Plnění punčoch (14.12. - 19.12.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 13/12/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. iDavis

iDavis Baron fóra

Zatiaľ to vyzerá naozaj sľubne, mám cez 4000 tulipánov a 500 krabíc. Na noc som dal karafiáty a cukrové melóny a dúfam, že zajtra už aspoň tá tisícka bude. :)

evainfo, myš59 a Helena1313 tohle ocenili.
  2. malanek70

malanek70 Expert fóra

stěby
    Kde se dá tenhle přehled najít???

evainfo a myš59 tohle ocenili.
  3. dedek1947CSA

dedek1947CSA Osvícený autor

tak mám 3 dárky hotové,jde to dobře

maribeja, evainfo a fany2020 tohle ocenili.
  4. leonka41

leonka41 Rádoby autor

ahoj chci se zeptat jak mám dodělat ukol v družstvu když mi chyby řetězova květina nevím kde jí mám sehnat:oops: abych to mohla dodělat prosím o radu napište mi děkují za spolupraci předem :cry:

maribeja tohle ocenil(a).
  5. -Berry.308-

-Berry.308- Pilný autor

leonka41-čti první stránku.od 4.úkolu je možné dokončit za pár dní,úkol v družstvu je půlený pro dvě akce,nech to ležet.....o nic nepříjdeš,neboj,,,a mimochodem, už tu byly návrhy,že kdo se ještě zeptá bude nějak penalizován,protože se pořád někdo ptá na stejmou věc znovu a znovu:D:D:D:D

6. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Nejsem stěby, ale odpovím. Na fan stránkách farmarime atd. je prográmek, který se jmenuje farmsčot, vytvořil ho jeden šikovný farmář před pár lety. Když ho zadáš do vyhledávače u strejdy gůgla, určitě najdeš. Když nenajdeš (a to bych se divila), písni holuba, pošlu patřičný odkaz.

7. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Dobré ráno, jenom preventivně:
    ;)

8. Katule008

Katule008 Veterán fóra

Skali jak tak na to koukám tak 220 bude málo, budeš muset přitvrdit! Já to vím, že nečtou, mám bohužel na starosti služební telefon ve slušně velkém eshopu a taky prvotní zpracování objednávek. Uááááá. A spousta dotazů je podobná tomu na řetězovou kytku. A abych nebyla mimo tak zatím 1.dárek vypraven. Teď si jdu zaplavat, néééé nebojte se o mě do Vltavy ne, bazén AXA to jistí. Tak pa a zase až večer.

9. Kolomajzník

Kolomajzník Obyvatel fóra

Možná by bylo dobré napsat kdy ta akce štědrý den začíná, podle všeho to vypadá ,že 21.12.

evainfo a myš59 tohle ocenili.
  10. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj Kolomajzlík,

myslíš? Když většina tazatelů není schopná přečíst ani to pod co píšou a ve čtení jim vadí i to, že se do tématu Řetězová květina nemůže psát.

11. myš59

myš59 Vévoda fóra

první dárek zabalený, za chvilku sklidím noční a pak zas dál akční, paráda aspon v klidu nadělám pár těst a zítra peču

evainfo, fany2020 a Xenie6161 tohle ocenili.
  12. Boty

Boty Magnát fóra

No jooo, život je krátký a proč se vysilovat nějakým čtením, já mám navíc některé sousedy, kteří mají nejraději, když jim to vysvětlím já, pěkně až pod nos... :)) jsem takový náhradní "pajda" a když se jim něco nedaří tak to odskáču já :cry:
    Jinak už mám 3 dárky a vypadá to celkem hezky :)

13. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

4 dárky a bylo by pět, kdybych já lama sklízela i vodopády, bylo tam zasazeno včera ve 14 hod a sklidila jsem až ráno, to je tak, když tam mám stromy a jsem zvyklá tam chodit 1 denně jen ráno ;)

14. Kolomajzník

Kolomajzník Obyvatel fóra

No,s tím čtením informací , to je fakt, je to tak vždy, když je něco nového. Dárky mám tři teď čekám co se vyklube z taj. výběhu, který jsem si vybrala.:))

evainfo a Boty tohle ocenili.
  15. karbar

karbar Vévoda fóra

Včera od půl druhé do dvou nešla elektrika.
    Když ji konečně zapnuly nešel internet.
    To je k vzteku. Jela jsem s dcerou jěště na kontrolu k lékaři.
    Tak se mi podařilo přihlásit se přes data.
    Internet nám pustily až okolo osmé večer.
    Akční jsem pak dala jen na baha a na farmu cibuli mám ji málo a také kvůli padátkům.
    Teď se půjdu podívat jak balit dárky.

maribeja tohle ocenil(a).
  16. Lida7373

Lida7373 Stará škola

Krásný den, tak nestačím se divit......co tu čtu....opravdu gramotnost....nulová.

A to to tentokrát není napsaní tak divně jako jindy.

maribeja a -VLADA-11 tohle ocenili.
  17. Valkri

Valkri Pisálek fóra

Prosím kde najdu řetězovou květinu?

18. -VLADA-11

-VLADA-11 Zelenáč fóra

kde sezenu retezovou kvetinu

19. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

;) na zkoušku včera večer jsem zabalila 3 dárky - dlouze jsem vybírala, překlikávala, abych pochopila, proč si mám dávat pozor a vybírat pečlivě - zřejmě proto, že změnou balení se mění i odměna a dodávané položky, takže si lze aspoň trošku "vybrat" ... pokud mi unikl nějaký hlubší smysl onoho nabádání k pečlivosti, tak prosím o nakopnutí ... teď budu pěstovat a sbírat dárkové krabice a zabalím to až později ...

řetězová květina mě také zmátla, ani ne tak to, že ji nemám, ale to že jich mám 10 dodat a 25 dostanu zpět - nešlo by tuto výměnu dělat častěji a s více položkami, např. s floreny, šlechtěnci ... ? :p

20. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Vlada a Valkri

řetězová květina až od 21.12. ;)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.