Pikantní dny na farmě (7.10. - 14.10.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 6/10/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Janush

Janush Pisálek fóra

Super, děkují za odpověď :)

lacrima tohle ocenil(a).
  2. kometak96

kometak96 Polobůh fóra

Ještě pár kousků omáčky a je to :). Za 8:30 hod. bude namleto ;). Jinak co se týče tajemných stájí, tak to dopadlo skvěle jen pro lištu :(.

2x krtek
    orlí hnízdo
    oranžová králíkárna

habanero: 20 104 / 20 000 ( chybí 0 )
    ocet: 802 / 660 ( chybí 0 )

-fannylove- a lacrima tohle ocenili.
  3. -Scharulka-

-Scharulka- Stálice fóra

Ahoj, zbývá mi jen 7 omáček....a budu mít hotovo. Musím pochválit pohodovost pěstování, octů byl dostatek, hodně pomohl kombajn (přestože byl výpadek, já zaregistrovala dva) a ceny byly opravdu pěkné.

lacrima tohle ocenil(a).
  4. Ria30.

Ria30. Guest

Ahoj dvorakvasek70, môžeš si o vypadávatko poprosiť tu >>Zasílání a výměna dárků<< určite sa nájde niekto,kto rád pomôže.
    Ešte by si mohol nakuknúť aj sem >Jak na vypadávatka<
    Všetkým,čo už majú hotovo blahoželám,ste ozaj šikovní.:). Ja si musím ešte skočiť na trh,kedže šľachtence chýbajú;)
    Príjemnú hru a krásny víkend prajem

5. Erča101

Erča101 Stálice fóra

Ahojky, tak já mám sice celou akci napěstovanou, už dva dny, ale stále ještě čekám na namletí omáčky.
    V 14 hod. budu mít akci celou hotovou.
    Večer jsem dala na plochu tajemné sazeničky a chlévy.
    Teď ráno jsem je odkryla a na baha obrovské překvapení:
    XXL Pandánová palma - byl to poslední XXL strom, co mi na baha chyběl :D
    Rohovník - těch mám, už tři kousky
    Papouščí strom - ten jsem velice chtěla, -martin711- hurá, už ho mám :)
    Pistáciovník.
    Ale tajemné chlévy nezklamaly:
    oranžové prase
    oranžové krávy
    orel
    liška.
    S orlami se asi roztrhnul pytel :)
    Všem přeji stejné štěstí jaké jsem měla v TS baha.

6. Monča***

Monča*** Komisař fóra

Ahoj.Já čekám na poslední sklizeň.Omáčky hotové,šlechtěnci už připraveni.Došlechtila jsem 20 králíků a musím říct,že to nepřeskočilo ani jednou,pokaždé beránkovití.Jen se dobře vraceli vždy 4 obyč. zpátky.

1robinsonka1 a lacrima tohle ocenili.
  7. gozu

gozu Zelenáč fóra

Tak já mám smůlu. Vše bych stihla, jen jsem podcenila omáčky. Budou mi chybět tři kousky a turbo mlýn nikde.
    Nejde najednou mlet super krmivo pro šílené množství šlechtěnců a ještě mlet omáčku. A to se mi vymstilo.
    Proč nejde mlet superkrmivo na baha, když i tam ho zvířata žerou????

8. palni

palni Pisálek fóra

Úkol je to hezký, ale ti co ještě nemůžou pěstovat česnek, prostě mají smůlu. Kdyby se aspoň ten "dračí oheň" nebo česnek, dal koupit na trhu

9. zuzas66

zuzas66 Pilný autor

ahojky. včera hotovo. TS pštrosí výběh oranžový, ovčín oranžový, mýval, rybník s jap. kapry žlutý. baha stromy juvie, granát, avokádo XL, rohovník.

10. farmář-Šimon

farmář-Šimon Aktivní autor

Zdrvím :) Stáje zas do lišty - myš, výroba vlny žlutá, krtek a poslední jsem zapomněla :( Baha lepší - juvie, delonix, mobín XL a rohovník. Ať se vám vyklube to po čem toužíte :)

11. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Tajemny jsou na polich, konecne jsem je tam dal driv nez papricky... uvidime co se urodi, stejne cekam na mlyn - takze dve plny otocky papricek stihnu dneska, ani na noc nedam, zitra bude posledni mala varka jak to pocitam... to by mohlo by do odpoledne hotovo, stonek uz ceka :)
    vypadavatka jedou dobre, to je vzhledem k casu nejmensi problem...

