Perfektní hrášek (27.5. - 1.6.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 26/5/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Ahoj, nic ti neuniklo. Každý nemusí mít všechno. Někdo hraje pro virtuální zisk někdo pro krásu, atd. Já mám album v oblibě, protože to nejsou jen čtverečky na levé straně, ale také listy, na které se dá zobrazit různé pozadí ( krajina, řeka, město...) a tam nálepky vkládat. Můžeš mít list s různými motivy (velikonoční, vánoční, řemeslné, atd.) a dobře se na ně jednou za čas dívá, jsou veselé a legrační, dají se zvětšit. Někdy lepší než číst na fóru ,-)
    A taky, jak bylo psáno, je to jakási památka, vzpomínka na akci.

2. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Sovinko, ona ta akce asi vypadala nesplnitelně jen proto, že je tam tolik druhů akční rostliny a navíc se částečně získává až v průběhu plnění. Ale hned podle toho Pajdova souhru bylo vidět, že to tak hrozné nebude. S hvězdičkami souhlasím tak napůl, nemysli si - já úplný začátečník už nejsem, ale hvězdičky citelně postrádám a jejich odstranění z odměn u Kubíka mi dost vadí.
    A ty odměny jsem právě myslela, že ocení zrovna spíš začátečníci. Nemají např.lištu přecpanou stromky a výběhy, naopak je potěší prakticky všechno, co vylíhne z TS/TCH a totéž platí pro řádky - vzhledem k tomu, že začínají je potěší i řádek, který pro hráče se 100 větvičkami je jen zrnem prachu ;)
    Ale každý máme svůj názor, tak tedy jinak - mě jako začátečníka by tato akce potěšila. I jako (velmi) mírně pokročilého mě baví a přijde mi, že odměny jsou - no, odpovídající náročnosti akce.:)

3. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Začal jsem pěstovat malý žlutý a velký žlutý hrášek do 7 úkolu ;) 6 úkolů splněno

4. burds

burds Titán fóra

Tak tohle je první akce z které nebudu mít nálepku.Docela mne to otrávilo.

5. malinkami

malinkami Velmistr fóra

xD akce - hra na rozpěstovávanou xD
    ale dobrý :) alespoň nějaká změna... hrášek tu, hrášk tam, hrášek všude, kam se podívám :D

6. duha63

duha63 Pisálek fóra

Môže mi niekto poradiť kde najdem tie davkovace na hrasok? Už som splnila ulohy, ale davkovače neviem najsť, aby som si ich dala na polochu. Ďakujem.

var tohle ocenil(a).
  7. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

Duha63 v dekoracích ja

8. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

duha63 u vás se to asi jmenuje jinak, někdo tu psal, že Automat....zadej text do vyhledávače v dekoracích a najdeš :)

9. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Tak jsem si myslela, jak to mám vychytaný xD Abych nesadila něco, co už nemusím, tož jsem šoupla pokročilé luštěniny do oblíbených ;) No jo, jenže jaksi na každé ploše v jiném pořadí, tudíš mám zasetý malý zelený 2x a na velký zelený nezbylo moc místa :oops:
    takže z toho začínám být zmatená jak lesní včela :( No, času dost, to se poddá :p Ke žluté luštěnině jsem se zatím nedostala. Ale to nehrotím, bo to nemusí být hotové dneska (nebo jóóó ? :eek: ) Okolo svého pozemku jsem zatloukla výstražné cedule zákaz vstupu s otevřeným ohněm, bo co kdyby byl někdo ze sousedů neopatrný, že. To by byla úroda v luftu. Tož ať se daří ;)
    Jo, taky vám vůbec nepadaj hopsátka ? Maj to ňáký přiškrcený asi xDxD;)

10. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

Tak už jedu ten poslední žlutý hrášek. Na dávkovače jsem se "vybod", protože by mi vnášely do harmonogramu sklizně jedině zmatek. Tady ne že bych je neměl, ale ani jsem je ještě nezasadil. BZ to nedává a těch pár kuliček hrachu mě nevytrhne.
    Všem přeji, ať jim závěrečná hrachovka chutná... (Barva hrášku má být žlutá /žlutá/ , ale nebyla by vidět.)

11. EliM77

EliM77 Magnát fóra

Ahoj, akce na pohodu, sice jsem musela sáhnout do zásob SH a zuzany, ale nechce se mi u toho sedět ještě v neděli. Za hodinu a půl sklízím a mám HOTOVO. Díky za akci, nálepky je škoda.

12. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Ahojte.Mne sa nejako rozkotúľal ten hrášok.Dávkovače mám už štyri musím čakať na ten farebný hrach ale nevadí.Musel som si to napísať na papier lebo mám v tom hrachovú kašu čili guláš a nechcel by som toho napestovať za vagón čo sa mi občas v niektorých akciách stávalo.

13. Filipov

Filipov Pilný autor

. . . jsem z toho všeho nějakej celej přehráškovanej :wuerg: - jinak akce celkem v pohodě :p

14. kajka110

kajka110 Pisálek fóra

Velký červený hrašok som si omylom vymazala všetky 3 ks kde teraz zýskam aspom 1 ks?

15. Janie83

Janie83 Pilný autor

No tak já úspěšně pěstuju to, co už nepotřebuju. Flákla jsem tam náhodně hrachy, které jsem tam měla, aniž bych si pořádně přečetla, kolik čeho potřebuju, takže zatím mám hotový jen první úkol :D Ale tak, nějak to neřeším, mám konečně celý víkend volný, takže to v klidu doženu :)

evainfo a petaM2001 tohle ocenili.
  16. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Tak to je na prd :( [​IMG] Totální chaos v tom mám :eek: Aspoň, že ty červený vyšly ;)
    Nevadí, jedeme dál :music:

17. Dorča34

Dorča34 Perspektivní autor

Ahoj, hraji akci a v návodu je to nedostatečně popsané alespoň pro mně, splnila jsem první úkol, hrášky najdu, a získala jsem dávkovač,který nemůžu najít. Kde najdu ten dávkovač? Kdyby to bylo v návodu napsané nemusím se ptát. Děkuji za odpověď

18. Pachmina

Pachmina Komisař fóra

Dorča..v dekoracích..

Margziam a petaM2001 tohle ocenili.
  19. Margziam

Margziam Stará škola

Dorča34 - Dávkovač máš skoro vzadu mezi dekorkami... Pachminka mě předběhla s uložením příspěvku.. :)

1robinsonka1 a petaM2001 tohle ocenili.
  20. Levlef

Levlef Baron fóra

Dorča - kdyby sis přečetla tři příspěvky nad sebou, taky se nemusíš ptát. Kdyby byly v břiše ryby, nemusely by být rybníky ...:) plivátka jsou v dekoracích

Já si taky vymlátila malý žlutý, takže teď musim čekat až doroste malý červený, abych ho dala do ukolu a ziskala maly zluty :D no jak u blbecku, ale dobry, bavi me to. Jen tu absenci nalepky jsem doted proste nekousla, modici sem z legrace dali ukazkovou ale ta nepotesi, a RT na nalepku evidentne zapomnelo. Skoda, aspon priznat by se mohli :(( Je nas tu vic, kteri ji citelne postradaji a akce nema pro ne smysl. Nejaky podivuhodny nesmysly pujdou do listy, uz jich je tam pekna hromadka, na dalsi zluty kurniky nejsem vazne zvedava...

JÁ CHCI NÁLEPKU!!!!!! (nebo apson vysvetleni, proc nalepka neni)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.