Perfektní hrášek (27.5. - 1.6.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 26/5/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Calis

Calis Rádoby autor

no ide to skvelo... :Dprisla som k pocitacu sice neskor, ale uz mam prve 4 ulohy a zacinam pestovat male/velke, cervene/zelene... musela som si to napisat, aby som sa v tom vyznala a nezacala pestovat nieco, co uz mam davno napestovane... inak je to pohoda a celkom ma to bavi... :music:

2. schumacher2

schumacher2 Pisálek fóra

Ať žije hráškobraní.:D:D:D:D Akce je super, jenom ta odměna na stonku by mohla být lepší.

3. natram54321

natram54321 Rádoby autor

hezký pozdní večer farmáři
    jak už tady někdo napsal,zdá se být tahle akce zaměřena na redukci SH a vrtulek,protože se musí neustále rozpěstovávat,teda pokud jich je dostatek a to asi každý nemá,takže pro ně,navíc pokud chodí do práce či školy je to opravdu zdlouhavé.
    I když zrovna mě se to netýká,já mám i SH i vrtulek dost,proč to tedy píšu-zaujala mě výměna názorů mezi Mr.Shovelem a Levlef,
    je zřejmé,že ty Levlef jsi mnohokrát pomohla radou zde na fóru těm,co tápou,ale čekala bych když ne respekt k názoru jiných alespoň přiznání vlastní chyby a omluvy - Mr.Shovel měl ve svém tvrzení ohledně žlutých hrášků pravdu.
    Je to škoda,že si takhle snižuješ svůj kredit.

4. kometak96

kometak96 Polobůh fóra

Dnešní plán splněn :). Zbavil jsem se všech barev kromě žluté, takže teď pěstuji malé/velké žluté a zítra už jen na žlutý hrášek a budu se blížit do finále ;). Myslím, že nejpozději v neděli bude hotovo. Je to pohodová akce, možná na začátku vypadala trošku složitěji, ale jak se do toho člověk pustí, tak je to naprosto v klidu :).​

5. Levlef

Levlef Baron fóra

natram: pro tvuj dobry pocit se verejne omlouvam za zamenu "zluteho hrasku" s "malynm zlutym hraskem" a "velkym zlutym hraskem", chapu, ze nekteri jedinci v tom nemaji zmatek, ja tak skvela nejsem. Za to se omlouvam. Za tim ostatnim si stojim, respektovat muzu slusny nazor zalozeny na nejakem argumentu, ale z (zeleny smajlik) je trochu silny kafe na akci, ktera je splnitelna levou zadni i v levelu 7, natoz v pozdejsich. Pouzit (zeleny smajlik) jako kritiku toho, ze mam 5 dni na napestovani 3500ks rostliny - pardon, priste treba bude idealni akce "dodej dva kusy mrkve a dostanes mega BZ a ctyricet tajemnych staji" :D
    Daleko vic nez nejaky tri litry akcniho mi vadi absence nalepky v odmenach - a to velmi. Bude to prvni akce bez nalepky, jsem z toho otravena a akce me netesi. Ale psat (zeleny smajliky)? Mne se chce (zeleny smajlik) z lidi, kteri pouzivaji (zeleny smajliky).

akce je vazne na uplnu pohodu, odmeny nic moc (jak rikam, TS a TCH mam plnou listu, SK a SH je pomalu a nalepka chybi :(( ) ale zase neni nijak narocna. Zajimava by byla, kdyby na ni byla tretina casu :D :D

petaM2001 a marketka47 tohle ocenili.
  6. ajtyk

ajtyk Velmistr fóra

Bylo nebylo, za sedmi horami,
    urodilo se na poli, jeden nebo dva hrášky,
    dohromady tedy hrášky tři.
    Tím pádem čvrtý hrášek, měla liška na ocásku,
    zatímco z pátého hrášku čučel Kulihrášek,
    a na Budulínka zbyl jen šestý hrášek,
    poté tedy logicky musela princezna spát na hrášku sedmém,
    čestvě zeleném.
    Ten se v noci tak rožežhnul
    pohledem na princeznu ze spodu,
    až se usušil a ze zeleniny se stala luštěnina,
    dobrá tak akorát na větry.
    Tyto pak šlohnul Větrníkovi Měsíčník,
    jemuž nezadržitelně zdrhly
    a jim všem dohromady zbylo kulový.
    To jim zbylo víc než nám,
    na nás nezbyla ani nálepka

dobrou noc

Naposledy upraveno: 28/5/16
  7. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Dobrý, zelený smajlík, červený smajlík, modrý smajlík, šedý smajlík to je podobné hrášku, taky je pěkně vybarvený, jen má stejnou velikost ,-) to jsou věci.