Vypadavat ma 95 kyselosti/den, v tuto chvili ma byt 364 ([6.ukol]+4 ) nebo chybet 296, mam 1019 (chybi 0 ), mam 154% hotovo.
    Stav papricek : idealne 11028 kusu (2858/den, [5.ukol]+3828 kusu ), mam 15908 z 20000 (79% ).
    Stav pro omacky : idealne 23 kusu (6/den ), mam 40 z 40 (100% ).
    Zatim uplynulo 55% casu, zbyva 75 hodin.

1robinsonka1, lacrima a Mersi7 tohle ocenili.
  12. Chemlon.

Chemlon. Rádoby autor

Tak já jsem s odměnami velmi spokojená :) Dostala jsem dvoje kočky, mývala a ŽABKY - ty jsou krásné a moje první. A na baha Rohovník, papoušák, hvězdný a cosi XL.
    Super, super, super :D

lacrima tohle ocenil(a).
  13. honzi

honzi Komisař fóra

Tak já ze stájí mám toto:

Holubník (neměl jsem)
    Lišky (mé druhé)
    Oranžové kachny (lišta)
    Žluté guano (lišta)

Vcelku jsem spokojen. ;)

-fannylove-, lacrima a Lenka*14 tohle ocenili.
  14. jamibe1

jamibe1 Obyvatel fóra

Zdravím vespolek;) tak u mně téměř hotovo, vše napěstováno, jen ty omáčky se ještě melou. Jdu dát tajemné chlívky a sazenice na plochu, tak jsem zvědavá, co se večer urodí :p Gratuluji všem, kteří již mají hotovo;)

15. -popelka1-

-popelka1- Vycházející hvězda fóra

Dobrý den já bych potřebovala koupit turbo mlýn.Uvítala bych ho ináč asi nestihnu namlýt pálivú omáčku.Co nato říka RT.Dá do prodeje turbo mlýn?

16. lumat85

lumat85 Osvícený autor

Dobré ránko - tak já už taky hotovo, mletí jsem nepodcenila, takže jsem omáčky měla jako první, chlívky nepotěšily, ale ani nezklamaly, prostě zase lišta.

Vy co se honíte ješte za akčními plodinami nebo omáčkou, nezoufejte. Pořád lepší, jak od rána honit kozu z rodu bíglů:p celá rodina je uštvaná jak po maratonu. Princeznička se rozhodla, že nám to ranní chystání na procházku trvá dlouho a vyrazila sama. To už je asi po sté - většinou končí v hospodě, už ji tam znají a servírují jí guláš nebo polívku :D:D

Naposledy upraveno: 11/10/14
  17. Mersi7

Mersi7 Stálice fóra

Zdravím všechny...kdyby jste poslechli Tassadara tak ten to tady psal hned na začátku akce a opakoval: pokud bude rospěstováno a nasázeno na všech plochách a ve stodole bude 1200 kusů tak hned začít mlít všech 40 omáček a poradil dobře...dobře to vypočítal...já ho poslechla...mám namleto sice mám turbo mlýn,ale i tak by se stihla namlít a ještě prodloužili akci o 24h...jen to chce opravdu číst a když dá někdo radu tak poslechnout...ze začátku když jsem začla hrát tak jsem jen četla a dělala přesně to co ostatní a tím jsem získala zkušenosti:p

Tak já za 20min budu mít napěstováno a pak budu jen čekat co mi vyroste z tajemných....jsem zvědaváxD:music:

Naposledy upraveno: 11/10/14
  18. lumat85

lumat85 Osvícený autor

Mersi7 - přesně tak, taky jsem začala hned mlít podle pokynů Tasse - zkušenější se mají poslouchat;)

marcelina0007, lacrima a Mersi7 tohle ocenili.
  19. osmak2001

osmak2001 Pisálek fóra

Ahoj farmáři, co myslíte bude baby boom?

20. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Uplne se cervenam, ale bohuzel to nepomuze tem co ted zacnou mlit... netusim jak by se to dalo urychlit, ani koupit se v kosiku neda, to treba nechapu... takze jedine dat mlit co jde a v posledni hodine (ne minute) zaplatit floreny za ty chybejici omacky, s kazdou vlozenou cena klesa... no a davat je jen do ukolu k tomu co chci, takze nejspis vsechny dekorace a stonek, zbytek nechat byt...

1a 2a 3a 4abc 5abc 6abc 7abc a nalepka pak 3b, min to nejde...

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.