Pikantní dny na farmě (7.10. - 14.10.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 6/10/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. ziggystardust

ziggystardust Stálice fóra

Chjo, jsem se právě nechala tak vytočit dceruškou, že jsem sklidila bez MJS :cry: Dobře mi tak. Nemám se rozčilovat.
    No co, mlýn mele všechnu omáčku, octa mám 284 kousků, a ty papričky z těch žlutých čísel vytáhnu. Takže i tak to v poho dám. Leda že bych musela o víkendu ke tchýni ... to by teprve byla podpásovka! Kam se hrabe dodávání šlechtěnců do akce xD

2. nika.pa

nika.pa Zelenáč fóra

prosím poradte vy šikovnejší ako získať max. počet habanery zo sadenia, veď keď čítam koľko ich už máte vy je mi jasné že z tejto akcie zasa nič moc nezískam>:(:mad:

3. -Smerfík-

-Smerfík- Pisálek fóra

to je ale náhodička... ;)
    xD turbomlýn.. kdo zaváhá..., xD přeskakování.. však počkejme u BB si nep ...teda neškrtnem

budu se opakovat, ale v úvodu stále chybí to BLIK= vy kdož jste nízko, plňte raději svou truhlici a stodůlku
    já sice možná splním a to jsem hodně nad 69. (pokud stihnu napěstovat tu hromadu pálívýho, což dnes nevím, zítra se třeba k tomu ani nedostanu) .. ale RT ze mě jen tak korunku nevytáhne.. pěstuju.. na malých s MJS a už i kombajnem (z úkolu) a už jen trpělivě čekám.. kropím ..hnojím, už i melu.. a už se těším třeba na banán nebo kokos xl :)
    na závěr koukám, že se blíží jak jinak Šťastný den, tak malá rada těm co ještě nemají ČESNEK, nepěstujte akční, zvolte si tu rostlinku, která vám dá více BZ za 8hodin
    Hezkou hru a hodně zdaru

4. Hrnkajda

Hrnkajda Vážený autor

Tak omáčky se melou. Habanera 3667 + zaseto všude a 199 octů. Tož uvidíme jak to půjde. Zatím spokojenost.

5. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

Dneska mně vyšlo, že jsem mohla zasít akční plodinu a přitom má dobrou hodinu sklizně - před 22 hodinou. Plodiny docela přibývají, lehce jsem se přehoupla přes 10 tis., ale je to tím, že jsem včera i po rozpěstování použila SH, špatně vycházely časy a skoro celou farmu krom pár stromů mám předělanou na pidipole. Dneska stále zatím používám hnůj, cena ještě není nijak závratná a přeci jenom u 8-mi hodinovek je to znát. Omáčka se mele od včerejška, bude hotová až zítra dopoledne a pak se vrátím zase k mletí SK. A ocet? Kdyby to šlo, tak bych nějaký věnovala těm, kterým moc nepadá. V tuto chvíli jsem jich už získala 661 ks, vypadá to, že po napěstování akčních plodin začnu pěstovat okurky, udělám z octa nálev a začnu je zavařovat.

-Ilonka61-, jezule a Mersi7 tohle ocenili.
  6. bbowling

bbowling Hvězda fóra

..... po napěstování akčních plodin začnu pěstovat okurky, udělám z octa nálev a začnu je zavařovat .... a pak je vezmu na sraz do Prahy, až nějaký bude, a dám je svému nejmilejšímu sousedíkovi bbowlingovi ... :).

Akce snad i zajímavá, ale není čas u toho sedět, už takhle sklidím jednou za tři dny. Jediný co jsem urval, byl prodej mutantů, na kterých jsem se trochu zahojil .... :p

jezule tohle ocenil(a).
  7. Monča***

Monča*** Komisař fóra

Ahojky.Tak já mám už 20 omáček umleto,na noc dám zbytek.Než příjdu z práce bude umleto. 2 dekorky už čekají na stonek.Co šlo to už jsem do úkolů naházela.Za 3 hoďky sklízím a dám na plochu ty zázračné chlívky a budu se těšit.Jen mi to trochu vázne na šlechtěncích,ale ještě počkám.Zatím to vypadá,že budu muset pustit SK,na trhu je drahota veliká a nevypadá to,že by se prodejci smilovali.Octa mi padá tak akorát,jako vždy.

8. hanči55

hanči55 Pisálek fóra

nika-pa Malá pole,mrkvovou marmeládu(PLUS 2),na všech plochách.

