Perfektní hrášek (27.5. - 1.6.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 26/5/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. bursuk59

bursuk59 Veterán fóra

ještě žluté a budu zítra taky hotová, večer po práci jsem sklidila, koukla do družstva co zrovna po mě chtějí a to jsem hned dodala, či vysela a ráno to samé a po 12-kách nějak se blížím k cíli ;) No koukla jsem na kalendář a asi nebudu dělat všechny akce, bo při těch týdeních dvánáctkách asi nebudu mít ani chut na PC....

2. ivetakuc

ivetakuc Osvícený autor

Hezké ráno farmáři tak mám konečně hotovo akce se mi líbila u mě probíhala v klidu. xD

3. marenka

marenka Vycházející hvězda fóra

Dobré ráno, akce splněna už včera, tajemničky tak napůl, na to, že mi toho dost chybí, tak jen nový ptakopysk třikrát a čáp jeden. Ty jsem ještě neměla, stromky většinou do lišty, jen dvě novinky trůní na výsluní

4. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

No tajemny nezklamaly, 24 moznosti potesit, ale zadna z tech co bych nemel...
    Tak zas nekdy priste...
    broskvonXXL 2*, mandlovnikXXL, jerabXXL, lokvatXXL, svestkaXXL
    mispuleXXL 3*, jerabXL, javorXXL, kdouleXXL
    psi bouda Oranzova 3*, sovi klec Oranzova, sovi klec Zluta 2*, mys Oranzova, rybnik Oranzovy, kohout, lednacek, kravin Oranzovy, pasovec

5. Mkuře

Mkuře Vážený autor

Pa pa jezevčí doupě. Level 98 a při akcích kde dostanu v rámci splnění úkolu tajemničky, tak na nějaké zázraky nečekám.

6. ell1956

ell1956 Komisař fóra

Ahojky, dnes jsem odklikla poslední hrášek a stonek je v provozu, v poledne ještě tajemno, přála bych si jezevce....mooooc:p;):)

7. Levlef

Levlef Baron fóra

Tak konecne se vsechny me pomotane hasky uklidnily a ja uz pestuju jen ZLUTY hrach, coz bych mela na dve otocky dat. Tak snad i ja akci dokoncim :)))

Parížanka tohle ocenil(a).
  8. Atanerka

Atanerka Pisálek fóra

Akce na pohodu, žádný stres. Takhle se mi to líbí. Dá se to hezky skloubit s prací. Zklamaly mě tajemničky. Všechno šlo do lišty, která je už nabouchaná k prasknutí. :cry: Koukala jsem na kalendář a na můj vkus je tam těch akcí už příliš mnoho. :( Nechci se rozhodovat, kterou akci vynechám, protože vím, že mi to pak bude líto, ale kvůli práci, kam člověk musí, to někdy nejde pořádně skloubit. -.-

Parížanka, Trepifajksl a evainfo tohle ocenili.
  9. olda50

olda50 Perspektivní autor

Tak hotovo tajemničky žádná sláva.

Parížanka, Trepifajksl a evainfo tohle ocenili.
  10. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Pekný deň vám prajem farmári.Tak z mojich tajných sa zázrak nekonal.Výsledok?Stajne oranžové:3 x medveď,osol,bobry,psy,kozy,2 x striháreň oviec a kurín.Žltá kozia mliekáreň a červený rybník.Stromy: xl 4 jahodové a mišpuľa,xxl jarabina,2 x sakura,olivovník,jahodový a slivka nakoniec borievka.Už na akciové tajné nehovorím ani nepíšem nič.Odmena ako hrom.

11. marcelina0007

marcelina0007 Komisař fóra

tak já mám hotovo 2dny, ale teprve včera jsem vysadila TS a stal se zázrak...2x labutě...neměla jsem a dřín:inlove:;)... ostatní vše do lišty...tudíž jsem spokojená...akce mne totiž vůbec nezaujala, ani nebavila.

12. Dela76

Dela76 Aktivní autor

Ahojky,akce hotová už včera večer,tajemné po noci odhaleny a vše do lišty krom žlutého lapacha,to jsem neměla,tak mám radost:D

Právě jsem zjistila,že jsem zapoměla vysadit 6 tajemných chlívků,tak jdu na to..

Parížanka, ell1956 a evainfo tohle ocenili.
  13. p-eetra

p-eetra Vážený autor

Tak já dodělala dnes ráno sedmé úkoly a vrhám se na poslední osmý. Dnes bude dokončeno. Jela jsem s přestávkou (o víkendu volno, neboť jsem byla na chatě, vzala si s sebou pracovní internet s limitem, a co si myslíte, samozřejmě hned mi to hlásilo, že jsem tento měsíc už limit vyčerpala a pokud nechci čekat do dalšího období, za malý poplatek mi rychlost obnoví. Hned jsem si vzpomněla na RT) :D

14. ludpolda

ludpolda Rádoby autor

Tak jsem dnes hotová, zbývá zjistit co bude ze stájí a stromů. Doufám, že tentokrát mne minou jabloně všeho druhu a navíc jsem přišla o lucernu Z DĚSIVÉ NOCI. NEBYLO upozornění, že po odstranění zmizí, tolik úsilí jsem vynaložila na její získání. To mi kazí radost. Tak ahojky a hezkou hru Vám všem.

Parížanka, ell1956 a evainfo tohle ocenili.
  15. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Jsem v šoku, narodil se mi jezevec, jdu to oslavit, vydra má smůlu dala bych si panáka i na její počest:p;)

16. ell1956

ell1956 Komisař fóra

:oops::oops:...jezevec není, ale mám červený králíci, ti jsou nádherný, ostatní taky dobrý, sice do lišty, ale jsem spokojená:):)

17. KiQuSiQ

KiQuSiQ Znalec fóra

Pekný deň prajem.... ;) akcia hotová už od včera, tak dnes som sa vrhla na posledné TCH... žiaľ vo väčšine to boli len sovy.. sovy... sovy... a zase len sovy... :wuerg::sleepy:

18. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Juchůůůůůů :D A mám je :D Konečně :D No jezevce přece :inlove: Už si v klidu čtou noviny a popíjejí kávičku ve stínu stromů na mýtině :inlove: Radost mám velikou :D To mi dali hezký dáreček k postupu :p Děkujííí :inlove:
    Sovičky a medvědy mi také dali, ale jen ve žlutých košilkách. No nevadí. Ze stromů potěšil dřín :)
    Na mladší farmě mně otevřely pusu dokořán růžové rybky :D A vydry s labutěma taky nadchly :p

19. Katule008

Katule008 Veterán fóra

Hotovo bude asi za hodinu. Stáje a stromy ještě nevím , jen co dopěstuju napíšu co se vyklubalo. Tajně doufám ve vydry a jezevce.

evainfo, Parížanka a ell1956 tohle ocenili.
  20. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.