8. fgs001

fgs001 Pilný autor

JSEM ÚPLNĚ V PASTI!!! Zjišťuji, že sadím hrách, který už sadit nepotřebuji, zatímco hrách, který sadit potřebuji, nesadím. Možná bych pro jistotu mohl od každého druhu vypěstovat aspoň tisíc kusů, pro klid duše. Než začnu mít hrachové stihy. Políčka vypadají jak do země zatlačené hrací kostky. Nevím proč, ale při pohledu na ta pole vzpomínám na S. Dalího, a to v ničem nejedu :)

BTW: Na oběd jsem si dal fazole, i když byl na výběr také řízek, který mám mnohem radši. Rozhodoval jsem se asi nějak podvědomě...??? :p
    Pohodové pěstění, šlechtění, plnění úkolů atd. Budulínci :):):):):):):)

9. Tribeca*Borghski

Tribeca*Borghski Vycházející hvězda fóra

Muzu se zeptat na co jsou ty nalepky, jejichz absence vas tak mrzi? Ja vyzdycky ukoly s nalepkama preskakuju, protože mi prijdou naprosto nanic. Něco s nalepkama mi uniklo? Je to mozne, protože delam občas i nekolikamesicni prestavky a v te době se dost často něco ve hre zmeni...

10. silviec

silviec Mistr fóra

I po mem soukromem dnu , jak z sci-fi , asi jiz jinak neumim zit, a po hektickem pozdnim zacacku jsem u zlute a zítra-dnes by mělo byt hotovo, celkem zajimave vymysleno a nenarorcne, pokud tedy ma někdo cas to poradne propočítat, jaaa ne, jinak chvalim tlacictko dodat zaraz, to je za velkou 1

11. teta.skrblice

teta.skrblice Rádoby autor

Ahojda,tak já dnes po noční teprve začínám...to budu zase na brigádě odpoledne nervozní,že se tam crcám a měla bych už sklízet...dle některých je to na pohodu,tak to snad dám....

12. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Teda kterej mantinel vymyslel 10 druhů akční kytky a ještě tak složitě na pěstování, to by mě vážně zajímalo.
    Snad mám napěstovaný všechny ty základní a můžu se vrhnout na ty další.

Odměny jsou opravdu už zoufalé a chtělo by to dávat i něco jiného než neustále jen BZ + BBZ (a pozor někdy i krejcary !)
    Podivuhodné cokoliv už jde rovnou do lišty, a co se týká SK a SH, tak pamatuju že bývaly v akcích pomalu po stovkách. A teď nám milostivě dají jako teda 50 kusů. No aby se teda neřeklo že jsou škudláci.

Tuhle akci jsem ani dělat nechtěl, ale zajímalo mě jak se to vlastně celé srovná a vyvrbí, když to zkusím.
    Stonek nechci a dekorky šoupnu do lišty.

13. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

Ahojky pohodička, večer bude hotovo:p

14. nonstop

nonstop Pisálek fóra

už jsem získala první dávkovač, ale nemohu ho najít....poradíte mi?

15. martina19751

martina19751 Analytik fóra

petaM2001 tohle ocenil(a).
  16. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Tak první úkoly splněny, rozpěstovávám křížence F1, akce je fakt pohodová. Byla bych už o něc dál, kdybych, já nána, nepěstovala jednu várku velkých a malých navíc :mad:. No, chybička se vloudila :p.
    Těm, co jim připadá akce trapně jednoduchá (a stěžují si na to), bych chtěla připomenout, že to není tak dlouho, co se zde probíralo, že akce by měly mít různou obtížnost, aby dostali šanci i začátečníci. A tahle bude zřejmě cílená opravdu na ně, protože není potřeba kdovíkolik napěstovat, pěstujeme jen na farmě (Bahama se nezapojila) a nemusíme dodávat nic jiného.

Tribeca*Borghski: Nálepka má asi takový význam jako medaile za vítězství. Praktické využití je nulové, ale ta hrdost, když se na ni podíváš ;)

17. nonstop

nonstop Pisálek fóra

díky, hledala jsem ho tam, ale asi přehlédla...jdu na to

petaM2001 a burds tohle ocenili.
  18. myš59

myš59 Vévoda fóra

v noci z práce domů utahaná , rozpěstují a chci vydržet, hodku a něco vydržím, noni? Ale tělo unavené řeklo nene ,jde se hajat zítra máš zas 12stku, Tak pěstují a nevím co, za hodku sklidím a dám nějaký hrášek na pole a hajdy do práce a večer se uvidí, nebo neuvidí...;)

19. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

kiki2305, myslím, že to ani není myšlené extra na ty začátečníky - zrovna délehrající hráči hvězdy nepotřebují, zatímco začátečník má hvězdy jako významný bonus, zde ani ťuk. Před akcí, která nevypadá nesplnitelně, ale v odměnách není nejsilnější, jsem chvíli váhala, jestli radši neplnit ten týden úkoly v družstvu (a pěstovat jen do úkolů) a pohnout tak hvězdami na legendu a Baha plochu...

20. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Ahojte, zavádím novou tradici, přichystat velká pole na rozpěstování tří hrášků a zasít kombajnem. Malá políčka taky dají úrodu, tak proč ne?:cry:xD

PS. k obědu bude hrachová kaše, abych byla stylová:p;)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.