Perfektní hrášek (27.5. - 1.6.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 26/5/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Stopařka55

Stopařka55 Pisálek fóra

Huráááá mám hotovo. Zasadila jsem stromy i chlévy. Uvidíme, co se z nich vyklube. Ještě jednou děkuji za MJS, moc mi to pomohlo.

2. fgs001

fgs001 Pilný autor

Hurá, hotovo! Za pět minut dvanáct, a to doslova. Úsměv na tváři mi zamrzl včera v jedenáct večer, kdy jsem myslel, že sklízím poslední várku žlutého hrášku. No, ze stodoly na mne vesele mávalo nových cca 1700 kuliček malého žlutého hrášku xD Tak jsem "trošku" zboural farmu.
    Hráškových přehmatů jsem měl za těch pár dní několik, ale ten poslední, ten fakt stál za to :):):) Díky RT za takové zpestření jinak fádních pěstitelských akciček ;)

Dobrou chuť k obědu, s hráškovými pokrmy zvláště!

3. hroudov

hroudov Vévoda fóra

škoda, mám řádek, ale poslední dekorku ne, takže vše zbytečné:cry:

4. Jitulka74

Jitulka74 Pisálek fóra

:) No já to nestihnu. Ze začátku jsem to přehnala s pěstováním, takže žlutého hrášku budu mít málo :) . Hold nemoc, prášky asi navždycky, člověk je oblblý-zapomněla jsem počítat. :)

fgs001 tohle ocenil(a).
  5. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Zatím jezevec a žluté lapacho. Klidně už můžou vylézt samé žluté "potvory" já jsem spokojený ,-) jsou moje první.

6. farmář1970

farmář1970 Rádoby autor

Zdravím všechny :) Zdá se mi to, nebo v této akci nebyla možnost získání nálepky do sběratelského alba? :-/

7. renca732

renca732 Zelenáč fóra

nebola...stačilo by si prečítať prvú stranu....

8. danda-vnovis

danda-vnovis Global Team Leader Team Farmerama CZ & SK

Zdravím, hrášek již byl přepočten a diskuzi tímto uzavírám. Zpětná vazba byla RT odeslána.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.