Pečivo z Prázdnoty (4.10. - 10.10.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 3/10/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

Tak já zůstávám viset u 3 cukrárny ale kdybych byl v zadních cukrárnách tak bych se měl líp než teď prostě dělám a nikdy nedodělám několikrát se to povedlo ale toto jsou pro mě docela složité akce poslední dobou

2. bursuk59

bursuk59 Veterán fóra

ráno poslední sklizen, poslední mletí a bude i můra :)ještě že mám ty vytuněné růže aspon;)

3. Milka66

Milka66 Veterán fóra

Vďaka vytočeným bonusom sa mi podarilo dostať do poslednej cukrárne, o polnoci dozreje posledná várka akčného kvietia, spracujem posledné 2 čokoládové nápoje a bude slávnostný finiš. Potom nahodím na polia najnovšiu rastlinku - papraď a otestujem si na nej, koľko pajdátok z nej pribudne.

4. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Tak jsem se podival na 8+ cukrarny, tedy po stonku a najednou uz chybi jen dve cokotycinky - takze do noci jednu dam, zitra druhou a mura bude ok :)
    Padatka se zlepsili po prvnim dnu, ale to pestovani se tahlo...

5. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Tak řádek funguje. A když nebudou zítra v pracovním procesu tolik zavazet zákazníci, jako tedy zavazeli dneska xD, tak možná budu mít můru i na farmě, nejen doma na zdi, protože mám pořád otevřenou ventilačku...

6. tykadlo

tykadlo Osvícený autor

Tak druhá můra sedí na mé farmě. Akce s pěknou grafikou, možná až moc druhů mletých produktů. Škoda toho zmršenýho začátku, malý počet vypadávátek z první sklizně mě donutil prošlechtit cca 200SK. Kompenzace 35 flakonů mě teda moc nepomohlo. Další akce spojené s kostěnou královnou už snad budou OK. Všem farmářům držím palec k zdárnému dokončení akce.

7. ju.no

ju.no Aktivní autor

Ahoj nonstop, až na to, že tvá farma má lvl 2 a červený teploměr... že by chybička v identitě?

A k akci, právě jsem dodělala poslední stojan a dala můru do parku, juchů :) Ten přísun BZ v posledním úkolu byl úžasný...

8. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Žije nonstop, to se nemůžeme divit, že nestíhá farmu ,-)))
    Já spím, ale nejsem na tom líp ,-))) honím lahvičky šlechtěním, jinak jsem v minusu úplně. Flakónů habaděj.

9. myš59

myš59 Vévoda fóra

zkusím ty vytuněné růže abych měla nějaké lahvičky,těch je pořád málo No a snad stihnu ten stonek také;)

Honzulka05, evainfo a jirinasinova198 tohle ocenili.
  10. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Havkáčik a ty čo robíš že nestíhaš?Tak nespi a makaj aby si stihol akciu dorobiť:D:D.

11. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Gepardíku, makám na poslední chvíli, mě zachrání, že je akce ukončena až zítra ,-))) zelené kapky, vrtulky a šlechtění to jistí, to je adrenalin ,-))))) budu utíkat ještě zítra ,-)))

flakóny 640
    lahvičky 23
    jsem u 14, cukrárna 8/12 mletí je neskutečná otrava ,-)

Honzulka05, evainfo a MatysekKamilek tohle ocenili.
  12. papulice

papulice Veterán fóra

ahoj všichni,včera jsem dodělala stonek a jelikož potom je to snadnější,dojedu akci do konce a bude můra,akce pohodová,jela jsem v klidu i když ze začátku chyběly lahvičky,pak jsem nějaké vyšlechtila a už to bylo na pohodu...všem držím palce aby též dokončili...

Honzulka05 a evainfo tohle ocenili.
  13. joe31

joe31 Pisálek fóra

hotovo, navíc flakónů 96 a lahviček 46, takže ze strachu o padátka prošlechtěných 200 sk xDxD

zahradnice4 a evainfo tohle ocenili.
  14. Milka66

Milka66 Veterán fóra

Papraď na celej čiare sklamala - síce má vysoké bodové ohodnotenie, ale asi je kameňom jej úrazu pomerne krátky čas - to už z akčnej kytky lepšie skákalo.

15. Koulička1

Koulička1 Aktivní autor

Dobré dopoledne všem finišujícím.
    Taky spěchám a snad to dnes nebo zítra ráno dokončím.
    Držím nám všem palečky.

16. sabma411

sabma411 Perspektivní autor

Chválím, chválím, chválím! Nádherná grafika, nejde se neusmívat při odhalování nového pečiva. Úžasné!!!:inlove::D
    Jinak řádek hotov, ty dva poslední úkoly v poho - do zítřka...;)

evainfo, Xenie6161 a fgs001 tohle ocenili.
  17. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Tak já pořád nechápala "super přísun BZ/BBZ... po dokončení stonku mi bylo hned jasné, o jaký přísun jde :) chybí mi ještě dost padátek i kytek, ale to už snad vypěstuji do večera .... jen ty lahvičky, ty lahvičky, že...potřebuji jich 88 (27 mám tj, ještě 61... No uvidíme, jak se teď pochlapí akční)

zahradnice4, Honzulka05 a evainfo tohle ocenili.
  18. trooperkk

trooperkk Pilný autor

Uff, tak stonek hotový. Snad stihnu akci dokončit celou. Všem kdo mají hotovo gratulace, ostatním finišujícím držím palce. Hlavně nezapomeňte vyzvedávat proklaté mince.

evainfo a MatysekKamilek tohle ocenili.
  19. flexaton

flexaton Rádoby autor

Vůbec nepadají prázdné lahvičky :(

20. il.ja

il.ja Pilný autor

nechápu ale flakony vůbec nepadají mohla by ta akce být o den dýl

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.