Plážový klub Divoké banány (23.6. - 29.6.2021) / Diskuse

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 22/6/21.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Miloslav11

Miloslav11 Perspektivní autor

• Necituj příspěvek bezprostředně nad tvým. Začni psát do nového a dotyčného pouze oslov. Skali
    ezzra
    Ahoj ezzra:DNaprosto s Tebou souhlasím, zejména v té části, že z nás chtějí vytahat co nejvíc-.- Jednou sem to napsal, pravda trochu ostřeji, až mě za to blokli...:wuerg: Každopádně ten agitátor, co si řiká Pitrýsek, by si měl najít holku a prácixD:cry:xD:cry:xD

***odstraněna citace předchozího příspěvku (zbytečné zahlcování fóra)

Naposledy upraveno moderátorem: 22/6/21
  2. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Miloslav11: Vadím ti a štvu tě hodně? Tak to už jsem spokojený, můžeme klidně pokračovat v jiném vlákně....
    Už se těším až bude zítra 14h :D.

3. stefan.h

stefan.h Aktivní autor

Ahojte,tak do akcie určite nejdem...slabé odmeny a stonka tiež nič moc.. Vlastne v poslednom čase stonky veľmi slabé..v začiatkoch farmerami to bolo oveľa lepšie...Všetkým, čo do akcie pôjdu, držím palce...8)

4. -Jara05-

-Jara05- Hvězda fóra

stefan.h - to bych s tebou nesouhlasila. Z počátků stonku tam mám z akce větve, které nedávají ani 1000 BZ. A pokud mě paměť neplete tak se pěstovalo, na tehdejší podmínky na farmě, akčních kytek také dost.

5. Ciri13

Ciri13 Dozorce fóra

Do akce půjdu, ale hrotit ji nebudu. Časy stonků mě nechávají klidnou. Stejně jako -Jara05- sklízím každé ráno ráno. Hlídat časy stonku a dekorací by bylo nad mé síly. Na Baha jsem 409. level, tak TBZ se hodí. Stejně jako sezónní bodíky. Značka ideál by bylo mít hotovo na střední úrovni. Dovolená se mi blíží a v práci pracovní nasazení stoupá (každoroční předovolenková klasika). Tak uvidíme, jak bude čas vybírat ledničky...

6. sovicka64

sovicka64 Velvyslanec fóra

Tak ja ako vzdy idem do akcie,i ked som to zbehla iba letmo xDxDxD Zacnem asi dost neskoro lebo zajtra ani srnka netusi ako dlho budem v robote :mad: No kam sa dostanem tam budem a mozno aj na konecnu ,uvidime ako to pojde a ak nie tak sa svet nezruti a ani ja xDxDxD Prajem pekny zvysok dna :)

7. ezzra

ezzra Hrabě fóra

Miloslav11...No Ja nesudim ci Pitrysek potrebuje zrovna zensku a pracu,,,ale nech sa realizuje a agituje dalej,lebo niektore jeho postrehy su fajn..omluvam sa ked Pitrysek je dama:p,,kto sa hra nezlobi;)

a jejda..ja som, tie blokady mala aj na niekolko mesiacov za nevhodne vyjadreniaxDxD a som tu. A k akcii,,je nakazdom co si vyberie,,nic neni povinne..

A s ..Jara05,,suhlasim aj ja tu stonku odkliknem rano a vecer naraz..Dlho nebola v hre a bolo dobre,,hra sa posunula na vyssi level ,,tak pomoze,,a pred 10 rocim sme boli frajeri ked sme ziskali dekoraciu z 100BS..ale vyvoj ide dopredu

Nech sa kazdemu dari zdolat akciu do ktorej sa pustite:inlove:

Naposledy upraveno: 22/6/21
  8. kája53

kája53 Expert fóra

Miloslav11 - já mám nejspíš taky na něco jiný názor než ty, takže jsem důchodce, obézní a mám málo vlasů, to jen, kdyby tě napadla zase nějaká vtipná glosa.

