Pikantní dny na farmě (7.10. - 14.10.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 6/10/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. tatkanas1

tatkanas1 Obyvatel fóra

2. bedoini

bedoini Pisálek fóra

na začátek 106 octů na to že jsem si před akcí udělaldva stupně v legendě tak mám ještě mín než v minulích akcí

3. WeneeWenee

WeneeWenee Rádoby autor

Ahoj,tak ja som na tom veľmi biedne zo šlachtencami...,mám iba prasiatka a šlachtiť nebudem,mám len pár kúskov superkrmiva a kupovať šlachtence pri takýchto cenách,tak to by som musela mať milióny grajciarov,takže pre mňa sklamanie :cry:,ale aspoň začnem...

4. kik681

kik681 Pisálek fóra

Tak já včera díky tomu, že jsem se nemohla dostat na farmu (nešlo se přihlásit) mám jen 55 octa. Fakt skvělý začátek. Šlechtěnce nemám žádný - doufám, že cena klesne jinak do toho zahučí nejmíň 4miliony :eek:

5. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

havanéro: Mám 0. Ideální stav 56. Plním na 0% Hotovo 0%
    ocet: Mám 114. Ideální stav 2. Plním na 5700% Hotovo 19,7%
    hot sauce: Mám 0. Ideální stav 1. Plním na 0% Hotovo 0%

šlechtěnci zakoupeny zhruba za 2 000000 výdělek 100000 a to se vyplatí

6. *Lady*1

*Lady*1 Rádoby autor

Zdravim vsechny farmare,farmarky,
    Tak ja jsem ted sklidila karafiati a dilni a vykouklo na me 120 vypadavatek :p tak spokojenost:) doufam v jedne veci ze aspon nakoupim slechtence jestli nebudou akce pro me bohuzel skonci :cry:

7. tazvenuse

tazvenuse Veterán fóra

Já jen 109 :cry:

8. EliM77

EliM77 Magnát fóra

příprava se vyplatila, vypadlo 187 octů, což je na rozjezd dobrý, šlechtěnci nakoupeni včera v noci, takže teď už jen motyčku a hurá na pole

9. tatkanas1

tatkanas1 Obyvatel fóra

tak po první sklizni mám 209 octů, legenda celá je prostě nádhera, vše padlo ze zázvoru a karafiátů plus mazlíci a pekárna

10. Helena1313

Helena1313 Osvícený autor

Ahojky, tak po sklizni 117 octů. Akce vypadá hodně dobře a také ceny jsou pěkné. Co dodat, bude to hoodně napínavé. :p:p:p

11. Madulka_cz

Madulka_cz Hrabě fóra

Dobré odpoledne.
    Koupila jsem si malý chilli koš. Chtěla jsem tedy zasadit všechno to množství a ono ejhle, mám jenom 10 ks habanera. Zda se mi připsalo ostatní, SH a ocet, to nevím. Peníze se odečetly, ale zboží nikde.:mad: Samozřejmě jsem PC po nákupu restartovala, asi mi nic jiného nezbyde, než kontaktovat podporu.
    Jinak mám 108 octů.
    Pěknou hru a pokud možno, ať vás technika nezlobí a práce vám jde pěkně od ruky.
    Madulka_cz

12. Kaacenka

Kaacenka Zelenáč fóra

Jééé taková super akce a já ještě nemám 69 level, tudíž mi chybí česnek :( ach jooo... Tak Vám přeju farmáři at Vám jde akce od ruky..Já splním aspon to co můžu:)

-Ilonka61- tohle ocenil(a).
  13. bludička49

bludička49 Vévoda fóra

evoku57
    to asi bylo myšleno na králíky beránky
    tak habanero pohnojeno,zalito i zuzino a SH,rozpěstuju na velkých polích,pak ještě jednou a mám na celou farmu,uvidím,kolik mě vyjde vrtulek,když tak to otočím ještě jednou,abych měla i na mletí.Hezkou hru :music:

14. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

tak akce zajímavější .. octu mám zatím málo, protože jsem si dopoledne vyšlechtila všechny zvířátka do akce a tím musela sklidit česnek a cibulku už ráno ... no ušetřila jsem a ještě nějaké zvířátka prodala ...víkend pracovní, tak snad se to zvládne ... přeji všem hodně štěstí ať se daří ;)

15. jan.svatek

jan.svatek Ikona fóra

Ti potřební šlechtěnci, to je prostě MASAKR!!!Nicméně slovy jednoho kdysi původně hezkého klipu: "Je nás hodně (šílenců do farmaření ;)) a jdeme do toho!!!"

fgs001 tohle ocenil(a).
  16. vlčice1977

vlčice1977 Perspektivní autor

Tak já nejdřív napěstuju habanero a budu mlejt superko, co to dá. Šlechtit budu až o víkendu, třeba do tý doby daji i výjimečnej babyboom, když je třeba tolik šlechtěnců. Což by bylo super. Tak uvidíme a necháme se překvapit.

17. ja-pe

ja-pe Znalec fóra

Tak bohuzel nic pro mě...dorazila jsem domů až teď ,nemám moc šlechtěnců a za tu cenu ani náhodou....tak pěknou hru všem...

18. Johnny

Johnny Polobůh fóra

MadamBůů
    restartuj počítač a budeš mít produkty

19. wallik68

wallik68 Vévoda fóra

ahojky no tak ja tentokrat nejedu akci nemam šlechtěnce a ani na ně no neva stejne neni cas moc mam doma zedniky takže to pasuje a vse oki:music:

20. Vackovo

Vackovo Zelenáč fóra

Taky jsem zakoupila koš a produkty nikde a to ani po několikerém restartování počítače.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.