Perfektní hrášek (27.5. - 1.6.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 26/5/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Tygřice1970

Tygřice1970 Stálice fóra

ahojky i já chci a chci a chci nálepku :) jinak akce jde skvěle

2. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

Ha, moje první akce, kde aspiruju na úplné splnění a bez nálepky, jo? To nemá chybu. :D

3. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Taky prosím nálepku a basta fidli ..... (ať ji domalují) ,-)
    Zřejmě jsou v dohledu nové stránky do alba, tak šupito, nálepky budou kam dávat.

4. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Speciálně pro tebe a tobě podobné závisláky na nálepkách nám RT doručila tuto nálepku

Jen si ji musíš z monitoru vystříhat a do alba nálepek vlepit sám. Zadní strana je z důvodu rychlé výroby jen oblizovací. Snad to pro tentokrát nebude vadit :D

5. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

pajda361: Ahoj, tak teď už je mně jasný proč byla v Lídlu akce na speciální nůžky na LCD monitor.... jsem si říkal, kterej ... to zase vymyslel. Možná kdybych se podíval zezadu na obal, tak by tam bylo napsáno made in BP a docvaklo by mně to ,-) Takhle jsem v háji... bůůůů béééé nebudéééé nálepkááá :-(

6. pepres

pepres Zelenáč fóra

Inak tí, čo budete hľadať dávkovač, na Slovensku je to automat ;)

7. malyvanek

malyvanek Pisálek fóra

Prosím o radu.Jsem děsný tupec a nemůžu nikde najít ten proklatý dávkovač.

petaM2001 tohle ocenil(a).
  8. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Ahoj, napřed musíš napěstovat hrášek, splnit úkoly a v nich je dávkovač jako odměna... v diamantovém cíli.

9. nezmarka.cz

nezmarka.cz Velvyslanec fóra

Ahoj malyvanek,
    dávkovače získáš splněním diamantových cílů. Kde je vyzvedneš bohužel nevím, tak rychlá v pěstování nejsem.

10. malyvanek

malyvanek Pisálek fóra

Ano to vím,ale kde ho pak najdu?

11. nezmarka.cz

nezmarka.cz Velvyslanec fóra

Ahoj malyvanek,
    po dotazu jsem se dozvěděla, že dávkovač je v dekoracích.

12. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Tak jsem dal 4* po 10 s plnou paradou to dalo 90 pro kazdy hrasek a ten jsem hodil na minipolicka, no a pridal 20 vrtulek... to bylo na 400 kousku do prvni serie ukolu stacit, pak se udela rozpestovani tech druhych, i kdyz to tak jednoduchy nebude, kdyz budu mit jen 3 kusy a za 2 hodiny teprve ty potvory daji dalsi... to je pak rucni prace s kazdym kouskem a hlavne noc toho dost protahne, protoze predpokladam, ze na ten davkovac musim kliknout, aby mi ten hrasek dal, ne?

13. milteska

milteska Expert fóra

tak mám jeden dávkovač a tři jakýsi kuličky na ploše a pokračování bude asi zítra Hlavu už z toho mám spíše došišata a samozřejmě jsem rozpěstovala daleko víc,než je potřeba:cry:

14. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

první 4 hotovo a co bude dál ješte sám nevím
    za 4 hod se rozhodnu a pak do hajan:p

15. luca.cz1

luca.cz1 Zelenáč fóra

Dobrý večer,chtěla jsem se optat a říci,že se mi u nějakých hrášku neobjevil počet,tak nemám možnost sázet.Prosím udělejte s tím něco děkuji

16. Auvajsik

Auvajsik Pilný autor

Luca.cz1 - dostáváme pouze čtyři základní hrášky, další se získávají plněním úkolů a dávkovači, které se také získávají plněním úkolů. Takže o žádnou chybu nejde. Viz první strana této diskuse, kde je podrobný návod této akce.

17. martina19751

martina19751 Analytik fóra

luca.cz1ty, co se ti neobjevili jsou tzv pokrocile rostliny, dostanes jich par z odmen v ukolu nebo z diamantoveho ukolu tzv davkovac, ktery ti da kazde 2 hodiny seminko, ty musis zasadit, doufam, ze je to srozumitelne

18. Lida7373

Lida7373 Stará škola

Teda už dnes končím,ale ty napěstované hrachy se sklidí,ale nejsou chvilkama vidět.....pak se zase objeví, pak jsou na divoký jako 0 a tak,ale když jsem je sklidila, ukazovalo to nulu,ale v družstvu šli normálně dodávat.....tak jsem to tam raději hned naházela a ty další hrachy už jsou do rána na ploše.....než se ta farma totálně zblázní a zmizí mi to.

19. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Ahojte farmári.Zelený hrach by už bol napestovaný aj o pár viac nechce sa mi to počítať tak s každého budem mať o 40 ks viac.Načo by som ho miešal keď nemusím?Lietajú mi tam motýle tak nech mi s neho neurobia križovatku xDxDxD.

20. malyvanek

malyvanek Pisálek fóra

Mockrát děkuji,už úspěšně nalezen.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.