Pikantní dny na farmě (7.10. - 14.10.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 6/10/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. švestinka

švestinka Velmistr fóra

samuelkos a další hráči v nižších levlech než 69: v minulosti to takto bylo dost často, že celé úkoly mohli splnit jen hráči s vyššími levly. Mám z těch dob několik nefunkčních řádků na stonku, kdy jsem nemohla vše splnit. Tak radím trpělivost. dají se splnit jen některé části úkolů, nebo neplnit tentokrát nic a prodávat na trhu to po čem je poptávka. Krejcárky se vždycky hodí. Všem přeju hezký večer!!!!

Naposledy upraveno: 7/10/14
  2. bebga

bebga Rádoby autor

včera jsem se nedostala na farmu, takže žádná příprava na šlechtěnce, superkrmiva mi sežraly kukačky, zatím je vše dost drahé, no nic, s chutí do pěstování :) ať se vám všem daří

3. Aspirinek

Aspirinek Pisálek fóra

Hm. Těší mě, že se vám všem akce tak líbí. Osobně budu mít další prázdné patro na stonku. :/
    Ze šlechtěnců mám jenom ta hnědá prasata a zbytek nemám šanci vyšlechtit, protože všechno SK zahučelo do nedávné akce s kukačkama.

4. Baroland

Baroland Ikona fóra

Bez turba,ale s runou, trvá 40 omáček 90 hod. (40x2,15) To je něco přes půlku úkolu.Není kam spěchat.

5. cocrouche62

cocrouche62 Rádoby autor

Tak se našlechtila králíky, ale když jsem viděla cenu okolo 49.000 kr na trhu tak jsem začala prodávat.To prostě nešlo odolat:)

6. jana563

jana563 Dozorce fóra

Proč nejde mlít omáčka na Baha?Sázet tam jde,tak by logicky měl fungovat i mlýn

-Strouhanka- tohle ocenil(a).
  7. bludička49

bludička49 Vévoda fóra

Dobrý večer všem,tak všude zasazeno na 1x1 s vodou a hnojem,ve stodole kolem 1000 habanera a mlýn mele prvních 10 kousků,turbo nemám,ale nevadí,jak domelu,dám zbytek a pak už budu pěstovat jen do úkolu,o půlnoci sklidím,nasadím a zaleju a ráno mě to vyjde akorát na sklízení a pak trádá do lesa,jestli nám tam ještě rostou nějaké hříbečky.Hezkou hru a ať nám padá ocet.xD

-Ilonka61- tohle ocenil(a).
  8. Hrnkajda

Hrnkajda Vážený autor

já mám rozpěstováno , už mám zasazeno na všech polích. Šlechtěnce jsem měla a přebytky rozprodala. Octa mám prozatím 138, takže snad dobrý. Na odměny se těším. Takže jeduuuuuuuuuuu. Osmihodinovka mi vyhovuje. Jen nevím jestli to namelu úplně nejdřív, nebo budu čekat, ale asi začnu mletím, ať to mám z krku.

9. mousicka

mousicka Guest

Ahoj jana563,
    bohužiaľ, nie sme realizačný tím hry ktorý tvorí túto hru a preto to nevieme ani my. Dá sa to stihnúť aj bez mlynu na Bahame úplne v klídku aj v predstihu ale verím,že aj napriek tomu ťa to neodradí.Ja takéto akcie kde treba veľlmi veľa vypadávatiek,alebo ako boli sudy,či kde sa do úloh musí niečo vyrábať ako teraz a bez šľachtených zvierat v stodole a na trhu :D - mám celkom rada,je to taký adrenalín pre mňa :)
    Prajem veľa šťastia a úspešné ukončenie všetkým,ktorí ste sa do akcie pustili.

10. Sirovodik

Sirovodik Rádoby autor

Ahoj, byla jsem dost zvědavá na diskusi o této akci a přidávám se k těm, kdo neplní, ze šlechtěnců mám jen hnědé prase a na trhu u ostatních velká 0, nemám ani superkrmivo. Dodání šlechtěnců do úkolů mi přijde jako dost dobrá podpásovka. Ale ten řádek, že nebude, mě docela mrzí.
    Přeji všem, kdo plní, úspěšnou akci.

