Pečivo z Prázdnoty (4.10. - 10.10.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 3/10/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Ahoj, to víme taky, ale kdybys měla ručně dávát pryč stromy tak by ti to možná hlava brala ,-))) a to je mám na všech plochách při okrajích pořád, nejsem otrok RT, jednou stromy ano podruhé ne, jednou obyč. podruhé XL,XXL. Potvrzuji, že z akční padalo minimum a když jsou dlouhodobky, nejsou akční ,-))))) asi věděli dobře proč dát šlechtění....

flakony 589
    lahvičky 53

2. Broskyňa.

Broskyňa. Perspektivní autor

8) No to bolo o fúzik, po počiatočných zmatkoch som sa nemohla poriadne rozbehnúť. A s čítania fóra mám vždy pocit , že strašne meškám. Kontrolujem neustále čas do konca akcie a vidím že pohoda. Tentokrát som s tým vlastne ani nepočítala, že to dotiahnem až do konca ,len po riadok a predsa na poslednú chvíľu ;) :p

Vďaka susedia

3. VivianLive

VivianLive Rádoby autor

Jde jen o princip, o nic jiného...potřebovala jsem dodat poslední namletý čoko nesmysl a do hry se mi podařilo dostat 1 sekundu po skončení akce, když se slunečnice rozhodly dotančit svůj únavný a otravný taneček, takže vynaložené úsilí přišlo v niveč :(
    Copak 5 minut před koncem už hra nefunguje?

4. jana.zape

jana.zape Velmistr fóra

proč nemám v inventáři dekorace z pečiva? už mě ty akce vážně nebaví luštit ...

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  5. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

jana.zape - pokud jsi naplnila alespoň 13 stojanů, měla bys mít dekorace všechny tři. A ze sedmé cukrárny bys měla mít ještě dvě dekorky navíc.
    Zrestartuj hru (odhlásit a znovu přihlásit), a pak jdi znovu do inventáře. Můžeš použít vyhledávací okýnko

6. jana.zape

jana.zape Velmistr fóra

restartovala jsem a pořád nic, nevím,jestli jsem dobře plnila,ale měla jsem to ke stonku a ještě o pár navíc

7. Adamos00

Adamos00 Aktivní autor

akci doporučuji

8. Skali

jana.zape - určitě jsi to plnila dobře, bo by tě to nepustilo do další cukrárny.
    Zkoušela jsi to vyhledávací okýnko - jde to s ním rychle.
    Dekorky se jmenují: Kouzelné muffiny, Pomsta dýňového koláče, Čarovná večeře.
    Nedala jsi je někde na plochu nebo do stonku ? ( koukni v kategorii "všechny" - bude na začátku) - nebo použij zase vyhledávací okýnko.

Pokud opravdu nenajdeš, nezbude ti, než požádat herní podporu o pomoc.
    Jak kontaktovat herní podporu

9. Adamos00

Adamos00 Aktivní autor

podle mě jde zřejmě o jednu z nejlepších akcí v historii hry a také celého vesmíru!

10. marian.rom

marian.rom Perspektivní autor

• Nepiš se zapnutým CapsLockem - psaní velkým písmem se jednak špatně čte a také je považováno za křik. Děkuji Skali
    Omlouvám se,že jsem nějak nestihla ,ale třeba si to ještě někdo přečte....
    Tato akce,ač z počátku vypadala tak,že se nestihne bez kupování nebo šlechtění...kde vyskakovaly také lahvičky a flakóny...tak nakonec to vyšlo.
    Ale vlastně jsem chtěla úplně něco jiného...a to,že hra byla...!!!= KRÁSNĚ GRAFICKY UDĚLANÁ, PŘI DODÁVÁNÍ TO BYLO JEDNODUCHÉ....NIC SE NEMUSELO POČÍTAT A JEN SE VŠE ODKLIKALO.....!!!
    Takže za to děkuji a více takových!!...možnost výběru...ještě tam mohly být 2 akční rostliny s různou délkou zrání.:):)

11. Adamos00

Adamos00 Aktivní autor

• Necituj, prosím, příspěvek bezprostředně nad tvým. Stačí dotyčného oslovit. Pokud použiješ tlačítko "odpovědět", citaci ze svého příspěvku vymaž. Děkuji Skali
    Všechno jde když se chce, pokud nechodíš do práce/školy jde to i bez investice peněz. :)

12. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Pitrýsku, tak to jsou jen výmluvy, bo to že si nechám nějaké stromy na ploše, že je nechci bourat, s tím už také můžu počítat dopředu a přizpůsobit se. Kdyby to bylo u dvou či třech hráčích, že to mají opačně, ale u většiny, tak to je fakt síla si akci nenaplánovat

Edit: a smekám před Skali, co musí mít trpělivosti :)

Naposledy upraveno: 10/10/18
    evainfo a Honzulka05 tohle ocenili.
  13. jana.zape

jana.zape Velmistr fóra

děkuji za pomoc :) už jsem je našla, umístila jsem si je do měsíčního světa,ani jsem se nedívala , co tam dávám :)

evainfo, Honzulka05 a Skali tohle ocenili.
  14. tepui

tepui Mistr fóra

Zdravím,
    akci jsem nedělal nechtělo se mi bourat farmu.Pořád stromy stáje nejsem jejich otrok a kombajn kupovat nebudu.Co je asi cílem těchhle často opakujících se akcí.

15. Skali

jana.zape - super, to jsem sama ráda ;) Z 99% bývají někde zašantročené :)

Xenie6161 tohle ocenil(a).
  16. zahradnice4

zahradnice4 Baron fóra

Ze všech Jeníčků vypadly samé kaštanovníky a nějaká hruška XXL, jilm žádný. Ale podařilo se mi koupit na trhu, takže akci mohu plnit. Dokonce jsem v tom šílenym fofru na trhu jich koupila víc - nebyla možnost zkoumat počty a ceny a utratila několik mega. Tak je hodím na trh.

17. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

tepui, co třeba, že nic jiného než pole, stáje a stromy nemáme? Nechtělo se Ti bourat, ale tato akce patřila k těm lepším.:)

přebytky jsou celkem v rovnováze:

AdamosOO, doporučovat akci po jejím skončení je asi nějak kontraproduktivní, ale když jsem četla v jiném vlákně, a dovolím si Tě citovat:

docela chápu, že toho musíš v pár hodinách stihnout mnohoxD

Honzulka05 a modro.ocko22 tohle ocenili.
  18. Skali

Těsně vedle xD Tady se suší pečivo na strouhanku ;)

19. zahradnice4

zahradnice4 Baron fóra

Skali: jééé, promiň, už jsem byla zblblá z toho lovu nažek, že jsem se popletla :music:

20. Skali

xD To věřím, taky mám co dělat, abych nezabloudila ;)

zahradnice4 a Honzulka05 tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.