Plnění punčoch (14.12. - 19.12.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 13/12/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. coneznam

coneznam Osvícený autor

Uf, to je fuška. Krabice si snad dojdu koupit do papírnictví. Ty tedy nepadají a nepadají. Vzhledem k tomu, že v noci blbě spím, sklízím prakticky pořád, tak to snad dotáhnu

2. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Frantanec, pokud ji na první stránce nenajdeš, tak Ti ji při obchoduj daruj pošlu, to určitě stihnešxD

3. modro.ocko22

modro.ocko22 Velvyslanec fóra

Mám dojem,že tentokrát se nezadaří:sleepy:krabice nepadají ani z karafiátů,včera jsem je měla i přes den a slabota:cry:

4. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Copak krabice, tech mam mraky, i to akcni bude, az moc... chtel jsem na baha dat TS a uplne jsem na to zapomnel... no tak na malo plochach se vyplatilo, padatek mraky, jen 3 otocky za den a dlouhodobka...
    Ovsem mam vsechny kulaty, zluty, s cervenou stuzkou... ukaze se zda to nebude nejaky zakerny problem :)

Vypadavat ma 324 krabic/den, v tuto chvili ma byt 1024 (nebo chybet 596 ), mam 1953 (chybi 0 ), mam 120% hotovo.
    Stav tulipanu : idealne 12129 kusu (3840/den ), mam 18098 z 19200 (94% ).
    Zatim uplynulo 63% casu, zbyva 44 hodin.

5. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Já jsem dnes s výsledkem farmaření maximálně spokojená. Dnes dopoledne kolem desáté jsem se přihlásila, riskla párty lístky a získala 200%. Začínala jsem s mašličkovými tulipány někde kolem necelých devíti tisíc, teď jich mám 16998 a zasazeno. Krabic bylo kolem osmi set, teď mám 1170, podstatně pomohlo uvolnění jedné plochy na šlechtěné růže na velkých polích, co pole, to krabice. Tulipány budou než půjdu spát, takže i když se nedostanu na farmu v práci, pajdátka dopajdají z dlouhodobek, dárky zabalím a stonek bude.

Naposledy upraveno: 17/12/17
  6. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Krabíc mám aj navyše ale musím 1 hodinu počkať kým mi na divokej lúke narastú posledné tulipány.Takže už budem mať do ďalšej akcie pokoj a môžem si sadiť čoho mám menej.Tajné stajne sa zase nevydarili mal som oranž.výrobňu arašidového masla,mravenčiara a plameniaka.Sadenice mám v lište nemám chuť ich vyťahovať.

7. slootr

slootr Baron fóra

Krabice v poho, teď jich mám 414 a chybí už jen jeden dárek. V 10 dozraje poslední otočka akční, zabalím ten poslední dárek a bude to za mnou. A nasadím bér, pořád se peru s těma vysokolevelovejma úkolama....

8. sejara

sejara Pisálek fóra

prosimtě kde vezmu tu akční řetězovou rostlinu? Takovou tu zlatou nebo žlutou, chlupatou kouli? chtěj to po mě v plnění úkolů a já nevim kde ji mam vzít :-D

maribeja, babina51 a myš59 tohle ocenili.
  9. GordonSargent

Y_n_O, taky jsem otočila růže, večerní sklizeň by ještě na poslední dárek asi nestačila, a proč něco nechávat na ráno, když to můžeš udělat už večer. A zvlášť u růží to byl nebývalý úkaz, dávaly 100% vypadávátek, ale šetřily rukavičkami:) zabalila jsem do žlutých kulatých, vypadá to jako krabice na klobouky.... tak snad až to při vánoční akci rozbalím, tak tam nebudou šaškovské čepičkyxD

Naposledy upraveno: 17/12/17
  10. papulice

papulice Veterán fóra

jeden dárek chybí a došli krabice,no což ráno to dodělám,na noc budou dlouhodobky...uffff..všem přeji hodně zdaru

11. myš59

myš59 Vévoda fóra

na to že jsem tu nebyla víc jak 24 hodin ,mám dost akčních ,ale nemám pajdátka, tak dlouhodobka na noc a ráno se uvidí ,co dál;)

12. Y_n_O

slootr: Vysokolevlové jsou pro mne nové, mám teprve deset levelů přes sto, ale díky nim jsem dnes získala pár kousků SH, které mi už pochyběly na šlechtěné růže (mince už nedám xD).

Netopýrku, já střídám růže a květák. Obojí dává nedostatkový meziprodukt. xD Ještě jsem se ani nedívala, co přibylo ;)

13. modro.ocko22

modro.ocko22 Velvyslanec fóra

Ahojky
    stačilo si postěžovat a už mám poslední dárek k zabalení:music:

14. karbar

karbar Vévoda fóra

Tak už jsem dnes tedy také zabalila všechny dárky.
    Udělala jsem tak zvaně mišmaš a jsem zvědavá tedy co potom budeme rozbalovat.

15. -pinokio03-

-pinokio03- Rádoby autor

pořád mi chybí 4 dárky , a krabice nepadaj

16. iDavis

iDavis Baron fóra

Napestované, chýba 307 krabíc, karafiáty rastú, zajtra bude hotovo. :)

17. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

pinokio03: dáme na noc dlouhodobky a to by bylo aby nebylo, ale z cibule u mě bída, stihneme, krabice budou ,-)))

18. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Takovou tu zlatou chlupatou kouli dostaneme až v nadcházející akci Štědrý den - cca 21.12., takže musíš vydržet a bude i chlupatá koule.
    Zatím můžeš v družstvu splnit pouze 1.-3. úkol, ju ;)

19. GordonSargent

A než tu chlupatou kouli dostaneme, tak buď pokračujeme v této akci ,nebo odpočíváme

[​IMG] :)

20. Y_n_O

Takže budeme dobudoucna pěstovat řetězovou květinu, abychom měli chlupatou housenku... tedy chlupatý řetěz na stromeček... já bych rači ty řetízky než to chlupatohuňaté cosi... 8)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.