9. anickaP1

anickaP1 Zelenáč fóra

Baroland
    asi mi něco uniklo,jaký mají vliv Vildové na ZB?
    ....A když vezmu v úvahu,že můžeš denně dostat 20 Vildů.....kruciš,co s těmi ZB budem dělat ??

10. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

bbowling
    ..... vzhledem k tomu, že sraz je asi v nedohlednu, tak se okurky pro nejmilejšího souseda (blíže nespecifikovaného) i rozleží ..... xDAle stále zatím pěstuji akční ......

jezule tohle ocenil(a).
  11. Pavlahan

Pavlahan Perspektivní autor

Tak jsem si došlechtila beránky a když jsem chtěla slepice, tak mě málem švihlo - z 10 tulidomků 2x hnědá a jinak hedvábná. To se mi snad zdá. Nespletl se někdo někde? Asi bych si měla počkat na BB, tam to mám samou genetiku a základ zpátky. A SK mám vtahu :wuerg:

12. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Zatim dobry, ale kdyz jsem dal do mlyna tu potvoru, tak to ukazalo 90 hodin jak jsem cekal, ovsem blby nacasovani... no neva, lepsi nez to rusit nechat chvili mlyn na generalku stat, nez to rusit kvuli lepsimu nacasovani... vypadavatka tentokrat fakt jedou!

Vypadavat ma 110 kyselosti/den, v tuto chvili ma byt 128 ([3.ukol]+18 ) nebo chybet 532, mam 488 (chybi 172 ), mam 73% hotovo.
    Stav papricek : idealne 3856 kusu (3334/den, [3.ukol]+1656 kusu ), mam 3300 z 20000 (16% ).
    Stav pro omacky : idealne 8 kusu (7/den ), mam 40 z 40 (100% ).
    Zatim uplynulo 19% casu, zbyva 116 hodin.

13. Twinulka

Twinulka Dozorce fóra

Někdo si tady vesele zavařuje okurky a já abych škemrala každý ocet a ještě si ho sama poslala :p Kytek mám 6100 a to díky noční službě, co už sama nefarmaří, ale jako jednorázový záskok je stále dobrá (díky Markét).
    S octem je to bída. Hodilo to zatím na 35 omáček, které se motají ve mlýně a na pár úkolů. Ceny šlechtěnců už nesleduju, přeci jen, já jsem stabilní kolenovrtka, neutrácím a tím pádem se pak nemusím krejcarově hojit :p

jezule a Lyzarka tohle ocenili.
  14. lumat85

lumat85 Osvícený autor

Vildové dávají TBZ - když jsem neměla na ostrov ještě dost dekorek, tak jsem taky prázdná místa zaplnila Vildama

15. jesterka74

jesterka74 Vévoda fóra

ze dvou TS na Baze: Pytahaya xl a Hvězdný ...co lepšího jsem si mohla přát o_O

Chodím se už teď bavit do jiné rozmanitější hry,kde je klid na farmaření a netahaj ze mě tolik peněz: spousta bonusů,lvlů,akcí,soutěž každých 30mi.,bez nutnosti investic...pěstuju,produkuju,chovám zvířátka,prodávám ... pohoda

Tady už neinvestuju nic,max,kombajn a turbomlýn...

16. michalka59

michalka59 Vévoda fóra

Tak mě padl ze dvou TS mandarinka xl a hvězdný super, už nemám chuť odkrývat další. Odtajnila jsem i jednu stáj a krtek ještě lepší odměna ,prostě super.

17. mituli

mituli Polobůh fóra

co to prosim je TBZ ? DIKY

18. Iwuska

Iwuska Stálice fóra

mituli: ahoj. Tropické body zkušenosti

19. takjo

takjo Pisálek fóra

tak zdařile pěstuji a plním a tímto tempem to bude v pohodě.

ještěrka74
    to, že tě hra přestala bavit jsme již četli. Co hraji hru přes 4 roky mě ještě nikdo nenutil něco kupovat. Tak nechápu proč si stále stěžuješ jako kdyby ano. Už vůbec mě neba číst o tom, že hraješ něco jiného a zde to prezentuješ. Jestli se nepletu stále je toto fórum farmy.

20. Baroland

Baroland Ikona fóra

jééén to néé...prosím žádné zavádění změn,nebo se v těch zkratkách začnem ztrácet.
    žádné TBZ ,ale stále staré dobré BBZ (Baha body zkušenosti).
    Stačí že si musím pozuzovat renátku. ;)

Jinak kytíí je hotova 1/3 a té kyseliny mám 290 + zaseto + ve mlýně.

Naposledy upraveno: 8/10/14
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.