Pikantní dny na farmě (7.10. - 14.10.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 6/10/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Ahojte tak mne treba ešte raz zasadiť a melie sa posledných 5 omáčok a hotovo.Ja som si pomaličky potichúčky mlel hneď od začiatku a tak robievam stále keď je takáto akcia kde treba do úloh mlieť.

honzi, maminka78 a lacrima tohle ocenili.
  2. slootr

slootr Baron fóra

Taky jsem dal mlít hned na začátku, ono si spočítat 40 x 2,5 hodiny = 100 hodin dokáže i dítě. Časomíra pod ikonou akce jasně ukazuje hned od začátku kolik hodin do konce akce zbývá. Tahle akce nebyla pro ty, kdo vůbec nepřemýšlejí.

Na druhou stranu někoho mohlo zmást to, co je uvedeno v popisu akce:
    "Dračí oheň - omáčku vyrobíme v mlýně, na výrobu 1 ks je potřeba 30x habanero, 2x ocet, 25x mrkev a 10x česnek. Čas produkce 1 ks je 2:30 hod., turbomlýn zkrátí tuto dobu na 1:15 hod."

Tak nějak z toho vysvítá závěr, že by mohl být turbo mlýn. Ale zřejmě to bylo myšleno tak, že kdo ho má koupený, pro toho to platí.

SelkaJarus70 tohle ocenil(a).
  3. michalka59

michalka59 Vévoda fóra

Akce úspěšně dokončena, v sazenicích a stájích žádný úspěch vše do lišty. Všem přeji zdárné ukončení akce a v TS vše co si přejí.

anvan a lacrima tohle ocenili.
  4. Baroland

Baroland Ikona fóra

Klídek a nešílet...
    Tass radil mlet co nejdříve..,jistě to myslel dobře,ale zas tak akutní to nebylo.

Já jsem sem napsal,že mletí trvá asi polovinu doby akce,takže od teď do konce lze udělat přes 30 ks omáček. Kdo začal včera,v klidu akci stihne.

5. Vefro_CZ

Vefro_CZ Perspektivní autor

Fajn akce, mám vpohodě splněno i bez koupi košíku a odměny jsou doma :D.
    Přeji všem pěknou hru

6. Amalka1070

Amalka1070 Expert fóra

Jedna omáčka má cenu 9 florenů, tak se dá snadno spočítat kolik to bude stát, když se něco nestihne namlít. A holt zacvakat to nákupem za floreny.

7. bludička49

bludička49 Vévoda fóra

Ahojky všem,tak já zdárně skončeno na všech farmách,ze stájí a sazeniček co stojí za zmínku-hlavní farma čáp,žába,2x bobr c++ a papouščí a kiwi XXL,na druhé kohout ,orel,králík oranž.,krůta oranž a delonix a na třetí čáp,včela oranž.,bobr c++ a papouščí,takže u mě docela spokojenost.Sice ty šlechtěnci mě pěkně zahýbali kontama,ale ustála jsem to,takže pro příště už budu vědět,že si je mám nechávat a neprodávat. Hezkou hru a kdo ještě nemá hotovo,nepanikařte ještě je času dost. :);)

1robinsonka1 a lacrima tohle ocenili.
  8. kralslnko

kralslnko Rádoby autor

Ahoj Lumat85, ja toho moc nenapisem, ale tvoj komentar o koze z rodu biglu bol pardon za vyraz STOBOHOVY :). este teraz sa smejem. Inak aby my nahodou nezavreli tak mam dopestovne a cakam na omacky :).

lumat85 tohle ocenil(a).
  9. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

zdar tak za 2 hod domele mlejn a bude klid jinak z TS nic moc na 3 farmách co máme doma jeden ježek (manželka)synek červený kravín a já zase nic všechno do lišty (krtci lišky včely)stromy na baha eště větší bída jeden xxl tuším že u synátora jinak vše do lišty snad bude brzo vláček;) tak zas u další akce nashle:D

ps. zatím navíc 255 octa což je podezřeléxD

lacrima tohle ocenil(a).
  10. Janush

Janush Pisálek fóra

Dopěstováno, ocet taky všechen napadaný, jen ty omáčky mi to ještě brzdí :) ale zítra odpoledne už budou domlety i ty a tak budu moct celou akci zakončit :)

11. nemesis1986

nemesis1986 Zelenáč fóra

Zdravim vsechny,
    mam dotaz, nejak jsem nepostrehla jak dlouho se vyrabi omacka a kdy konci akce a nevychazi mi to casove,ac mam vse pripravene na dodani, je nejaka sance ci moznost jak to splnit skrz omacky? :( bude mi jich chybet asi 7

12. Petka03

Petka03 Vycházející hvězda fóra

nemesis1986
    Místo jedné omáčky chtějí (když dodáš vše ostatní) 9 floren. Tak rozmýšlej, jestli ti to za to stojí.

lacrima tohle ocenil(a).
  13. haloween

haloween Pisálek fóra

Tak já už mám hotovo....Přeji všem ostatním krásnou hru....

lacrima tohle ocenil(a).
  14. dododo53

dododo53 Expert fóra

Sice nevím, co to má dělat zrovna s běšžící akcí, ale odpověď RT by mě zajímala.

15. Twinulka

Twinulka Dozorce fóra

26 minut a stále žádný zásah z vyšších řad xD

Jinak teda pořád jsem měla málo octu a nakonec se v něm můžu koupat. Stačila jedna otočka nejdelší kytky, která mi zarůžověla políčka a bylo vypadávátek, jak much. Točím poslední várku akčních rostlin a pak zpět ke stromům.
    Jestli se ještě kdy rozhodnu pro plnění nějaké akce je ve hvězdách :)

1robinsonka1 tohle ocenil(a).
  16. Mahira72

Mahira72 Mistr fóra

Akci jsem splnila ráno čekala jsem na sazeničky a stáje až vyrostou abych se taky pochlubila.....
    z tajemniček na Baha - Granátovník, Tomel xl, Júvie a Pistácie
    a ze stájí ještě lepší Angorská vlna žlutá, Krtek, Oranž ovce a Oranž krůta
    no žádná hitparáda co
    za to octů víc jak do okurek zatím 686 kousků navíc

Mersi7 tohle ocenil(a).
  17. nemesis1986

nemesis1986 Zelenáč fóra

Dekuju to me nejak nenapadlo, ze to jde dohnat florenama :) tak uvidime,jeste je cas

18. Astat.

Astat. Stálice fóra

Tak já hlásím kompletně splněno, právě se mi domlela poslední omáčka, můj první zaplněný řádek na stonku z akcí ;)

lacrima tohle ocenil(a).
  19. bebga

bebga Rádoby autor

ještě sklidím večer, do rána se domelou omáčky a budu mít taky splněno. Víc jak milion mě stáli šlechtěnci, ale co s krejcary - zase přibudou. Ať se všem daří :)

lacrima tohle ocenil(a).
  20. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj nemesis1986: levnější je výrobu omáčky urychlit ve mlýně za 3 FL.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.