Plážový klub Divoké banány (17.6. - 23.6.2020) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 16/6/20.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Nemám já to štěstí? Z kompenzačních pěti párty lístků jsem vytočil červené králíky, 8x SK, růžové želé, ninja chameleona a pozor bonus +1 ke sklizni stromů na 6h a předtím na dílny. Kupóny a bonus ke sklizni na mě jen mávaly ,-) stromy dávno sklizeny do 6h nedorostou a dílny nemám na ploše.
    Grafika se opět povedla, to bloudění bude taky prima, cesty jsem prošel, tak jen pěstovat.

2. pazourek47

pazourek47 Pisálek fóra

Čím dá je to slabčí a ničem ,hraji to dost dlouho a dříve to bývalo zajímavější

3. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Nevím, jestli je to míněno jako kompenzace, ale z 10 polí při rozpěstování melounů vyskočilo 9 skleniček. To by bylo vypadávání přímo luxusní :) - počítám ovšem, že to tak nejspíš nebude po celou dobu akce.:p

astrid888 tohle ocenil(a).
  4. -samadoma-

-samadoma- Rádoby autor

To by ta ruka taky musela spolupracovat s hlavou, hlavně že jsem aktualizovala a klik... sklizeno ve 14h 2 pole 24h rostlin a nic ale zato mám 3oranž.osly z kola neštěstí

Pitrýsek47 a -migos- tohle ocenili.
  5. naruto2002

naruto2002 Vycházející hvězda fóra

Chci se zeptat,jestli pro ty šťávy mám chodit do toho podlaží klikat na ledničku?Děkuji za info ;)

6. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

tak úkol splněn, co nejdříve dostat prales do původní formy, a akci už nějak doklepu ;)

[​IMG] [​IMG]

7. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

naruto2002 - ahoj, pokud chceš Pomerančovou šťávu, Citronádu nebo Limonádu, tak ano.
    velká lednoce.png

8. naruto2002

naruto2002 Vycházející hvězda fóra

Skali,děkuji ;)

9. Skali

naruto2002 - za málo :)
    Dobrou noc

naruto2002 tohle ocenil(a).
  10. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Nic proti,ale akce mi příjde řádně odfláknutá. Opravdu nešlo hrací plány udělat přehlednější?!?Klidně mohla být jednotlivá políčka ohraničená( asi jako v akci když se na ně klikne) a očíslovaná.o_O

matlafous123, Veselka a waldemar71 tohle ocenili.
  11. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

V prvním podlaží zůstávají jen stopy, ve druhém a třetím už jsou ohraničené plošky (jako plástve). Krokodýl se ukazuje tam kam se lze posunout, tak je taky přehled. Číslování by rušilo celkový dojem.
    Dole je jen pláž (písek) nahoře podlaha ,-)
    Je fajn, že se nemusí dodávat jen melouny a ost. akční, ale dá se doťapkat i dál.
    Políčka 12,15,16 sice nejsou na stonek potřeba, ale dají se získat dobré odměny třeba za pomeranče, na splnění nepotřebujeme melouny.

Naposledy upraveno: 18/6/20
  12. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

prepestované by som už mala, bonus musí padnúť, keď mám prepočítané skoro presne pred koncom pestovania, zato včera cez obed z 300 PL len raz 100% do stodoly a 2x +1/6h, tak už len behať po chladničkách, to asi nechám na mobil, nech pípa, čo 5 hod.:D;)

13. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Chjo, to skoro vezme chuť pokračovat v akci, když já mám od včerejšího pozdního večera druhou celkovou sklizeň a Ty máš prakticky hotovo 8) No a pro naši společnou sousedku (zatím bez čepice) to moje povzdechnutí platí taky... ;)

14. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

Y_n_O, tu to máš jedno, stále musíš do akcie nakukovať, hlavne čo najskôr otvoriť veľké chladničky s limonádami, tie zdržujú;)

15. bodlinkaMici

bodlinkaMici Perspektivní autor

Dobrý den, prosím o radu, nějak jsem se zamotala a ve druhém podlaží chtějí japonského kapra, mám jich málo, chtěla jsem koupit ale nemůžu je najít, zvířata, šlechtitelství? už jsem z toho janek, děkuju
    Y_n_O děkuju

Y_n_O tohle ocenil(a).
  16. Y_n_O

DANKA722, jedno je kolečko od tragača... Já musím vykoumat, jak sladit sázení na normálních a na pohopolích tak, abysem to stihla, když budu mít čas farmařit. Ale dala jsem se vojnu, musím bojovat :D

EDIT: bodlinkaMici - produkty.

GordonSargent, astrid888 a DANKA722 tohle ocenili.
  17. Skali

bodlinkaMici - ahoj, je to produkt výrobny Rybník s japonskými kapry

jap kapr.png

astrid888 tohle ocenil(a).
  18. Mikeš

Mikeš Titán fóra

I dnes jsem za mimoně. Sklidil jsem bez MJS a doufám, že jsem tím způsobil velkou radost.
    Jsem si vědom toho, že jsem farmář k ničemu. A nepomůže ani lišáček a ani viky.
    :DxD

Edit
    Také jsem si vždycky myslel, že se mi to nemůže stát.
    :D

moncicak7070 a vladca tohle ocenili.
  19. modro.ocko22

modro.ocko22 Hvězda fóra

Y_n_O
    po prvé s tebou souhlasím,není v tom závist nebo tak něco,ale nechuť pokračovat dál,když několik z Vás už máte hotovoo_O

Veselka tohle ocenil(a).
  20. Y_n_O

modro.ocko22: Já jsem si jen trošku fňukla. xD U mne to funguje jako adrenalinová injekce. A dám to a bastafidli 8) Zabiják mi pomůže xD

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.