Pikantní dny na farmě (7.10. - 14.10.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 6/10/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. KatDeLuna21

KatDeLuna21 Zelenáč fóra

Ahojte :) tak ja som s akciou spokojná a aj s odmenami, už mi toho nechýba veľa, len kvôli omáčkam akciu dokončím až v nedeľu :) Neviem čím to je, ale mňa sa nijako ten výpadok nedotkol, ani raz sa mi nestalo, že som sa nemohla prihlásiť stále to šlape ako hodinky. Myslím si, že ako kompenzáciu predĺženie hry o jeden deň je na smiech, predsa koľkí hráči si pomíňali MJZ, SH, kombajn, tekvicovku a podobne a dostanú o jeden deň naviac hm hm hm, no ako RT myslí....
    Kometak96 chcem sa Ťa spýtať, prečo rátaš, že akčnej plodiny treba 20 000 ?? Veď v tom čo treba dodať je napísané 18 800, ja som to nerátala koľko treba dodať a či je to už aj s mlynom, tak prosím odpíš, ďakujem :)
    A inak zatiaľ z dvoch mi vyšiel ježko a oranžové včely, nemala som ani jedno :)
    Všetkým prajem už len krásnu a pohodovú hru a usmievajte sa ;)

švestinka tohle ocenil(a).
  2. tazvenuse

tazvenuse Veterán fóra

Jedu poslední otočku. S tajemných oranžová krůta, žlutý ryby, oranžový pštrosy a liška , co dodat. Baha papouščí, pistácie a 2 x něco xl
    No radost se nekonala :sleepy:

3. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Nejspíš nikdy nepochopím, proč se hráči musejí v případě častých výpadků hry, domáhat kompenzace
    za ušlé řemesl. produkty, propadlé SH, kombajn atd. a křičet a křičet ...
    To by asi nešlo, aby RT sám přišel s velkorysou nabídkou typu "milí hráči, jsme si vědomi vašich ztrát ve hře a proto
    sami přicházíme s kompenzací..... omlouváme se vám .... a děkujeme, že naši hru ještě hrajete.... záleží nám na vás ... atd. ?
    To je zřejmě sci-fi.
    :mad::cry:

4. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Ahojte.Ja si ešte 5 x otočím tie papričky a mlyn melie posledných 17 dračieho ohňa a bude fajront.Čo sa týka odmien tak fajn až na tie tajomné sadenice a stajne.Jéééj orly ktoré už mali byť posledný krát v tajných a oni ich odchytili a dali mne ,,smer lišta,,líšky, a 2 x škrečky tie smerovali taktiež kde orly.A s tých párty lístkov som mal 2 krát tie kvetinky.Prvý krát som vytočil zberňa peria žltá a druhý krát broskyňu xxl to som nečakal lebo som na ňom mal aj xxl katalpu.Tá broskyňa ma viac potešila ako keby mi padla tá katalpa,lebo tie strašia v lište a čakajú na šrotovisko(vláčik).

nona2222 tohle ocenil(a).
  5. 1robinsonka1

1robinsonka1 Aktivní autor

Ahojky,tak zase po dlouhé době přispěji svou troškou do mlýna/fóra/,přes několikeré výpadky akční napěstovano,a uvidím co vypadne ze sazeniček a stájí.Jinak akce docela zajímavá a zdá se mi vhodná jak pro začínající hráče,tak i pro starousedlíky

6. munny83

munny83 Rádoby autor

Mám velké štěstí, sklízela jsem s 3 hodinovým zpožděním, ale 5 minut před včerejším výpadkem. Akci nejspíš celou plnit nebudu. SK sice nějaké mám, ale použiji jen na dochování králíků. Stonek s BBZ je velmi lákavý.

7. elen22*

elen22* Perspektivní autor

waw mala som zo stajní žaby čo som nemala, červené včely, no a ježka a bociana som mala som spokojná, do nedele akciu splním celú, pekný slnečný dník všetkým

nona2222 tohle ocenil(a).
  8. kacaba57

kacaba57 Rádoby autor

Ahoj,mám napěstováno, ve mlýně se mele posledních 14 omáček a v nebi čeká stonek na posledední dekorku manrgo XL, pistacie, juvie a banán XL, oranž. krůta, krtek, orlí hnízdo a kohout, toho jsem neměla 100% radost a akci palec nahoru. AŤse daří.