Oprava, králíci se na trhu už objevili, tak jsem akci začala :)

Naposledy upraveno: 8/10/14
  11. fgs001

fgs001 Pilný autor

Ceny lákavé - hlavně stonek (baha bodů není nikdy dost :)) Se sklizní po včerejšku jsem si počkal, takže po startu akce mám 185 octů (juch!). Akorát jsem trochu zaspal se sledováním info, co bude do akce potřeba, takže šlechtěnci mezitím byli z trhu pryč xD Teď už tam zase jsou, ale za nerozumnou cenu. Moje chyba, budu za ni platit. Aspoň na hnědých čunících ze stonku ušetřím ;) Rozpěstováno mám, snad se mi podaří na noc nasyslit aspoň na tři plochy. Uvidíme :)
    Fajn hru všem, ať se daří!!

Mersi7 tohle ocenil(a).
  12. jandak

jandak Rádoby autor

ahojky,tak mě se akcička líbí a je to každěho věc jestli ji bude plnit nebo né. Zvířátka mám nešlechtěna a tak jedeme v pěstování rostlin. tentokrát si myslím, že se akce vyvedla. aspoň mě se líbí hlavně aby to padalo uvidíme.
    momentální stav
    habanero 690ks + zaseto
    ocet 106ks
    a zatím nemelu. :)

vocicko tohle ocenil(a).
  13. Newdevil

Newdevil Pisálek fóra

náročná ale dobrá akce

tazvenuse tohle ocenil(a).
  14. SelkaJarus70

SelkaJarus70 Pilný autor

Tak,jsem zadala do mlýna těch 40 omáček at se melou a protože jsem já husa hloupá propásla turbo ....bude to nějakou dobu trvat,ale zas na druhou stranu to bude z krku;)no a o víkendu bude namletoxD

Mersi7 tohle ocenil(a).
  15. jamibe1

jamibe1 Obyvatel fóra

Zdravím vespolek ;) tak od podpory se mi nedostalo žádné odpovědi ohledně nedodaného zakoupeného košíku a košík je pravděpodobně v nenávratnu >:( Doufám, že si těch 25 korun užijí a hlavně, že jim dlouho vydrží, protože spadla klec a konec nákupů xD Naštěstí mám rozpěstováno, takže na všech polích je zaseto a ráno dám jednu otočku se superhnojivem a hurá do mlýna. Ještě , že mám ty obr stromy, aspoň má to hnojivo nějaké využití. Ceny šlechtěnců jdou dolů, takže nákup nechám na konec týdne, to už budou za babku a původně vydělaný meloun prodejem šlechtěnců zůstane doma :p

16. Mersi7

Mersi7 Stálice fóra

Krásnej večer...tak mám všude zasázeno...mlýn mele rovnou všech 40ks omáčky...Habanera mi zbylo ve stodole 146ks a octa mám 151ks...mě se akce líbí i přesto,že do akce patřej šlechtěnci...no,ale na druhou stranu doufám,že už nebude akce kam budou patřit šlechtěnci,protože to aspon mě pak konto klesá SK není nikdy dost takže šlechtěnce jsem musela nakoupit a konto mi zaplakalo...tet už vše mám a těším se na plnění úkolu...Všem co plní at se daříxD

SelkaJarus70 a Iwuska tohle ocenili.
  17. ovets3

ovets3 Rádoby autor

No akcia zacata, vyzera to celkom dobre, aj ked slachtenych je pomenej, hadam dokupim.
    Ale stala sa mi taka vec, ze som sice nedodal kolko som mal v ulohe 2/7 v striebornom cieli, ale kombajn mi aj tak aktivovalo (na noc, z coho velky uzitok nemam). Pisal som na podporu, uvidime, co vymyslia.

18. veselékopýtko

veselékopýtko Aktivní autor

Tak octu 126 kousků. Králíky jsem našlechtila, prasata mám. Stonek bude super, bo každý bahabodík se počítá.
    A proč se nemele omáčka na Baha ? - no to je přeci jasný. Poněvadž takhle si nenameleš tolik SK a budeš ho muset koupit. Mazanýýý. Jsou to chytří kluci v té Indii, no ne ?
    o_OxD:music:

jana563 tohle ocenil(a).
  19. jandak

jandak Rádoby autor

Tak momentálně zaseto všude na pidi polích a ve stodole zásoba o 1100ks habanera a 144 ks octa. Zítra namelem a uvidíme jak to dopadne. Všem moc dobrou noc ,já tak miluju 8-hodinovky.xDxDxDxD

20. tazvenuse

tazvenuse Veterán fóra

Tak zaseto na všech polích, 2 úkoly splněny a vyděláno 2,5 mega ;). Dobrou noc všem.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.