Pirátské nebe (25.7. - 31.7.2024)

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 24/7/24.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Prepperka

Prepperka Hvězda fóra

Mám hotovo od včera, ale kolo nijak nepomohlo, musela jsem si pomoct sama. K MJS jsem do zlata přidala 100% na pole a aktivovala 3 Jacky. Nemám teď tolik času pravidelně sklízet, tak jsem si to raději pojistila, těch rostlin to chtělo opravdu hodně.

Jediné, co mne mrzí, je, že jsem podle předběžného kalendáře čekala o víkendu děsivku, a tak jsem chtěla aktivované bonusy využít i pro ni (opravdu nutně potřebuju navýšit počet rostlin). Když ale ani v neděli nebyla děsivka oficiálně avizovaná, spustila jsem akci naplno. A ejhle, stačilo počkat ještě jeden den. Já už ale nevěřila, že by do konce této akce děsivka ještě přišla, a tak jsem šla na jistotu a bonusy spustila právě v tu neděli. Škoda, moc by se mi ty Jacky na hřbitově hodily.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.