Perfektní hrášek (27.5. - 1.6.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 26/5/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. KiQuSiQ

KiQuSiQ Znalec fóra

S akciou som úplne spokojná, odmeny vzhľadom na počty pestovania sú super, takže opäť ďalšia pohodová akcia sa blíži ku koncu a keďže sadím na minimálnom množstve polí, zajtra prinajhoršom v pondelok bude hotovo :) o čosi horšie je to s hráškom, ktorý po skončení akcie nechcem ani len vidieť :wuerg: krásny víkend prajem ;)

2. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Už jedu druhé kolo žlutého nadělení, uvidím, kam se dostanu, abych na noc měl nějaký ten střední nesmysl. A když né, no zítra je také den... Za chvíli se taky dozvím, jak dopadla TS. Sázím to po jedné, abych si je užil.
    KiQuSiQ, já si zítra dám k obědu mrkev, po tolika zelené, červené a žluté, bude ta oranž super.;)

Naposledy upraveno: 28/5/16
  3. ell1956

ell1956 Komisař fóra

Akce vypadá jednoduše, ale já jsem z toho cvok, nálepka nikde, hrachů kvanta, musela jsem si napsat do notesu, abych pěstila ten správný, už se v tom celkem orientuju, dávkovače na ploše, no uvidím, jak to zvládnu, do toho ještě hřbitov a vnoučata dva kluky, konečně si taťulda pro ně přijel a mohu dál pokračovat, vypadá to na noční provoz.......no jestli neusnu;);):)

4. Levlef

Levlef Baron fóra

Takže, po komentu modíků k mému poslednímu příspěvku mně přešla jakákoli chuť někomu dál v něčem radit, pomáhat nebo vysvětlovat. Děkuji za otrávení nálady, pokud vás baví neustálé otázky "kde najdu dávkovač", tak hurá do papouškování odpovědi, hlavně že to bude napsané písmem velikosti čtyři. Pokud mnou použitá velikost pro upozornění nemá být dále použita, zajímalo by mně k čemu tedy v nabídce je. No ale to už je asi moc složitá otázka. Možná, kdyby popis akce byl napsaný srozumitelně včetně odpovědi na "kde najdu dávkovač", nemuseli bysme si tu připadat jak u blbejch na dvorečku. Jenž ono než dopsat něco do popisu je lepší kontrolovat velikost písma diskutujících, že. Zajímavé, že na mou otázku "proč není nálepka" žádná reakce nepřišla, ale na velikost použitého písma to bylo téměř obratem.

K akci: akce je tupá, primitivní, dá se dokončit za třetinu určeného času bez problémů. Nálepka není a evidentně nebude, vysvětlení se nedočkáme, odměny nic moc jak už tu několikrát padlo a bohužel v popisu akce chybí mnoho informací, například kde najít plivátka. Dopěstuju těch pár žlutejch, když už jsem se do toho pustila, ale bez nadšení a chuti a poslední zbytky optimismu mi sebral koment modíka. Díky, vážně díky, hlavně že máte hezčí večer, to se počítá.

Nezapomeňte mi dát ban za offtopic minimálně na 24 hodin. Případně tenhle příspěvek smazat, protože to se přece nesmí se ozvat.
    Zelený smajlík - zelený smajlík - zelený smajlík

PS: psáno velikostí 3, což je menší než 5 aspoň podle základní školy. Pokud je to zas špatně, tak prosím o přesnou specifikaci nikoli "větší než 5 a běžná je 4", ale "pouze velikost 4".

5. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

Levlef, víš o tom, že existují pilulky na zlepšení nálady? Tím, že tady otrávíš řadu dalších lidí, si dlouhodobě nepomůžeš...

K akci: ráno bude komplet hotovo a nálepka mi určitě chybět nebude

6. Levlef

Levlef Baron fóra

carodejko, omrkni aspon k cemu se vyjadruju a komu je to urcene, ju? Nejlepsi je totiz kerovat do neceho, u ceho vastne vubec nevim ktera bije. Mozna jsi jinak zvykla drzet hubu a krok, kdyz se ti neco nelibi, ja ne a tak se ozyvam. Pokud te muj vzkaz otravil, vezmi si tu pilulku, zlepsi ti naladu :D :D :D

7. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Levlef: nálepka není protože ji RT do akce nezařadila. Stačí ti tato odpověď nebo si mám vymyslet nějakou jinou? Otrávená můžeš být jak chceš, ale maximální povolenou velikostí je 5 ne 7. Proč je tu na fóru větší písmo ti nepovím protože jsem fórum k výrobě nezadával.

petaM2001 a DANKA722 tohle ocenili.
  8. Levlef

Levlef Baron fóra

Pajda - jen pro info, "maximální povolenou velikostí je 5" předpokládám je dle pravidel. Tedy, podívejme se na pravidla
    cituji "Větší velikosti písma jsou povoleny v případě vytváření návodů a nápověd."

informace "dávkovač najdete v dekoracích" je návod, resp. nápověda, větší písmo je povoleno (zvláště jako nápověda k otázce, která je pokládána často a její odpověď nelze nalézt v oficiálním popisu akce). Dle výkladu pravidel, který samozřejmě v subjektivním pohledu může být různě ohnutý a uzpůsobený tak, aby věta nebyla uznána jako nápověda a tedy porušující výše uvedené pravidlo... no nic, každému jak se hodí. Mimochodem, v pravidlech je také krásně (a dokonce tebou) napsáno "hra žije díky vám, hráčům a vaše postřehy jsou pro nás důležité" - což tvoje odpověď "otrávená můžeš být jak chceš" opravdu naplňuje. Nu, třeba se také dočkám veřejné omluvy :)

Ke hře: děkuji za odpověď k nálepce, jinou si vymýšlet nemusíš, ani jsem nic takového nežádala. Pouze mne zajímal důvod a ptala jsem se na něj několikrát a odpovědi se nedočkala. V rámci pravidel tedy posílám stížnost na Bigpoint. Děkuji

9. avotram

avotram Rádoby autor

dobrý večer farmáři,
    akce hotová na pohodu-nenadchla a ani neurazila
    jen mě tak napadlo-nevíte někdo kam zmizela violan ? nebo že by nezmizela???!!!

10. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Levlef: tvůj diskusní příspěvek rozhodně nelze pokládat za vytváření návodu nebo nápovědy.

11. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Levlef Na rozdavani rad se vykasli - je to prace moderatoru, tak at ji delaji. Nema cenu se v tomto ohledu angazovat.... znas to: aktivni blbec je horsi, nez tridni nepritel 8) Hod to za hlavu a nenech si otravit vecer ;)

12. .stazi.

.stazi. Pisálek fóra

Akcia celkom v pohode.

avotram - violan bola moja dlhodobá suseda, ale už mi dávnejšie vypadla, vyzerá, že prestala hrať.

petaM2001 a evainfo tohle ocenili.
  13. vinea05

vinea05 Vycházející hvězda fóra

čawte,,Akcia no dá sa,, mám jeden žltý hrach hurá,,,xDhuuuu ráno zbieram 6ks juuuj ale či som radaxD
    smoklím za nálepkou fakt mi bude chýbať:cry::cry::p
    zlatúšikovia nežerte sa tu za písmená bo vás zahádžem hráááááchom;)
    tak si pekne hráškujte ja idem chrneť brumbrum noc všetkým:)huuu na večer som riadne vychechtanáxDxD

14. Levlef

Levlef Baron fóra

pajda - presne, jak jsem napsala, ani jsem (od tebe, vim ze na me mas pifku :D) jinou odpoved necekala (protoze mas proste vzdycky pravdu a kdyby ne plati pravidlo cislo jedna). Viz Dle subjektivního vykladu, ketry muze byt ohnut a uzpusoben tak, aby jako napoveda nebyl uznan. S dovolenim, vlastne i bez nej, tuto "kauzu" nechavam na posouzeni vetsich hlavounu, nez jsi ty, a jsem zvedava na jejich nazor. I my, hraci, mame moznost se branit, pokud se citime poskozeni.

matlafous: vsak bodejt, preposilam printscreeny tam, kam patri a dal se tim nehodlam zabyvat :) staci, ze jsme se nekde zamotala do malych a velkych zelenych hrasku a jednech mam moc a druhych malo a nejak vubec nevim jak z toho ven :) zluty necham asi na zitra, dojedu si ty barevny potvory jinak uz v tom mam vazne hokej. A snad bude zitra padla a vyreseno :)

15. artex

artex Perspektivní autor

žlutýho kulihráška mám na ploše a zítra se probojuji k tomu nejvytunějšímu - velice se mě líbí jak je to to všechno tak barevné, velké a malé :) ..

16. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

xD zatracepeně ... už mi z těch hrášků jdou oči šejdrem, ale zelené a červené už mám všechny (a některé z nich i navíc, neboť jsem je nějak nepřesně rozlišila xD), teď už "jen" ty žluté ... snad si opět nepopletu malé, velké a jenom žluté xD ...

17. Boty

Boty Magnát fóra

Ahoj, všichni by chtěli nálepku, já bych raději chtěla hvězdičky z těch je alespoň užitek :))
    Na začátku akce jsem byla vážný kandidát na získání "Bludišťáka" než jsem si v tom hrášku udělala jasno, teď už v pohodě.
    Jasně že se akce nemusí líbit všem, ale určitě není povinná.... takže nadávat mi přijde, mírně řečeno, mimo mísu...

18. Levlef

Levlef Baron fóra

Asi je cas jit spat :)) podle rad zdejsich obyvatel jsem si vytahla papir a tuzku, proklikala ukoly, vypsala si kolik ceho potrebuju a zasadila. Na papire zbyla polozka "velky zeleny 200" - co udela blondyna? Nahaze to do ukolu a na diamant stupen ma ve stodole 22 kusu. Uaaa takze jeste o jednu otocku vic :D budiz mi omluvou ze jsem se cely den rejpala v zahrade a sazela rajcata jak postizena, takze jsem uz nejaka zblbla :)

petaM2001 a dana9494 tohle ocenili.
  19. kometak96

kometak96 Polobůh fóra

HOTOVO!!! Většinou tak rychle akce hotové nemívám, ale tentokrát to šlo opravdu dobře a mám od hrášku klid :D. O odměnách jsem se již zmiňoval, ale třeba příště to zase bude trošku lepší. Teď ještě nasadím tajemno a zítra jsem zvědavý na výsledky :).

20. bludička49

bludička49 Vévoda fóra

Tak já všechny malé a velké hrášky napěstované,žlutých přes 1000 ve stodole,všude zasazeno na 1x1,takže zítra hotovo.Akce ne úplně špatná,jen toho rozpěstovávání bylo moc.Tajemničky dám až zítra. Ať vám hrášky přibývají. ;):)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.