Plážový klub Divoké banány (17.6. - 23.6.2020) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 16/6/20.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

[​IMG][​IMG]
    Já tedy nevím, ale když najedu po 14 hodině na farmu a je akce, tak mně vždycky naběhne přes půl obrazovky okno právě s probíhající akcí s názvem. Takže vím, že ta akce jede, pokud se mně to neobjeví, aktualizuji ještě jednou a pokud ani pak ne, tak zjišťuji, kde je problém.

Ne že bych byla nadšená s posunu akce, to vůbec ne, ale že akce neběží bych zjistila i bez ofika, že je někde problém a že bych asi raději neměla zbrkle sklízet.

2. VivianLive

VivianLive Rádoby autor

Ano, bylo to oznámeno před začátkem, ale... jsem asi blbá, že jsem se nepodívala znovu a nepřesvědčila se, že nastal problém a vše si sklidila a pak čučela kdeže ta akční je, když jsem si na baha sušíla dlouhodobku. To mě ta kompenzace nikdy nemůže nahradit. Fakt fajn hra :)

-mariemk-, maribeja a Veselka tohle ocenili.
  3. libakos

libakos Titán fóra

Zvykli jsme se si ,že to poslední dobou super funguje,takže aspoň se nám to přístě nestane;);)xD

4. janaj

janaj Velvyslanec fóra

Přesně. Jsem na mobilu, tudíž nouzovka a jsem ráda že jsem ráda.... Na fórum kolikrát čas ani není.

5. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Je pravda,že jsem před akcí okouněl na fóru a o odložení akce sem se dočetl.Sice nechápu ,že to postihlo všechny nové a ta desetidenní je v pohodě.o_O
    Jinak vždy ve 14 hodin restartuju hru a nejprve kouknu do secí tabulky,zda li je tam akční plodina.Pak teprve zjišťuji co se děje.
    Ve srovnání co se dělo v minulosti,je tahleta situace brnkačka! Tehdy jsme nevěděli zda akce vůbec začne a o nějakých informacích předem, jsme si mohli nechat akorát zdát!:cry:
    Pro začátek vypadlo 361 sklének.:)

Naposledy upraveno: 17/6/20
  6. pinda-ada

pinda-ada Vycházející hvězda fóra

Nevím co mám aktivovat na stromě moudrosti. Díky

7. kaolín11

Jsou to všechny ty co nejsou úplně celý zelený!;)

8. pinda-ada

ALe to se asi podle mě týká tý akce co běží teď ne, nic jsme nenašla teda

9. kaolín11

Všechny runy co nemaj plně zelenou barvu jdou aktivovat.UŽ sem je aktivoval ,tak nemohu ukázat!

maribeja a Pitrýsek47 tohle ocenili.
  10. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

Je pravda, že mám také hodného souseda....... Důležité info importuje s předstihem....

A tak i jeho zásluhou mám 361 sklenic ...... [​IMG][​IMG][​IMG]

11. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Stromy po obvodech plus hoja v pralese: 176 a pobyska na planzati 173 = 349 hopsadel. Rozpestovani bude pomalejsi - nechce se mi vykopavat aktivni TBZ bonusy.

12. pinda-ada

Tak zase tolik hvězdič nemám na všechny zbývající ok díky

13. rammstein2

rammstein2 Perspektivní autor

Na mne žádné informace prez celou obrazovku nejdou. Na PC bych možná zjistila, ale na telefonu je to mizerie.a vlastně a bohužel i toto forum Mám deleko nejdostupnější než na PC. Přišla jsem asi o 160 sklenic

14. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Tak já mám taky:[​IMG] o_O na plantáži pobyška, ale co překvapilo, 160 padátek z xxl stromů v pralese.

15. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Můžete to tu klidně napsat i tisíckrát, jak postupovat před začátkem akce, ale je to marné.
    Vždycky jsem to tak automaticky dělal a zrovinka dnes se mi to tak nějak nepovedlo.
    Nastal zkrat a bylo vymalováno. Jdu se stydět do háje zeleného.
    :D

16. maminka78

maminka78 Stálice fóra

Teď jsem zasadila na rozpěstování a koukám,že je byl posunutý začátek.Ještě,že jsem se sem nehnala na 14:00,určitě bych taky sklidila.

berkaKolchoznice a Pitrýsek47 tohle ocenili.
  17. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

panaboo: super příspěvek :D
    mobily, mobily taky technická vymoženost a vida i ty zklamou ;) no 16h a já pryč, tak jsem šupajdil na 17h zpět, jasně, že jsem začátek vypustil z hlavy, ale to se dožene, ne?

18. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Jsem na tom stejně, málokdy stíhám úplný začátek ve 14:00 a teď se ukázalo, že to může být prospěšné. Samozřejmě jsem taky sklidila dřív, než jsem šla na forum, naštěstí to už ničemu nevadilo. A ještě jsem z toho vyrazila kompenzaci :)

19. stěby

stěby Polobůh fóra

Nechci vůbec prudit, od toho jsou tu jiní. Přišel jsem v 17.30, koukl na fórum, přečetl si nářky, zjistil posun akce - a moje chuť nezačít je stejná. Ale za bonusový kód děkuji, ten jsem si s dovolením také vzal 8):p. A teď jdu sklidit. A už nezaseju...

20. elen45

elen45 Magnát fóra

ovšem takový trdlo jako já nikdo není zadařilo se mi sklidit před dozráním takže nemám žádné akční a budu čekat 5 hodin na 5 kousků a samozřejmě, že jsem sklidila dlouhodobky takže nemám ani padátka prostě den blbec

Naposledy upraveno: 17/6/20
    Trepifajksl a larelay tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.