Pirátský ráj (11.9. - 17.9.2025) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 10/9/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Honzulka05

Honzulka05 Ikona fóra

Tak ráno snad bude poslední sklizeň dlouhé rostliny a pak na den dám snad i trochu delší rostlinu (třeba helikónii nebo tak), protože jak říká Y_n_O "jde se do procesu"

Ale jakoby kolo dráždit nebudu, i lístky už docházejí (mám jich asi 150, takže je chci shraňovat do budoucna), takže jsem to vymyslel tak, že jsem dal bonusy do slotu a bylo

S kratší to bude trochu složitější, protože mám asi jen 4,6 tisíce z požadovaných 10k, ale to se dožene, hlavně teď chci dohnat padátka, kterých mám 515 a potřebuji alespoň těch 800 na řádek že jo.

Stějně si myslím, že to stihnu (sice s odřenýma ušima jako vždy, ale mohl bych to dát)

2. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Ja som pokročil s padátkami pokročil.Ešte mi ich chýba 107 ks.Možno ráno mi ich t
    koľko napadá ak nie ešte je času habakuk:D:D.
    Dnes ráno tých chýbajúcich pajdátok mi napadalo tak že už mám hotovo;););).

Naposledy upraveno: 15/9/25
  3. tomasfiser6

tomasfiser6 Pisálek fóra

kdo poradi jak na padatka

4. Vanda

Vanda Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj tomasfiser6,

nič sa nezmenilo, treba sadiť a zbierať dlhorastúce rastliny, na Bahamarame najlepšie vychádza zelenina s možnosťou skrátenia rastu remeselníckymi produktami, ak máš aj Maskou Tiki (ak nemáš, môžeš požiadať farmárov o darovanie)

upload_2025-9-15_23-30-56.png upload_2025-9-15_23-31-35.png

5. henbane

henbane Pisálek fóra

Zase akce ,která bude tahat penízky kapes. Poslední dobou takových akcí poměrně dost . Nevím jak komu, ale mě jedna sklizen hodí maximálně 50 padátek . Ale spíš mě padá do 36 . Tak nevím co délám špatně ,když zde všichni jásají ,jaká to bude brnkačka .

6. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

henbane - ahoj, na jásání to moc není, zvláště pro ty, co nemají moc času točit třeba zeleninu na plantáži do úmoru, nicméně pro zisk řady na stonku je třeba 820 padátek (pokud se nemýlím) a to se zvládnout podle mě dá. Dalších 30 padátek asi taky není až taková tragédie. V dalších krocích se dodává jen akční rostlina. A až v posledním kroku je potřeba 900 padátek, což je hodně, nicméně se dají odměny dle mého klidně oželet a prostě ten poslední krok nedělat
    (možná to bude i můj případ, bo času je málo a kvůli jedné pikolce se nestrhnu. Uvidíme...) ;)
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

U mě zatím takto:
    zpráva v lahvi.png

PS: kdybych nezapomínala provětrat JC, už mohlo být hotovo.
    (Z lablabu mi vypadne bez JC okolo stovky pajdátek)

7. k.vitek

k.vitek Titán fóra

aktuální stav (vybrala jsem si první Kompasovou růži):
    bojuju v úkolu 10... 592/2.030 tropický špunt
    takže mi chybí ještě 3.873 tropického špuntu (základní délka růstu 10 hod.)
    a stav padátek na poslední úkol 110/900 zpráva v láhvi

Tak to nevím, jak se s tím popasuju... zítra asi nebudu mít v terénu přístup k Farmeramě :oops:
    A navíc mi dochází "pošťuchovadla na množštví"...

Aktuální časomíra do konce akce 28 hod.

8. kocieva

kocieva Dozorce fóra

Pěkný večer.
    Už mě to přestáválo bavit, pořád honit padátka, nechtělo se mi s tím "camrat" až do zítřa 22.00 hodin, tak jsem tomu trochu pomohla (naštěstí dostatek SH je, ale kdo nemá, nevím, nevím . . .).
    Holt nemám štěští na padátka na plantáži. Zajímavé bylo zjištění, že z celé plochy stromů (směs nových, hlavně albízia) mi vypadlo 120 lahví a z lablabu 107 lahví.
    Dalším pluskem této akce bylo pro mě zjištění, že si u alchymisty mohu vyrobit léčebnou mast! Já na to úplně zapomněla, v řemeslnický čtvrti jsem už také léta nebyla. Od teďka rozjedu výrobu a půjdu s tím i na trh.

