem musela čekat na 4 krabice :music:
    Teď jich mám 200 navíc.
    Stonek stonkuje a bedna vydala 1 minci :sleepy:

evainfo, Helena1313 a eli2006 tohle ocenili.
  13. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

elbedna: to je v pohodě, vždyť jsi spala, tak jaké čekání ,-)))) jedině, že se ti zdálo o řetězové květině a měla jsi divoké sny ,-))
    no vidíš, stovka krabic by se mi hodila, bylo by splněno.

Trepíku: ty nejsi čert, ale drak ,-) jak ty všechny latifundie dokážeš obhospodařit ,-))))

14. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Beznoska ty si to teda super zabil.Ja by som chcel gepardov.Nechceš ich vymeniť za nejaké iné zvieratko?Musíš byť šťastný človek že ti také stajne padlixDxDxD.Na budúce už získaš aj surikatu a psa hyenovitého.Ja mám od večera hotovo a stonka už fachčí.

Naposledy upraveno: 18/12/17
  15. maminka78

maminka78 Stálice fóra

S krabkama je to na levačku,pravděpodobně opět nedokončímxD

herda21, Helena1313 a eli2006 tohle ocenili.
  16. Persefone

Persefone Aktivní autor

Tak i já už mám všechny dárky zabaleny. Chtěla jsem se to střídat, ale nakonec jsem prostě klikala podle toho, co se mi hodilo. Tak teď jen budu doufat, že na to při příští akci nedoplatím. :p

evainfo, Helena1313 a romanafa tohle ocenili.
  17. papulice

papulice Veterán fóra

ahoj lidi,akce hotová,ráno po sklizni celé farmy vypadlo světe div se 300 ks krabic a proto sázejte sklízejte,řekla bych že padají...přeji všem co ještě dodělávají,aby neházeli flintu do žita,brod je daleko....:D

18. Mana12396

Mana12396 Pilný autor

tak už chybí jen jeden dárek zabalit, chybí 28 krabic, které nepadají při další sklizni a bude hotovo. Všem přeji zdárné dokončení akce :)

19. jarda.drak6

jarda.drak6 Mistr fóra

Momentálně deset dárků zabaleno, akčních přebytek, ale krabic se nedostává...Nevadí, ráno jsem nasázel dlouhodobky a večer dám další a to by v tom byl čert aby to nenapadalo!!! A ve středu můžu jít s klidným svědomím na poslední letošní tři dvanáctky....Teda potom si asi sem tam taky nějakou dvanáctku dám, ale trochu jinou....

Xenie6161, Helena1313 a Trepifajksl tohle ocenili.
  20. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Hotovo! :)Zatímní přebytek krabic - 236. A rostlin 263.:p Stonek pracuje a krabice dala - -- 1 minci. :sleepy:
    Pitrýsku, horko těžko a občas zaplatím kombajn i na ně. Ale většinu roku klikám. Ovšem jen půl pole, jinak bych se zvencl. Hodně stromů a stájí. Na akce kupony. Jenže dochází, dávat penízky mne už také nějak nebere, takže je obě dotáhnu do stovky a dám je do stromového spánku... Snad jen kdyby byla jó echt akce, tak bych je vykutal. I když stonek a dárky bych tedy vybírat měl a také posílat sousedům...hmxD To je dilema...:cry:;)
    Jardo.draku6 - já v tom určitě nepojedu! Já si dám teď kopýtka hore a budu spokojeně odpočívat.
    Ježíšku - ještě ti musím pomoct zabalit ty největší dárky, jó?!
    Dnes jsem té mé umňoukané potvůrce koupil nový pelíšek - řvala, jako tur, že chce ten starý...a ostentativně si lehla vedle na komodu.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.