Pirátský ráj (11.9. - 17.9.2025) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 10/9/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. 14087

14087 Titán fóra

Na baha už neplním akce, nepadalo mi to a musela jsem dokoupit 72 padátek, páč mi to přišlo škoda nedodělat pro tu trochu, ale taky je mi líto fl, používám je v alpách pro kombajn..
    Tak že mám hotovo, ale tentokrát to fakt dřelo

Naposledy upraveno: 17/9/25
  2. jana151049

jana151049 Hrabě fóra

Mě se zase nenačetly padátka.Teď jsem sklidila 8-mi hod s SH abych to stihla a padátka nikde.To mě fakt baví.Dokupovat nic nebudu,kašlu na bednu.

3. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Tak jsem dokoupila 14 padátek a zítra se budu divit co zase vypadne z piccolky:p;)

4. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

jana151049 - ahoj, zkus se odhlásit a znovu přihlásit, poté zkontrolovat stav, případně můžeš kontaktovat herní podporu a požádat je o prověření.
    Jak kontaktovat herní podporu

PS: zkus požádat spoluhráče o padátka, pokud ti jich chybí už jen pár, určitě rádi pomůžou
    Zasílání a výměna dárků

Naposledy upraveno: 17/9/25
  5. k.vitek

k.vitek Titán fóra

stav padátek na poslední úkol 530/900 zpráva v láhvi
    Tak jsem se s posledním úkolem nepopasovala... dnes to v terénu prostě nevyšlo. :oops:

Aktuální časomíra do konce akce 0:09 hod.

6. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Tak jsem to doklikala včera za pět minut dvanáct. xD Teda, za deset deset. Sice jsem musela dokoupit 50 pajdátek, neb jsem příčínou pracprocesu promeškala nějaké sklizně pokráceného čajotu a lablabu, ale mám včecko. Sice ta jedna pikolka za to nestála až tak moc, netuším, co z ní vypadne, nejspíš vílí pramen :)
    Ale dokončila jsem a jsem ráda, že všecho SH a vrtulky jsem neobětovala zbytečně.
    Teď jen doufám, že s florenovníkama a jedním kloboukem nastřádám na balíčky u té dekorace.

7. Honzulka05

Honzulka05 Ikona fóra

Já přesně jak jsem vyvodil tak se mi to nepodařilo dodělat a strašně mě to štve, protože o asi 1h (nemohl jsem dříve zasít) dal jsem na plantáž pohopole s bonusem na rostliny a ono mi chybělo pár (kolem tisíce krátkodobky) a stejně mi to časově nevycházelo vybrat ještě tu nejvíc cennou dekoraci :sleepy:

Tak ostaní dvě navíc mám, řádek mám, takže mi to vlastně může být jedno

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.