Takže hlásím hotovo:

https://prnt.sc/jdgh23Zlje1c

9. lacrima

lacrima Ikona fóra

Jo, jo, jooo ... Jaruno , kdyby jsi se nazakecávala někde jinde , mohlo to být hotovo už včera. [​IMG]

[​IMG] [​IMG]
    Gratuluji rychlíkům a ostatním držím palečky k zdárnému dokončení celé akce.
    Přeji všem pohodový večer.

P.S.
    Ta Jaruna , to jsem já ... já Lacrima . Já jen, aby to nevyznělo, že tady někomu nadávám . [​IMG]

10. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Mne na bočnej farme chýba ešte 166 ks pajdátek neviem koľko mi ich napadá ráno a do konca akcie či to výjde;);).

11. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Chybí mi 400 padátek. Přeji vám všem krásnou dobrou noc,;) Dnes končím.:)

12. tronaldo55

tronaldo55 Velvyslanec fóra

po veľmi dlhej dobe sa mi stalo, že som akciu dokončil len tak tak :D

13. Madulka_cz

Madulka_cz Dozorce fóra

Dobré ráno.
    Akci jsem včera zdárně dokončila. Dlouhodobku jsem přepěstovala :p a padátka byl zase nedostatek. :sleepy:Ale vše vyřešeno a akce je zdárně za mnou. ;)
    Přeji hodně štěstí, pěkný den a mnoho úspěchů ve hře xD

14. Helena1313

Helena1313 Stará škola

Ahojky, zprávy dopadaly, :) konečně hotovo! Přeji všem, ať se daří! :):)

15. babina51

babina51 Hrabě fóra

Uf to byla štrapác s padátkama,ale zadařilo se mám hotovo ,na obou farmách.

16. Alustriel

Alustriel Pisálek fóra

10 hodin do konce akce , 11 úkolů z 12-i splněno . Ke splnění dvanáctého chybí 539 padátek . Farma jede 24/7 , akční rostliny napěstovány s pomocí SH o víkendu ( tak jako při každé akci ) přesto to nestačí . Myslím , že další akce na Bahamě s velkou pravděpodobností vynechám . Gratulace úspěšným .

17. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

chybí 355 padátek na pikolku 8)nebude svět se nezboří ale RT by se mohlo zamyslet nad těmito počty obzvláště na baharamě (vlastně proč- kupujte si koše budou penízky)

18. INČUČUNA1959

INČUČUNA1959 Baron fóra

Ráno jsem vše sklidila, ale na Bahamu jsem to nestihla, v 7.30 vypli proud a byla jsem namydlená. Teď jsem konečně akci dodělala. Ale tentokráte jsem spotřebovala SH hodně. No ještě že jsem to nahnala, jinak bych dokončení nestíhala. Kdo má hotovo, tak moc gratuluji.

19. Prepperka

Prepperka Polobůh fóra

Uf uf, to teda bylo něco, ale jsem v cíli. Jen s vodou a hnojem se to snad nedalo dokopat ani jen k řádku. Snažila jsem se od začátku pravidelně sklízet, ale nestačilo to. Kolo vůbec nepomohlo, tak jsem v pondělí ráno nasadila do diamantu +200% a spustila aspoň 3 Jacky. Jela jsem pomocí SH a velkých polí, ale než jsem dopěstovala potřebnou akční, trvalo to těch 30 hodin, akorát jako prodloužený bonus.

A pak stále ještě 700 padátek... Nakonec jsem je dnes po ranní sklizni dohnala, ale teda celá akce byla fuška neskutečná. Myslím, že tak šílené pěstování ani za to nestálo. Kdybych si dopředu spočítala kolik sklizní vlastně na jedné jediné ploše bude třeba, akci bych vynechala. Nejde mi ani tak o vložené bonusy, ale mého času to vzalo víc než jsem chtěla dát.

Příště, až bude zase akce na jedné ploše, a ještě na Baha, zbystřím, a vše pečlivě dopředu promyslím. Na druhou stranu teď, když mám hotovo, jsem ráda že jsem dokončila, byla by to totiž první akce po dvou letech, kterou bych nedokončila nebo úplně vynechala. Takhle mám řetěz nepřerušený. 8)

20. Ciri13

Ciri13 Velvyslanec fóra

Sklizen poslední lablab, poslední padátka dopadaly. Komplet hotovo. Myslím, že se takto dlouho "nepochlapím". Prodloužený víkend v zahraničí, nebyl v podstatě čas sklízet ani dlouhodobou plodinu. V neděli po návratu jsem se do toho opřela - KŠ bonus nedalo, tak jsem sáhla do vlastních zásob. Pustila jsem i SH a vrtule. Pak mi chyběla padátka. Končím dnes. Neděkuji. Stačilo.
    RT tlačí moc na pilu.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.