Pečivo z Prázdnoty (4.10. - 10.10.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 3/10/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Asi se moc nevěnuju farmaření, ale i jiným aktivitám (návštěvy lékařů, nikoli kaváren, jak by se kdo domníval) a tam jako na sviňu nemívají internet a na mobilu hrát nebudu, takhle mám špatný voči. Takže za nás neúspěšné, co teprv lezou do 12. kola, je sice bezva, že upravili padání flakonů, ale zase se očividně zahojili na lahvičkách.

2. dencice

dencice Stálice fóra

Zdravím, dodělala jsem 8 hru,pěstuji akční, padátek mám docela dost, nevím, zda stihnu vejce, ale stonek určitě, takže uvidíme...jak to pak půjde dál...všem držím palce, ať to dotáhnou:)

3. jana563

jana563 Dozorce fóra

Mám hotovo.Nepadaly mi lahvičky a tak jsem dala na noc chryzantémy a zelené kapky.Z těch to dopadalo.
    Jinak kostěná královna žádná sláva.Zatím.

4. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Z TCH listovky - smradlava morcata vi, ze je nemam rada, tak ke me nelezou :p a z TS Jenicek prvni jilm, takze tentokrat spokojenost i na poli tajemna :)

5. Jara268

Jara268 Dozorce fóra

Ahojky, tak jsem nakonec získala i můru. Mám hotovo. prázdné lahvičky jsem měla převážně ze šlechtění, tak jsem alespoň dokončila 3 šlechtící úkoly a tím, jak jsem dodělávala cukrárnu najednou, tak se mi poprvé podařilo v jednom dni poskočit o dva levly. Jára

6. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

matlafousova ja som dostal také čo som posielal vlakom žltý škrečok a oranž osol.Ešte potrebujem 10 fľaštičiek tie dnes napadajú a bude vymaľované.Do najbližšej akcie budem plniť stodolu;).

7. Apachie1

Apachie1 Velvyslanec fóra

Ještě, že si pročítám fórum, jinak by mi můra seděla v liště xDxDxDxD. Díky, už je na ploše.
    Z TCH jsem místo morčete dostala krtka a ježka a TS letěly rychle do lišty za nimi.

8. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj, tak to by ti pajdátka měla padat poměrně slušně. Vrtá mi to hlavou. Pokud by toto nastalo jen jednu sklizeň, tak budiž - bylo to potom už lepší ?
    Ještě mě napadlo - sklízela jsi to ručně ? A koukala jsi na počet vypadnuvších padátek i třeba do té prostřední výsuvné lišty nebo jen do té, co se ukazuje vpravo a po chvíli zmizí ? Při ručním sklízení se ta padátka připisují postupně a mezi začátkem a koncem sklízení polí je určitá časová prodleva - nemusíš tedy v té pravé liště (co po chvíli zmizí) vidět skutečný počet, který vypadl, ale třeba už jen poslední část (v tvém případě to 1 padátko). Zkus příště jen tak pro kontrolu mrknout třeba i do té prostřední výsuvné lišty a porovnat to. (Samozřejmě pokud sklízíš kombajnem, tak se počet padátek z celé plochy ukáže naráz).

maribeja tohle ocenil(a).
  9. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Copak padatka, ty uz jsou celkem na dobry ceste, ted akorat stihnout dopestovat :)
    Zatim se nedari zskat +1. skusim to jeste parkrat, ale zase stonek uz je, takze ted se jde pro bonusy...

994 / 367 / 451 / 0 / 0 / 0 / 8 cukraren

10. bursuk59

bursuk59 Veterán fóra

Už jen dopěstovat na 2 čoko a 1 vanilku a také bude finito,žeby zítra?;)

11. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

U nás na odpolko vypli proud, takže ani stonek, ani ta haluzka....

myš59, bursuk59 a zahradnice4 tohle ocenili.
  12. Janina0971

Janina0971 Baron fóra

Ahoj, tak mám hotovo celé, můra si už hnízdí na hřišti pro mazlíky. ;) Nějak jsem si pomotala datumy - koukla jsem se na plánovací kalendář (mám z jedné strany 2018 a z druhé 2017) a samozřejmě jsem koukla na ten loňský a plnila akci s tím, že 10.10. je v úterý.
    Tak teď čumím na časomíru , že zbejvá 43 hodin. o_O

13. hracicka

hracicka Pisálek fóra

ahoj,muze mi nekdo poradit kam davat ty zasteny? me se proste nikam nehodi a nebo je to proto, ze jen zvysuji pocet bodu u vecicek,ktere nemam? diky moc a predem se omlouvam, jestli to sem zrovna nepatri

14. charlie.b46

charlie.b46 Pilný autor

hracicka: citujem modíka JÁ : závěsy (plachty) = upgrady, můžeš je dát na Základní továrnu rovnou, nicméně se musí postupovat po jednom - ať už je budeš vkládat ručně nebo za pomoci Stavitele.
    Dekoraci Chatrč čarodějky najdeš opět v inventáři > záložka "Dekorace" - lze jí umístit i na plochu Strašidelný dům.
    Podrobné informace - FAQ > (klikni) Chatrč čarodějky

15. hracicka

hracicka Pisálek fóra

ale me na zadnou tovarnu dat nejdou v cem muzu delat chybu? treba pristresek pro kachny, ale na normalni kachny to nejde

Naposledy upraveno: 8/10/18
  16. martina19751

martina19751 Analytik fóra

to se nedava na tovarnu, ale na chatrc carodejky, kterou jsi dostala na zacatku akce pri prihlaseni
    najdes ji v liste pod vazickou- dekorace
    na ne stavis ty modre zaclony jako upgrade

17. elen45

elen45 Magnát fóra

tak mi chybí ještě 2x čoko b. a musím vypěstovat 3000 levandulí z 38, takže to taky stihnu

18. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Pokud je to Chatrč čarodějky − upgrade , tak patří na dekoraci Chatrč čarodějky, kterou jsi dostala jako všichni ostatní hráči po přihlášení do hry (nejspíš 4.10)
    [​IMG] Klikni zde

Pokud máš v liště toto
    [​IMG] tak to se dává na dekoraci Továrna. Tož se podívej, co to vlastně v liště máš - určitě se to bude nějak jmenovat. Pak se možná posuneme dál, ju ;)

19. k.vitek

k.vitek Titán fóra

Tak jo, Větev na stonku asi zvládnu...
    ...ale Můru asi nestihnu. Nějak se mi nedaří sklízet včas...

EDIT po 2,5 hod.:
    trochu jsem provětrala SH.
    podařilo se mi získat Větev na Stonku.
    Že by i Noční můru? Uvidím...

Do konce 39:52 hodin.

Naposledy upraveno: 8/10/18
  20. zahradnice4

zahradnice4 Baron fóra

Ahoj, ještě pořád bojuju o můru! Stonek už mám. Naplněnejch 21 stojanů. Flaštiček víc než dost, chybí mi flakóny a dopěstovat asi 900 akční.
    Že bych zvládla i tu potvoru můru? To by bylo fajn!

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.