Pečivo z Prázdnoty (4.10. - 10.10.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 3/10/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

nonstop - žádosti o dárky směřuj, prosím, do vlákna k tomu určenému - Zasílání a výměna dárků

Edit: A pokud máš ve hře jinou přezdívku než na fóru (nejspíš ano), tak by bylo dobré to uvést ve své žádosti.

Naposledy upraveno: 9/10/18
  2. -Scharulka-

-Scharulka- Stálice fóra

Ahoj, tentokrát opět nesplním...nemám flakony...nepadají. Další stonek,na který nedosáhnu. Půjde-li to takhle dál,seknu s tím. Přesto,že vstávám i v noci na budík,ale bohužel chodím do práce...nestíhám to a je to čím dál náročnější. Někdy jsou padátka nastavené tak,že by mohl druhým rozdávat a někdy je to tak, že ani modlení nepomůže. Pěkný zbytek dne a fajn hru těm, které to ještě baví a jsou nadšené.

myš59 tohle ocenil(a).
  3. Skali

-Scharulka-
    Ahoj, dej si na plochu delší chlívky - ráno nakrmíš, po šichtě sklidíš ;) (nebo stromy v základu)

4. dencice

dencice Stálice fóra

Hotovo, tak super...můra půjde k ostatním, mám už celkem 3,tak se budou aspoň kamarádit:)

5. satelit

satelit Hvězda fóra

No a je to! ;)

6. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Zase klasika, sotva je nepotrebuju, pada to ze vseho :)
    Taky je po stonku uz jen zlomek potrebnych kytek a padatek, to slo rychle...
    441 / 532 / 501 - no nechapu ze prvni dny to proste neslo a po posileni ze stromu tohle...

7. lott_lott

lott_lott Stará škola

Vůbec jsem nevěřila, že bude můra a bude :) naštěstí tam jsou po získání stonku i úkoly bez dodávky lahviček a to mě zachránilo. Flakónů mám naopak na rozdávání. Tak ať to všem padá, jak je potřeba!

8. minnie30

minnie30 Stálice fóra

prosím, ide vám prihlásiť do hry? mne nejde :-( inak stonku som dosiahla, ťahám ďalej

myš59 tohle ocenil(a).
  9. Skali

minnie30 - ahoj, u mě dobrý :) Co používáš za prohlížeč ? Možná zkus vyzkoušet jiný ;)

10. maminka78

maminka78 Stálice fóra

Říkala jsem,že do akce nejdu,šla jsem,že nebude stonek,ptž nejsou flakóny,stonek je a je i noční můra,mám radost,něco jsem dokoupila,něco vyšlechtila,jsem spokojená,moc se mi líbily dortíky,krásná animace;)

11. pašík69

pašík69 Perspektivní autor

Tohle prostě nepochopím...

Prázdný flakón---727
    Prázdné lahve ----39!!
    Další úkol který nedodělám kvůli jednomu ze dvou padátek,kdyby nepadalo vůbec nic-ok,ovšem tohle mě teda štve:music:

Honzulka05 a myš59 tohle ocenili.
  12. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj Pašík69,

a jaký poměr stromů/zvířat/rostlin sklízíš?

13. myš59

myš59 Vévoda fóra

když do zítřka napadá 129 lahviček, tak i já budu mít můru;) ten nepoměr padátek je fakt dost velký,ještě dvě otočky růží a pak dlouhodobky na noc

14. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Hotovooo! A mám i můru v bubu parku :)

15. modro.ocko22

modro.ocko22 Velvyslanec fóra

Ještě nemám hotovo,utratila jsem 20mega za chybějící rostlinky,plody a zvířata
    znovu jsem dala na plochu zvířata,zkoušela pohopole, vyplácala všechno SH a výsledek pro tuto akci?Musím napsat,že pro mě velmi těžká akcičkao_O

http://prntscr.com/l43n0x

myš59 a Honzulka05 tohle ocenili.
  16. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Dobrý večer vespolek. Gratuluji těm rychlejším k dokončení a držím pěsti těm dokončujícím ;)
    Dnes se u nás vesměs vyskytoval velmi ohrožený druh zákazníka - přijde, přesně ví, co chce, dostane zboží, zaplatí či dostane papír na splatnost a odchází. Značka ideál. Takže mám usazenou můru i na farmě, nejen na té zdi doma :)

EDIT: a neutratila jsem ani krejcar, mám průběžně nasysleno... právě už doplňuji zeštíhlené zásoby ve stodole pro dny příští 8)

17. fany2020

fany2020 Dozorce fóra

Ahojky všem, tak můru sice nestihnu, ale alespoň jsem se dohrabala ke stonku, tak jsem za to ráda.

18. martina19751

martina19751 Analytik fóra

prave jsem dokoncila stonek, pokusim se jeste o muru, neco malo casu jeste je

19. Lenca_85

Lenca_85 Osvícený autor

-heenka- 7 padatek z cibule je teda dost malo, to je pravda. ještě me napadlo, male pole mas? Ty jsou v tomhle pripade vic nez třeba...

Me chybi dopěstovat ještě 4230 ks akcni, ted jsem davala i SH, abych ještě jednou s SH otočila, nez pujdu spat, nemam totiž jiste, ze bych dopoledne stihla ještě jednou otocit akcni, takze dam i na noc a mela bych splnit komplet celou akci... Byt to tak nevypadalo, dam to, ale opravdu za vydatne podpory superhnojiva, holt dvoudenni vypadek je znat... Ale je to spis muj boj, protože nesnassim nedokoncene akce, kdyby stacil stonek, nemusela bych tak placat :)

myš59 tohle ocenil(a).
  20. pašík69

pašík69 Perspektivní autor

Ahoj,Pajdo....

Řekl bych tak nějak přiměřeně stejně....
    Cca-35 stájí,80 stromů a zbytek pidi pole....
    Jsem zvyklý,v poslední době se mi to stává docela často(je fakt že už to tak neprožívám ;)) jen jsem si musel trochu ulevit:p

myš59 a Honzulka05 tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.