Pečivo z Prázdnoty (4.10. - 10.10.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 3/10/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Tak mám rozdělanou 6tou cukrárnu.... no uvidím, snad to dám... :) alespoň na stonek

2. bursuk59

bursuk59 Veterán fóra

Taky bych chtěla dosáhnout na stonek, ale moji sousedi mi furt posilají flakony/mám jich dostatek/ ,když potřebují lahvičky a těch je furt málo;) Za chvilku sklízím a tak si rozdělám 6-ou cukrárnu

3. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

No nevidim to dobre, vic nez polovina casu je fuc a nemam vic nez polovinu cukraren... stonek bude, ale co vic to netusim...
    Dlouhodobka na noc zajisti flasticky, diky stromum jsem ted nahrabal flakony ale ty zmizi, tem to trva dele nez kytkam...

1859 / 272 / 419 / 1 / 0 / 0 / 6 cukraren

4. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Ja mám urobených 14 stojanov.Nemám akciovú zelinu a ako to mám rozpísané treba mi 184 fľaštičiek.Flakónov mám aj na rozdávanie.Keď že som aktivoval stonku strašiakov tak som na noc šupol cibuľu,lebo mi na ňu do stodoly ktosi chodí.Mal by som dať pred ňu psa aby ho vyňúral:D:D.

5. Lenca_85

Lenca_85 Osvícený autor

Zdravim, farmari, koukam, ze to drhne všude... Ja mam diky dvoudennímu vypadku v pestovani akcni skluz a pochybuju, ze se mi ho podari dohnat... kolo stesti stesti neprineslo, no jsem u 3 cukrarny :) Takze s takovou ani stonek :)

6. myš59

myš59 Vévoda fóra

velký nepoměr v padátkách:(flakonů 288 a a flašek 32:(ránopo dodělám pátou cukrárnu,takže pro mne stonek asi taky nebude ,když RT nepustí stavidla

7. Marie54195454

Marie54195454 Rádoby autor

legendu mám 29

Honzulka05 a Skali tohle ocenili.
  8. Janina0971

Janina0971 Baron fóra

Tak stonek už mám, flakony a flašky napadané na všechno mletí, jen dopěstovávám akční. ;)

9. Madulka_cz

Madulka_cz Hrabě fóra

Ještě potřebuji 672 ks akční, aby umlela poslední bahno a akce celá splněná. Stodola mírně provětraná o_O;), ale zisk BZ a TBZ byl parádní a z něj jsem měla radost, protože jsem v takovém lvl v jakém jsem a těším se na 200.xD.

10. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Vikend v lese, tudiz akcni bejli slo stranou a hotovo az dnes rano (soucasne se skokem o dalsi lvl). Davam palec nahoru a jednicku k tomu - tahle akce se povedla! ;)

11. romanafa

romanafa Vycházející hvězda fóra

Flakony nepadají,stonek nebude:(

12. Preceja

Preceja Mistr fóra

To je tak, když někdo nečte podrobně popis - říkám si, že se horkotěžko dohrabu k 9, protože flašek mám tak akorát na 8 a asi už nenapadají. A teď koukám, že jediné, kde po 8. úrovni potřebuju skutečně flašky, je až úplně poslední položka poslední úrovně, a nad 8 se výrazně snižuje potřeba akčních a padátek. A konec je až ve středu, ne jako obvykle v úterý. Takže to vypadá najednou dost nadějně na pohodové dokončení.

Naposledy upraveno: 8/10/18
  13. babina9

babina9 Pisálek fóra

Flakonu moc neni a když jich mám dost,umelu si co potřebuji,tak se mi vůbec neobjeví,tak že musím počkat na další padátka,už mě to nebaví.

14. bursuk59

bursuk59 Veterán fóra

dobré ránko,točím na hlavní vytuněné růže a pomalu plním cukrárny;) Tak stonek je hotový a pomalu dál,dochází akční;)

Honzulka05, evainfo a megi1967 tohle ocenili.
  15. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

To tady tak pročítám i několik stran zpět, a opět vám nerozumím. Mnozí píšete že to byla akce na provětrání stodoly a že toho bylo dost na dodávání.
    Nevím jak vy, ale já to skoro ani nepoznal. Napěstovaných kytek mám několik desítek tisíc, plodin stromů několik tisíc a u zvířat je to sice malinko horší (nemám jich tolik kolik bych chtěl) ale ani s těmadle zásobama mi to moc nepohnulo.
    Tady u takových slušných odměn, brblete a krčíte nosy, ale u dožínek jste ochotní tam naházet několik miliard, kvůli 100x menší odměně.

Akci jsem právě dokončil.

16. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Dobré ráno.Cibuľka nesklamala včera večer mi fľaštičiek chýbalo 184 a teraz už 81.Ráno som si vytočil 100% do stodoly na 24 hodín tak to ubúda.Ešte je do konca akcie je vyše 50 hodín tak to už dám ľavou zadnou;);).

17. anvan

anvan Dozorce fóra

Tak ze začátku jsem vůbec nevěřila, že akci dokončím - vůbec se to nechtělo rozjet, pořád chyběly kytky nebo flakony, ale nakonec to šlo nějak rychlej a rychlej a mám hotovo!!! Takže sláva, jdu doplňovat stodolu, páč takové stavy zásob jako Bezejmenný asi nemám - ale já tě kluku bez jména dohoním!!!xDxDxD

18. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Krásné škoda že pondělní ráno Sousedé...

Hotovo i na mé farmě, někdy včera odpoledne, nevím přesně, není to přeci důležité.
    Odměny na vyšší level nic moc ale záměr donutit nás akcovat kvůli továrně a podobně RT vyšel.
    Prostě vždy se najde cesta jak nás hráče oblbnout nazout holínky.

To samé se šlechtěním...
    "Nelíbí se vám že žádní vyšší šlechtěnci nepadají?"
    Tak tu máte!
    Šlechtit musíte aspoň kvůli vypadávátkům.
    No jsem zvědavý co rádcové vymyslí ještě z čeho bude mít RT radost?

Všem přeji dobrý začátek nového týdne a slunce v duši...
    :):):)

Naposledy upraveno: 8/10/18
  19. Druid.Panoramix

Druid.Panoramix Hrabě fóra

Stálé zdraví vespolek, do konce akce zbývá jedno čoko-bahno, respektive několik prázdných flaštiček na jeho výrobu a tato akce se definitivně stane minulostí. Není si nač stěžovat, šlo to relativně hladce až na občasnou točící se kytku na 55% a občas se rozhazující grafiku, která ukazovala to, co neměla - na to stačil jeden restart a bylo vymalováno. Stonek stonkuje a za 1:41 hod. začně poletovat nad mojí farmou noční můra...... teď se jen trošku děsím toho, komu ta noční můra patří. ;):)xDxD
    Těm, co ještě v záplavě potu a krve pracují, aby akci dokončili včas, držím pěsti, aby se dílo podařilo. No a my, co máme hotovo, můžeme očekávat akci další. Tato se docela vyvedla......

20. burds

burds Titán fóra

Akce hotova.Farma v původním stavu a pěstuji co chybí.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.