9. coneznam

coneznam Osvícený autor

Zkusím. Už jsem nedělala akci pěkně dlouho. A osmihodinovka je ok, nemusím sedět přikovaná k počítači celý den. Sezónní body se určo hodí. Jsem ve skluzu

10. berkaKolchoznice

berkaKolchoznice Vévoda fóra

Jako vždy zitra nastoupím s vidlema,holínky ani nemusím nazouvat,v tom vedru stačí bosky :D kam se dohrabu bude i pro mne překvapením,ledničky mne netrápí,stejně se v horku nemají moc otevírat ... alespoň já tak doma " sprdávám " každého,kdo ji neustále, v parném létě, otvírá :p

11. 14087

14087 Dozorce fóra

Do akce jdu a co zvládnu to zvládnu, osmihodinovka pro mě v pracovním procesu ok ;) poslední honby v akcích bylo pro mne fiasko získala jsem jen dvě řady do stonku.. tak hodně štěstí všem kdo jde do akce také :D

12. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Na plantáži jsem zasela lablab, v pralese bude zrát hoja; tučňák mne snad nebude odpojovat, koupila jsem si ho, tak doufám, že zítra zahájím akci úspěšně a budu plnit a plnit až do úplného konce ;)

13. INČUČUNA1959

INČUČUNA1959 Komisař fóra

Do akce samozřejmě jdu, ty lednice na čas budou náročnější, ale co stihnu, to bude. Banánů mám na rozdávání, ale pro začátečníky je to výborná akce, tak všem přeji hodně zdaru a trpělivosti.

14. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

"Kočka leze dírou, pes oknem, pes oknem, Nebude-li pršet nezmoknem. A když bude pršet zmokneme, zmokneme, na sluníčku zase uschneme"

Kdybych měl tedy zmoknout a někde dlouho schnout napíšu i tak je vybráno!
    Takové akce není vhodná pro náctileté hráče farmy.
    Já sám za sebe raději tedy zmoknu ale na čerstvém vzduchu někde daleko od zástrček na 220 voltů.
    Všem ostatním přeji příjemné přisátí na monitory, tablety a telefouny...
    Váš Jonsdorf...

15. babina51

babina51 Veterán fóra

Tak děsivka se nekoná,akci pojedu,ale lážo plážo kam dojedu tam budu.

16. .mamaz.

.mamaz. Vycházející hvězda fóra

Píše se tady o tučňákovi a já pořád nevím, k čemu je a kde ho najdu. Poraďte, prosím.

17. raddre

raddre Baron fóra

taky do akce jdu, ten stonek není k zahození, +1 při sklizni plodin s kategorie "ostatní plodiny" na bahamaramě na 6 hod., když většina rostlin spadá do této kategorie a má krátkou dobu růstu. Co stihnu, to bude, nikde není psáno, že musím mít vše, odměny neřeším, čas u stonku také né, sklízím jednou denně, víckrát si stejně nevzpomenu. Koukala jsem se na akce z předchozích let, naposledy v roce 2013 byla mezi jednotlivými akcemi 24.hod. pauza, pak už šly těsně za sebou a o odměnách pomlčím, protože mám plnou lištu dekorek do 300 BZ, které už nejdou ani do nebe, stejně tak spoustu stonků pro které se plenily stodoly a dohromady mi nedaj ani to co jeden stonek z dnešní doby. Hraji jen tak pro radost(tedy pokud Unity šlape) a hlavně se ráno nebojím, že mi bouřka zničila úrodu, nebo, že jsem se nestihla do 24.hodin přihlásit a na polích mám plevel:D

18. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Hezký dník v klubu :) včera jsem přišla dost pozdě večer a tuto akcičku na foru nějak přehlédla :p dnes sice nucené volno, ale už ji ani nezačnu, protože TBZ nehoním, ale stoneček je pro někoho fakt dobrý ... i když jednou za tři dny :D. Moje bahamka je plná zvířátek a stromků - syslím zásoby na trh a Topky ... tak držím pěsti, ať vám ten dračí meloun roste co nejrychleji ;)

19. Richards76

Richards76 Expert fóra

Ahojte, akciu skúsim koľko sa bude dať. Len sa bojím začiatku, na farme chcem pozbierať papraď, 30 políčok v pohode, potom už nemôžem. Kliknem a papraď ostane. Má ešte niekto takýto problém. Hrám v klientovi.
    edit: saguaro to isté, pár políčok pozbieraných, odhlásiť prihlásiť a dookola
    edit2: 305 pohárikov zo saguára, konečne chápem význam klávesy F5

Naposledy upraveno: 23/6/21
  20. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Ahojky všem! Jsem utahaný, unavený z práce, životního prostředí(celý den v práci příšerný rachot, těším se v buse na ticho a hned u domu nastartovaný boeing - převlečený za sekačku. Sekali minulý týden v pátek, kdy jsem měl 1 den volna...) a jsem, žel, unavený i z akcí, kde neustále musím honit padátka... Poslal jsem plážovému klubu čumkartu, že se nedostavím. Čert vezmi stonek i vše ostatní.
    Všem, co mají ještě dost elánu a chuti k této akci - zdar, zdar zdar.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.