9. emkop

emkop Perspektivní autor

Tak já opět nesplním vše,chybí hnědé kravky,beranovitý králik.Nemám tolik krejcarů na nákup,na trhu šíleně drahé.

10. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

emkop: fakt to nestihneš? máš ještě 3 dny - vyždímeš z úkolů superkrmivo, napěstuješ, jestli už máš namleto, nameleš SK.... Držím palce a doufám, že i ty mně.;)

fialka40 tohle ocenil(a).
  11. budulínek

budulínek Pisálek fóra

Po dlouhé době akci hodnotím kladně, i odměny jsou fajn. Jen dvě maličké výtky mám...je mi líto těch co nedosáhnou díky levelu na česnek a nemohou plnit úkoly, ale zase na druhou stranu, když jsem začínala hrát já, tak jsem první půlrok také plnila jen to na co jsem měla dech, někdy jsem nemohla plnit třeba skoro nic.. a ta druhá je, že když po nás požadují tak veliký počet šlechtěnců, měli dát akci na superkrmivo třeba aspoň na jeden den nebo půlden, protože bouchnout tolik šlechtěnců těsně po BB je docela podpásovka, většina má SK vytřískané. A na rovinu kupovat šlechtěnce za tu cenu, která je na trhu nebudu už jenom z principu. Jinak to, že jsou v úkolu mi nevadí, ale chtělo by to tomu také přizpůsobit okolnosti a podmínky. Za mě - uvidím co splním, na co budu mít, hrotit to nebudu.

veselékopýtko tohle ocenil(a).
  12. emoušek

emoušek Rádoby autor

Tak už jen 6000 habanera a bude napěstováno. Octů napadalo mraky navíc, v neděli ráno se domele, jen ty šlechtěnci mě stáli 1,5 mega. Ale 80 hodin kombajnu je super.A odměny taky krásný, prima víkend.

mousicka tohle ocenil(a).
  13. jakoja

jakoja Aktivní autor

tak už mám všechno splněno a dokonce jsem i prodala nějaké kravky

14. rihotata

rihotata Zelenáč fóra

to moc neřeš....třeba vydělej...na hnedých kuřetech jsem vydělal na trhu přes milion...:)

15. maribeja

maribeja Stará škola

Ahoj všem farmářům přeji hezký víkend,akci mám i přes několik výpadků splněnou,šlechtěnce jsem neměla,musela jsem si je vyšlechtit ,nechtělo se mi investovat tolik krejcarů.Jinak akce zajímavá,snad pro každého,vždy se najde někdo kdo bude nespokojený,ale ani ty co mohou akci splnit,že mají všechno, kdysi také některé akce nemohli splnit ,protože něco bylo nedostupné.Jinak za mne akce zajímavá a odměny slušné,ještě nevím co se mi vyklube ze stájí a nebo ze stromů,ale nad tím moc nepřemýšlím ,protože tyto věci u mne moc úspěšné nejsou.Všem farmářům ,kteří ještě plní držím palce.

16. kometak96

kometak96 Polobůh fóra

Tak akční plodina je napěstována. Octů zbývá už jen pár kousků, takže teď už jen počkat na ty omáčky a bude komplet hotovo :).

habanero: 20 104 / 20 000 ( chybí 0 )
    ocet: 649 / 660 ( chybí 11 )

lacrima tohle ocenil(a).
  17. tazvenuse

tazvenuse Veterán fóra

Akce komplet hotova ;)

veselékopýtko tohle ocenil(a).
  18. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Tak hotovo stáje a stromy vše do lišty :):(
    farma 94 - bahama 204 - trh BC
    listopad 2010

19. alexandrakerulova00

alexandrakerulova00 Hvězda fóra

aj u mna hotovo
    z taj.sadeniciek nic moc-vsetko v liste
    tajomne chlieviky-tiez v liste,oranzova stajna pre moriaky,krtko,skrecok a orly

20. Pavlahan

Pavlahan Perspektivní autor

Tak mě chybí jen dopěstovat do 7.úkolu, ale hlavně domlít omáčku, což budu dělat do soudného dne, protože jsem si po sklizni a zasetí ZASE hodila všechny zbylé pálivky do úkolů a zapomněla pustit mlýn aúúúú :cry:

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.