Plnění punčoch (14.12. - 19.12.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 13/12/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. libakos

libakos Polobůh fóra

Hezké zasněžené ráno ,krabice napadaly a je hotovo ,teď už jen čekat na tu zapeklitou kytku co ji ještě nikdo nemá;)

2. k.vitek

k.vitek Titán fóra

no, nic... otočku akčních kytek, které jsem měla sklidit večer, jsem zaspala a sklidila až teď o_O

jak vás mám dohnat?
    takže 14.225 ks a zaseto na necelých 4 plochách, a
    1.198 vypadávátek (doplnění po 30 min. a sklizni XXL stromů 1.238 vypadávátek)
    tak jo, akční bych mohla dneska dopěstovat (jestli zas nevypadnu z rytmu :p ) a akční snad zítra dopadají (jsem totiž takto na noc nezasadila dlouhodobku, jak jsem původně chtěla).
    A pak už konečně zabalím dárečky pro zvířata :music:

EDIT: To je tak, když máte doma 2 plody lásky. Jednomu je čerstvě 15 a bije to s ním jako hrom... a ten 5,5 opisuje po velkém bráchovy, takže honit ho večer do postele a ukládat, když přeci V.. může... a ještě to jejich IQ :( no na panáka... ale to už jste tu o alkoholismu včera večer psali ;)

Naposledy upraveno: 17/12/17
  3. ldivacka

ldivacka Magnát fóra

Ahojky všem, chybí 3 dárečky, tulipány dnes dopěstuji, ale krabice nevím jestli napadají, tak možná třeba až zítra, to už se nezblázní. Teď už jen čekat na tu řetězovku, to je jak před pár léty (no víc jak pár) jsme čekali na pomeranče nebo banány :)

Helena1313, babina51 a evainfo tohle ocenili.
  4. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

tak ještě 99 krabic a bude komplet hotovoxDxDxD

5. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Ahojte stav krabic:2, stav dárků:-5. Ještě je čas, krabice šup na moji farmu, musím balit dárky.:p;)

6. Karimaka

Karimaka Rádoby autor

Všem zde děkuji za pobavení - tak jsem se nenasmála už dlouho.....jste všichni vtipní a veselí, tak to má být:);)

7. Zoufálkov

Zoufálkov Obyvatel fóra

Napěstováno by bylo, ale nepadá to a nepadá....myslím ty "kasle" (můj autistický syn by řekl krabišky)

8. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Nepadá, nepadá ,-)) ale ten sníh napadl, ráno jsem koukal jak sůva z nudlí, všude bílo ,-)

Ještě mám na třech plochách cibuli, tak uvidím, jestli budou i krabice...

Na hlavní stránce vidím, že Matlafous je na příjmu, já myslel, že stojí u cesty a prodává jmelí ,-)) zdravím a nezabal se do krabice...

9. nanyblacks

nanyblacks Znalec fóra

Ahoj všem, akci mám hotovou a řádek v nebi už pracuje. Dala jsem na noc špenát a zázvorovník a dárkový krabice vyskákaly ve velkém.

10. babina51

babina51 Veterán fóra

Hotovo,stonek pracuje.

11. zdenkaamirek10

zdenkaamirek10 Osvícený autor

Krásné dopoledne všem, taky mám hotovo s stonek stonkuje. Akce se mi moc líbila, udělala jsem ji v klidu a pohodě, dodělala jsem cukroví, uložila ho do krabic a ještě jsem stihla udělat mandlový likér. Pro zvířátka dárky zabalené a ještě mě čeká balení doma pro rodinu. Padátka dobře padaly z dlouhodobek, které jsem dávala na noc. U mě to byla cibule. Dobře se prodává na trhu a před vánoci každá korunka dobrá.
    Kdo má hotovo, gratuluji, ostatním držím palce, ať mají vše na balení.

12. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Možná trošku doženu výpadek z pracovního procesu :) A stálo to jen tři lístky 8)

[​IMG] [​IMG]

13. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Krásné adventní dopoledne farmáři...
    Tak ještě devět kousků a lážung-plážung je hotovo.
    No koukal sem do lednice a kdyby platila krabice o juice tak už jen pět.
    Hádanka: kolik máme v lednici džusů?
    Ale jsem rád že nejsem Rád..!

Y_n_O: to potěší na konci akce že?
    Edit: Aha, tak to je jiná!
    To tedy gratuluji se...
    ;):inlove:;)

Naposledy upraveno: 17/12/17
  14. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Já jsem s pěstováním zhruba v polovině, takže potěší, hlavně že mám čas ten bonus využít, protože jsem dnes doma. :)

15. jira1030

jira1030 Pisálek fóra

To mam z 99% hotové tam chybí jen poslední 15 level ale upřímně abych se přiznal ta legenda to už ani nevím co je:D k těm starým úkolům se už většinou nevracím jen když je opravdu nuda. Ale písni mě to do zprávy a oživ. Předpokádám že to bude taky hotové dík

nanyblacks, babina51 a evainfo tohle ocenili.
  16. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Tak, já už jsem taky...
    :D

Jenže přemýšlím kde se stala chyba, do Švédska přeci nejezdím!
    :D

17. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

Už zase...sklidím a stav krabic 1617 :cry:. Kde jsou ty tři zbývající? Milé RT, udělej si už konečně v těch dodávkách pořádek, kdo se s tím má crcat xD

18. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

A nezvrzla jsi objednávku ? :p

19. dedek1947CSA

dedek1947CSA Osvícený autor

stonek jako 215.stonkuje

20. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

Skali jak "nezvrzla jsi" xD. V zadání akce je jasně uvedeno množství 1620, tak mají dodat 1620. To jim mám poslat ještě extra kolkovanou žádost nebo co? Kytky jsou napěstované už od včerejška, tak ať koukají navalit ty krabice - připadám si jak před sametem ve frontě na toaleťák xD

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.