Plážový klub Divoké banány (23.6. - 29.6.2021) / Diskuse

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 22/6/21.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Rozpěstovávám, nebyla jsem tu.;) Oblíbilo si mě kolo neštěstí, 15* za sebou mi dalo 10800kr. To se mám, heč:(:p
    Padátek mám 74. Taky dobrý.;)

2. jana151049

jana151049 Veterán fóra

nejde mě sbírat farma ručně ani když se odhlásím a přihlásím tak nevím jestli akci nevzdát

3. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

čaute,
    tiež musím, čochvíľa, obnovovať hru, ale malinovky sa už chladia, v noci som si vytočila 100% do stodoly, 1xJack Darček, nejaké vrtule, SH zo zásob..
    ..a idem ja von, pod starú hrušku, sa chladiť tiež:D;)

[​IMG] [​IMG]

4. babina51

babina51 Veterán fóra

Dala jsem klienta,ale je to stejné jako unity-plantáž jede- deštný sklidí se jedno políčko a nic=odhlásit a přihlásit.Uvidím ráno a jak to nepůjde tak nasadím stromy a akce ahoj.

5. sovicka64

sovicka64 Velvyslanec fóra

Celkom som sa zasmiala ako Vas tu citam :D celkom ste mi spravili naladu v tom teple uff....
    Inak som tiez mala dnes problem taky isty ako vy :cry: No nakoniec sa podarilo a za pol hodku pojdem 2 otocku :oops: Mne padlo iba 261 poharov,zvysok sa asi rozbil :D:D:D
    Inak konecne som sa tiez dozvedela o tucniakovi ;) Neraz som sa chcela opytat ale dako mi to prislo na um ked som nebola u Pc xDxDxD No uvidime ako to pojde ,8h. no mohla byt aj dlhsia :D Mozno zajtra skoncim skorej a mozno sa zadari presadit na mobilu :) Este rozmyslam ze by som vymlatila okna to by bolo rychle umyvanie xDxDxD no neviem co by mi na to povedala majitelka xDxDxD

6. danielaloblova

danielaloblova Rádoby autor

Ahoj, chci se zeptat, už přes 6 hodin farma nepracuje, jak by měla. Bude s tím někdo už něco dělat? Každé pole je třeba F5 obnovit, je to normální? Může tady někdo povolaný napsat co se děje a jak v akci v klidu pokračovat? Protože tohle mě už fakt nebaví!!!

7. Lenka123

Lenka123 Obyvatel fóra

burds - jsem na tom stejně. Nejmíň 15x jsem se přihlašovala než se to povedlo. Takže jsem zasela poprvé v 15.30.

8. Dave Lister

Dave Lister Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj,

je problém s odezvou hry proto je nutný častý restart. Na odstranění problému se pracuje. Prosíme o trpělivost. Děkujeme.

Ať vás síla provází na všech cestách

9. alexandrakerulova00

alexandrakerulova00 Hvězda fóra

:) padatok 95
    a predsa sa toci [​IMG]
    takze toto rozhodlo za mna -akciu nerobim xDxDxD
    na toto nemam nerv xD , tym myslim to neustale nacitavanie
    nech sa vam dari :);)

10. 14087

14087 Dozorce fóra

Mě to teda šlo dobře na mobilu :) ku podivu.. pajdátek nevím kolik napajdalo, ale už něco málo hotovo ;)

11. Apachie1

Apachie1 Velvyslanec fóra

Také mne to takhle hrát moc nebaví... Jen jestli nám to RT nedělá schválně xDxDxD
    Co takhle posílit technické zázemí, když to servery nezvládají? Je to stále dokola :oops: pruda, Ale fakt je, že mne nikdo hrát nenutí ;)

12. taraba

taraba Rádoby autor

Tak zase se to seká, neustálé restarty, není přehled co se načetlo, a sklenic místo jen 166, tak že mám již po akci, to nelze dohnat vzhledem k množství, které padají podle nastavení aby se nakupovalo za peníze, proto jsem asi rok nehrál, abych si od takových neseriozních věcí odpočinul, a po cca 2 nových měsících hraní, zase vše zpět.

13. pompo68

pompo68 Znalec fóra

Neposklízím nezaseju že se na to

14. milteska

milteska Expert fóra

...........a mě už to taky nebaví,ani ta F5 nepomáhá:oops:

burds, danielaloblova a -Jiřulka- tohle ocenili.
  15. sergejko

sergejko Perspektivní autor

To to dnes je cista katastrofa hra mrzne dam obrat a nic znovu načitam po 3min načita a zasa ledva oberiem a ledva zasadim hodinu trvalo kym som ako tak zasadil

16. -Jara05-

-Jara05- Hvězda fóra

Je zvláštní, že u mě je vše, až na pomalejší načtení hry, v pořádku. Sklízím bez problémů. Čím to jenom je, pro hodně z Vás je hra nehratelná a pro část je vše ok.
    Snad zítra bude lépe!!

17. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

No já jsem byla extrémně vzteklá, když jsem si včera koupila toho Puffina a stejně jsem rozpěstovala až kolem půl deváté po příchodu domů. To prostě nereagovalo na nic. Snad bude líp a nezahodila sem ty kačky z pajsejfky zbytečně. :eek:

18. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

:cry: nevyměnili programátory? je to čím dál horší, 3x kliknu, zamrzne, dám F5, 3x kliknu a znovu a znovu a znovu ... zřejmě je to upozirnění, že bych měla uvažovat o jiné hře :p, pěstovat, sklízet, plnit akci prostě téměř nejde

19. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Všechny tři důležitý ledničky aktivní a včil už lážo plážo!8)

20. jan.svatek

jan.svatek Ikona fóra

Tak jsem se do toho přece jen pustil, ale co to dělá (v Unity klientu s kombajnem) při snaze přejít z Plantáže do Pralesa, mě přesvědčuje, že jsem tentokrát udělal chybu, že jsem se do toho (jen kvůli KFC) pustil...
    No co, když už jsem v tom rozpustil něco SH a ZH, budu pokračovat, ale radost, radost, milý RT, ta tam chybí...

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.